Mattes ögonstenar


Jag borde verkligen skämmas

Mitt inlägg "Liten men intensiv" var inte menat att göra någon fundersam över vad dom betyder för mig. Flata är ett skönt ord jag gärna slänger mig med och det betyder cool fräck brud som vågar stå för sina åsikter. Om Kajsa sen vill försvara sin vän - fine. Men här finns inget att försvara. Malin är en av det roligaste och skönaste människor jag har träffat. Om man i sin lilla värld någonsin kan tro att jag skulle snacka skit om en människa jag älskar. Då känner man inte mig :) Och borde kanske inte heller tro att man gör det.

Om Malin i min blogg nu är den Malin som Kajsa tror sig veta att hon är.....

Om Malin kan hälsa genom Kajsa att hälsa till mig, då hälsar jag hellre tillbaka till Malin att hon är så fin...för varför ska jag gå genom Kajsa som har fått allt om bakfoten :P Jag trodde att Malin förstod mitt internskämt om att hon är lite hemlig, vi har haft fåtaliga disskutioner om att vi borde träffas oftare. Att hon och Oscar är liiite för roliga att ha tillsammans på kalas - de var bara ett skoj skämt. Som man får ta så seriöst som man tar mig. Och Kajsa du tar mig seriösare än någon annan gör. Tack :)



"förresten så hälsar ....piiiip....att om du tycker att hon är hemlighetsfull så är du välkommen att höra av dig med frågor, kanske skulle hon kunna hjälpa dig med dina frågetecken. och hon tackar så mycket för benämningen flata, nu vet hon vad hon ska kalla sig!"

"hmm, vad menar du nu? flata var ju just ett snyggt ord. det inget ord jag skulle välja på världens bästa malin. vad du kallar dig själv är en sak, men att dra in andra personer och sätta benämningar på dom, det känns rätt onödigt? och enligt mig är malin inte ett dugg hemlighetsfull, så om du har några funderingar eller frågor angående hennes liv så är det bara att höra av sig, jag svarar så gärna!
Kanske uppfattas jag som lite bitchig eller grinig nu, men jag är jävligt rädd om mina vänner och uppskattar inte när jag får läsa saker om dom som varken känns korrekta eller speciellt snälla.

/Kajsa

ps. Att lyssna på skvaller är en sak, men att skriva ut skvallret om en person som inte vill stå med i din blogg kanske inte är helt schysst? ds."


Ta dig lite tid att svara på detta formulär och skicka in det till mig omgående!



det blev en dyr färd till sund

MMS

det blev en dyr färd till sundsvall. 2000 för att tinga de två sötaste katter jag sett. 2000 för att anders körde för fort, och 1300 på ikea. Sen drog anders på sig en parkeringsböter i förrgår. Tur att vi inte har egen bil. Ni ska få se bilder på kissarna när vi är hemma igen! Åh jag är kär! :-)


VA!?

Nej men vad har hänt!?


Borta bra men hemma bäst


Nu har jag en liten blogghörna, med mina fina målningar ovanför. Blir det kallt kan jag stoppa fingrarna i öppenspisen :) Här ska jag skriva mina underbara inlägg och behöver jag inspiration kan jag lyfta blicken och titta tre versioner av mig själv i akryl. Nu behövs bara lite växter, det löser vi på IKEA i morgon.



Liten men intensiv

Nu möblerar vi om för att anpassa lägenheten till tre personer och två katter.
Ny inneboende kommer i morgon och det finns en del som måste fixas. 

♣ Göra plats i kylen så hon slipper förvara mjölken på balkongen.
♣  Tömma det överfulla rummet hon ska bo i så sängen och hennes kläder får plats.
♣  Flytta ihop sofforna så tre personer samtidigt kan kolla på TV.
♣  Bjuda in till inflyttningsfest med mycket dricka så hon får veta vilka hon..egentligen..flyttat till. Mohaha.
♣  Komma ihåg att berätta att man inte får visa tuttarna på G3.
♣  lyssna inte förmycket på Towa, då är du snart producent för hennes nya dokusåpa "våga suga"
♣  Introducera henne i konsten att supa sig så full så man skämmer bort..framför allt..alla andra. Men inte sig själv.
(Men vad vet jag - hon kanske redan kan det?)
♣  Hur förklarar jag hur vi alla är sammankopplade...

Sara har varit förlåvad med Lollo, Lollo kysste Anders, Anders är tillsammans med Sara, Saras syster Towa hade sex med Oscar - som är adopterad från Colombia precis som Lollo och som också är Saras absoluta bästa partytrick. Ingen lyfter en fest som Oscar. Oscar blev sedan tillsammans med Saras syster Emma som sedan gjorde slut och har nu en pojkvän som har en bror på G3 vars största intresse är att slänga ut Sara från krogen där förresten Saras syster Emma har jobbat. Oscar har samma intresse som Sara att bli utslängd. Emma har silikontuttar, lilla Towa fettsuger sig om ett par månader för pengarna hon drog in på sanningens Ögonblick och Saras största dröm är att bli pinn smal. Oscar har redan bokat tid med nya tjejen för en dejt som hon inte vet om. Lollos nya tjej Vasso är smal som alla andra vill vara och är grek, dit vill jag åka - Grekland alltså. Hon har en syster med snygga brillor som också hänger på G3 ofta men som lika ofta dansar Sara från golvet.

En liten men intensiv bekantskapskrets ♥
Välkommen hem till oss.





Ragdoll lover

Min blogg har blivit en Ragdoll blogg på några ynka dagar. Men det är väl så här det går till när bloggen blir en mammablogg? Haha. Helt plötsligt kommer man på sig själv att endast skriva om de sötaste som finns i hela världen och pladdrar på som bara den om hur dom mår och vad dom heter.

Dessa två ska jag förhoppnings vis få hälsa på, på Lördag. ♥


Blå blå himmel och vatten..

Jag har funderat på kattnamn hela dagen.
Sir Azrael och Sir Belzer heter mina katter - iallafall i dag.

Hoppas ni vandrar på lika rosa moln som jag gör. Jag har dock fastnat i lite beslutsångest då en kvinna svarade lite sent på mitt mail. Den kullen är inte född ännu men tittar man på föräldrarna ser man ju verkligen vilka vackra djur det skulle kunna bli. Och ska jag lägga 8000:- per kisse ska det ju kännas rätt ända ner i tårna. Då är det OK att ha beslutsångest.

Jag letar nu två blå bicolour killar som vill flytta till mig.



Loppis



Jag ska aldrig mer ha ett förhållande med någon som har ett beroende, det spelar ingen roll om det handlar om spel, sprit eller nikotin. Inte ens en tuggummi beroende nisse kommer innanför dörren. Du får inte knulla mig om du så mycket som nämner en pokersite. Så förbannat sjukt less på att alltid bli satt i andra hand. Då kan jag lika gärna vara singel och galen, festa hela helgerna (gör jag ju ändå) Men usch - jag hatar hur jag beter mig nu. Hur mitt förhållande formar mig till en ynklig liten geleklump som inte tror att hon duger till nåt. Så ska det inte vara. Att känna sig värdelös och trött är inte riktigt min grej....


Återkommer om ändrade familjeförhållande...ja..alltså, vi eller snarare jag ska ha kattbarn som sagt. Den 25:e mars kan jag plocka upp dom i Sundsvall. Tills dess behöver en hel del fixas. Jag ska ha kattlåda och kattburar, lite leksaker och en borste. Dom måste ha mat och vatten skålar. Borde kanske ge mig ut på djurprylar loppis!?



Djerba



Det skulle vara en hemlighet men en hemlighet kan inte vara en hemlighet allt för länge i våran familj. Den 2:a Juni firar vi mammas 50 års dag på pirat ön Djerba. Ett all inclusive hotell med gigantisk pool, med andra ord kan jag äta och dricka så mycket jag vill under 7 dagar utan att det kostar mig någonting extra. Jag blir bortskämd med sol till våren, den 8:e Juni åker jag till Turkiet och en månad senare Tunisien. Jag är så snygg i solbränna. Jag kan inte förstå människor som inte vill resa för sina pengar. Resa måste vara det ultimata - Resa är meningen med livet. Visst jag hånar ibland tråkiga charter resenärer som inte vågar ta ett steg om inte en svensktalande guide håller handen. Men efter några utmattande långresor med strul att finna boende så välkommnar jag två lugna charter veckor.

4999:- ligger en Brasilien resa på hos Ving. Endast flyg. Två veckor. Men det kan väl inte vara så svårt att hitta nåt billigt boende där. Avresa 11/3. BOKA! Snart är det försent ;P



Kattägare

I dryga två timmar pratade jag med banken, om sparande och lån. Nu är jag så mycket klokare. Förhoppningsvis ägare till en blå och en brun ragdoll snart också. Jag funderade på att skaffa en hane och en hona och para dom. Det skulle jag tycka var hur roligt som helst! Jag väger fördelar mot nackdelar och kan egentligen inte hitta någonting som talar för att jag inte skulle kunna börja avla ragdoll´s. Mycket jobb såklart och kanske inga jättesummor man skulle tjäna på det. Men tänk vad roligt att få ha ett gäng kattungar här, hitta hem åt dom. Ta hand om dom och se till så att dom får en underbar start i livet och hitta underbara familjer där dom kan bo. Jag är en drömmare - det är jag. En obotlig sådan. Men detta verkar inte allt för oöverkomligt faktiskt.

I dag kom världens härligaste människa in på Ticket och gav mig en kram, men fick höra att hon lösenordsskyddat sin blogg pga att hon fått tråkiga kommentarer. Det är helt förjäkligt att töntiga människor ska få förstöra. All denna bloggmobbning som avundsjuka och sura bloggläsare håller på med. Man ska inte behöva ta skit från andra när man inte själv slänger skit runt omkring sig.

Jag trodde dock att ditt lösen som jag fick funkade,
men kommer inte in :( Så maila!



Chicago black & white

Ragdoll



Glömde helt bort att tipsa er om denna som ligger i min meny. Haha, för att få en miljon besökare måste du tipsa 10 st som i sin tur tipsar 10 st som i sin tur tipsar 10 st... you get the point. Du kan garanterat öka ditt läsarantal med hundratals iallafall. Och det är mycket värt i dag när vi alla slåss om  nyfikna läsare.

Ta dig lite tid att bli medlem nu, du gör väl ändå ingenting där framför skärmen va?
Slösurfar väl bara. Kom ihåg = Gratis är ju alltid godast.

Jag har förälskat mig i kattrasen Ragdoll och söker febrilt två katter som vill flytta in hos oss. Dom är rätt dyra har jag märkt, så kanske lite knivigt att köpa två på samma gång. Men kan även tänka mig att adoptera två äldre raggdolls som behöver nytt hem. Jag har en massa kärlek att ge!




Andas



Plocka fram en bok och koka lite te, sätt dig i soffan.
Stäng av TV:n, telefonen, stäng av kylen om den surrar! Ta det lugnt, andas.....


No no no

Jag klev bara upp ur sängen för att äta en stenungsbakad ruccolapizza med mozzarella. Det var också här jag blev inspirerad att fota nakna kvinnor svartvitt. Så vem blir mitt första offer? Nej då men jag surrade lite med en gammal vän, och de visade sig att han har en fascination för att fota nakna kvinnor svartvitt. Fick se lite bilder och dom är verkligen jätte vackra. Han söker modeller att fota faktiskt - och jag är inte direkt modell typen - men du kanske är det? Bilderna kommer så småningom finnas på hans sida HÄR.


När jag pratar med honom så kommer jag på att jag har tappat bort en liten del av mig själv. Den kreativa Sara. Jag vet inte varför det har blivit så men jag längtar efter henne. Kanske kan svartvita nakna kvinnor ge mig en knuff i rätt riktning.




Du är tråkig inte Vi

Jag älskar människor som vågar bjuda på sig själv och inte räds ett garv. Det går i släkten att vela spöka ut sig och aldrig bete sig som alla andra. Nej varför ska man? Alla andra är ju så tråkiga. Du  är tråkig och Du är tråkig och Du är tråkig....men Vi, vi är bara roliga.

Synd att jag inte kunde visa er filmen där syrran danar makalöst sexigt med en termos (?) Eller det kanske var lika bra att jag bara kunde skärmdumpa den, haha. Men när jag har skummat igenom Samsung PC Studio instruktionerna och kommit fram till hur fasen jag beter mig för att kunna redigera och verkligen spara en film. Då JÄKLAR!


 




Fint ljus





party brudar.

MMS

party brudar.


Deltävling 3

Jag sitter fast i L Word träsket igen. Anders suckar och orkar inte se mer tjejsex, men hur kan man tröttna på det?



Melodifestivalens tredje deltävling på lördag och en massa roliga artister är med, eller ett par iallafall. Jag ska sitta som klistrad vid TV:n och eventuellt tar jag med mig en egen chipsskål och en pappvägg att ställa upp så jag får vara ifred. Melodi går alltid före fest eller hur var det nu. Fest före Melodi. Äsch, vi släpper det och hurrar för festival - bara.

***OBS OBS OBS OBS OBS ***
Skriv ut och ta med på festen på lördag! ;)
Hittar du inte ditt namn betyder det inte att du inte är bjuden, jag vet bara inte om du vill komma.


Musse & Mimmi

Tar min dator, flyttar mig till sängen och kollar på L Word. Vi har en fantastisk säng. En säng man inte gärna kliver upp ur. Jag har så svårt att komma upp på jobbet på mornarna, det enda som möjligtvis kan dra upp mig är en äggmacka. Om jag slipper göra den själv.

Godnatt ♥

Kolla vilken Mimmi rosett jag har!

Rabattcheck

När jag kom till jobbet i dag så låg denna på mitt skrivbord, undrar just vart jag ska åka och när. Prag en weekend kanske? :) Eller varför inte spana in våren i Barcelona? Någon som vill hänga på? Hittade för dryga 2300:- per skalle, 4 nätter. Men det sjuka är att det kostar minst lika mycket att ta sig från Östersund till Stockholm. Bara för den sakens skull, skulle jag faktiskt kunna bo i Stockholm.





bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0