The Wolves

Lyssna ♥

 

 


Motivation

Har varit på RIKTIGT dåligt humör några dagar. Trött och lättirriterad. Dåligt samvete för att jag har försummat träningen, mina sömnproblem och humörsvägningar beror såklart på att jag inte rört mig så mycket som kroppen vill. Varför ska det vara så svårt att bara göra det jag vet att kroppen mår bra av? Så idag blev det faktiskt en löprunda :) Och jag är så jäkla nöjd, glad och trött i kroppen, inatt kommer jag sova - äntligen.


Ni är säkert fler som är som jag. Längtar efter träningen men kommer aldrig iväg. Men egentligen är det så lite som krävs - även fast det just för stunden känns som ett jätte projekt. Ta dig över hindret bara så kommer du tacka dig själv :) Hur gör ni andra som kommer iväg för att motivera er? :D



"Falling from high places, falling through...

img_0425 (MMS)

"Falling from high places, falling through lost spaces, Now that we're lonely, now that there's nowhere to go. Watching from both sides, these clock towers burning up, I lost my time here, i lost my patience with it all. We lost faith, in the arms of love. Where you been hiding lately, where you been hiding from the news? Because we've been fighting lately, we've been fighting with the wolves. With the wolves. Red tongues and hands. Falling from high places, falling through lost spaces, Now that we're lonely, now that there's nowhere to go. Watching from both sides, these towers been tumbling down, I lost my mind here, I lost my patience with the lord. We lost faith, oh in the arms of love Where you been hiding lately, where you been hiding from the news? Because we've been fighting lately, we've been fighting with the wolves. With the wolves. Red tongues and hands. We lost faith, in the arms of love" - Ben Howard, The Wolves


Mums! Ost från skärvången

img_6812 (MMS)

Mums! Ost från skärvången


Åhh!! Ännu mer gotta!! :D

img_7184 (MMS)

Åhh!! Ännu mer gotta!! :D


Åh kolla vad mycket gott!!!

img_9884 (MMS)

Åh kolla vad mycket gott!!!


Ostfondue

Hade lovat mig själv ett par nya jeans idag! Men hittade inga så det blev ett skärp :) Är påväg till Malin på finmiddag. Ska äta så mycket så jag spricker. Har hört att det vankas ostfondue!! Det godaste som finns. Så fort jag sätter foten hemma hos henne ska jag lägga upp bilder :)

 

 


Magdas tatuering.


Tom kyl! :(

img_6198 (MMS)

Tom kyl! :(


Klar!

Fick idén av m, att göra en blå tatuering ;) Och så blir det den beiga klänningen, blå skor, tre blå ringar, en blå blommig kofta och eventuellt blå örhängen. Känns bra. Äntligen! Så nu lägger jag ner allt letande efter blått till bröllopet jag ska på.

 


Syns dåligt på bilden. Den ser nästan grön ut nu när den blöder lite. Men den är ljusblå :)


Malins och Evas nya

Gjorde en text på Malin igår. Det var lite svårare än jag hade trott. Så är det ju med det mesta ;) Men någon stans måste jag ju börja. Vi valde ett typsnitt som ser ganska handskrivet ut. Hade inte fixat att göra det snirkligare eller tunnare faktiskt! Tyckte det blev bra. Helheten blir ju cool, när man på håll ser att det är en längre text. Skavanker här och där ser man kanske när man tittar riktigt nära. Men men..








Ett hjärta med vingar och horn på Eva :) Gjorde jag idag.




Kolla vad mycket kantareller vi hittade ig...

img_5242 (MMS)

Kolla vad mycket kantareller vi hittade igår då :P 1 timmes plockande bara!!


:D fick en assnygg ring av Semy!!!

img_6044 (MMS)

:D fick en assnygg ring av Semy!!!


Äter frukost med Zsa zsa zoo, fin vän och ...

img_9758 (MMS)

Äter frukost med Zsa zsa zoo, fin vän och Brämhults. Är jobbigt när någon man tycker så bra om är ledsen :( när någon som alltid ler och skrattar helt plötsligt har tårar i ögonen :( och inget bra kan jag säga heller...


T&K

Jag älskar verkligen mat! Har ätit mig less på restaurangerna som finns i stan så då är det kul när det kommer nåt nytt :) Min syster och hennes pojkvän var på T&K och åt för någon dag sedan, hon kunde inte sluta att prata om maten efteråt ;) Kantarellsoppan var bland det godaste hon hade ätit!! Malin fick ett presentkort där i födelsedagspresent av oss :) Så då måste vi följa med henne och äta, ska bli så jäkla kul att prova maten.


"närproducerad mat i första hand och ekologiskt i mesta möjliga mån" Kan det bli bättre? :)
Läs hela artikeln i ÖP här.



Lånade lite bilder av syster så ni ska få se hur fantastiskt gott det ser ut :)

Sushi

Vilken trevlig kväll :) Så glad att jag har så fina människor i mitt liv. Om jag kunde äta mig less på sushi så har jag nog gjort det ikväll :P Har inga roliga bilder på när vi gjorde den, jag var inkletat med ris från topp till tå. Hur roligt som helst att göra egen, och mycket godare. Blir en tidig kväll, ligger redan i sängen. I morgon ska jag med min syster och kolla på hus i Nälden. Ska hon bo i Nälden? :( Suck. Och jag har inte körkort. Kanske en anledning till att skaffa det..




Grönt

Skulle kunna tänka mig att bo så att jag kunde ha växthus, odla egen potatis och grönsaker, örter :) Tror man blir en lyckligare människa av att leva så.

 


SLUT! :(

img_9568 (MMS)

SLUT! :(


Rosevin och efterrätt hos Karro :D

img_5629 (MMS)

Rosevin och efterrätt hos Karro :D


Klänningstress..

En heldag med Malin på stan. Vi letade en klänning till mig (ingen höjdare dock att prova klänningar med feberattacker som kommer och går, tur inte svetten lämnade några tydliga spår på kläderna..hehe) Skönt med någon som kan vräka ur sig "Nej inte den - ser ut som ett tält" "Nej du ser ut som en struts" Malin kan man lita på i alla väder :P

 

Berättade ju förut om ett bröllop med blå som färgkod. Vad betyder det egentligen!? Räcker det med blåa skor, eller en blå sjal, smycken? Eller kommer gästerna dyka upp i blått från topp till tå? :S Hittade en klänning som verkligen kändes JAG. Den beiga med svarta band. Den lila är ett exempel på vad jag INTE vill ha på mig ;) Tycker ändå att det är så svårt, jag vill ju att den ska kännas uppklädd men ändå avslappnad. Tror ni den beiga blir bra med lite roliga smycken och fina skor? H&M känns som ett jäkla tråkigt ställe att handla klänningen på. Men provade verkligen allt i alla butiker!! :( Och är kanske lite sent ute för att beställa på internet?

 

Hittade denna klänning på H&M, och skorna på Nelly. Skorna skulle jag ha haft! :)

 


Hahahaha! Efter åttahundraelva kort gav ja...

img_1262 (MMS)

Hahahaha! Efter åttahundraelva kort gav jag upp, jag blir inte bra på kort om jag inte ler :( skitsamma. Det är ju bara ett kort... i ett pass som ska visas i alla passkontroller jag passerar... :(




bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0