Den obligatoriska kvällsfikan i Husås :)

img_0991 (MMS)

Den obligatoriska kvällsfikan i Husås :)


Husås

Är ensam i Husås med katterna, det är faktiskt lite lyx! Bibi sitter bredvid mig nu och tittar på TV, det är upptänt i öppenspisen. Gissa om Bibi njuter :) Det blir quornfille till middag. Choklad och kaffe hela kvällen. Kanske ska man gå ut en sväng och fylla ytterligare en ICA kasse med taggsvamp. Eller inte. Shit vad mycket jag har att göra här, vad många svåra val jag ställs inför ;P

Detta gör säkerligen underverk på min hy, ...

img_0990 (MMS)

Detta gör säkerligen underverk på min hy, den är inte direkt bortskämd nu för tiden. Lägger skrämmande lite pengar på mig själv just nu :(


Fina vi


Naglar

Har äntligen fått lite längd på naglarna så jag kan göra fransk manikyr! :)
Det är så himla fint och fräscht. Ni kanske ska komma på nagelfixar fets hos mig och Emma någon kväll.


Rutor

"Ojdå!" Sa min komplimangs spridande pojkvän när han såg mig idag, med rutiga strumpbyxor och en svart tunika. Vad han menade fick jag aldrig riktigt veta.

 

Var det Ojdå vad söt du är!

Eller var det Ojdå - ska du verkligen se ut sådär?

 

Nu är det slut på bara ben och leggings. Suck. Vi är verkligen inte bortskämmda med sommar här.

 


Här igen

"Du bloggar aldrig Sara!"

Men jag har för fan ingenting att skriva. Det är tomt i huvudet. Jag kan inte förklara vad jag tänker på, det är så mycket tankar som snurrar. Ni skulle inte förstå ändå. Ibland tycker jag att jag är patetisk och egoistisk som bara tänker på mig och mitt mående hela dagarna. Ibland är det svårt att låta människor komma nära och låta dom förstå.

Förut kunde jag bläddra bland bilder liknande dessa, på vackra magiska kvinnor, och hitta någon slags inspiration antingen till att skriva eller måla. Men blä, det gör jag inte nu. Det är bara plast och retuscherat. Det är inte på riktigt. Konstlat och tillgjort. Måste hitta en ny inspirationskälla tydligen.


..Nej nu vill jag resa igen. Jag vill känna varm sol mot huden och höra vågskvalp. Jag vill fylla på min tattuering, plocka snäckor. Jag vill bo på billiga hostels med kryp i taket. Jag vill fota spännande platser och gröna regnskogar. Efter lite letande hittade jag en turkietresa nästa vecka, 1999:- BARA. Från Östersund till och med.

Jag kanske inte kan kryssa i spännande rutan, gröna regnskogar eller tattueringsfix. Men sol strand och snäckor lär finnas i Turkiet med.


Söker med ljus och lykta.

Wiihoo, dags för ny inneboende! Spännande.

Annonsen finns snart på Blocket, med "Rum i fin central 3:a" som rubrik.

 

 


Grattis Älskling ♥


Hej och hå

Lösögonfransarna på!

 


..

Oj jag glömde! Det var detta jag skulle göra igår.

Till Roger Nilsson:

Vad kul att du läser min blogg, om du ändå kunde säga hej när vi möts på Hemköp ;Pbloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0