Ikväll dricker jag vin :) alkoholfritt såk...

img_1601 (MMS)

Ikväll dricker jag vin :) alkoholfritt såklart!! Smakar som äppeljuice :P


Presenter från Thailand!

Äntligen är hela familjen samlade på samma ställe :) Har fått en uggleväska en uggleask uggleringar!! En mulberry necessär och en tröja till bebis med en uggla på :D


Bra info!!

Har läst så sjukt mycket om bipolär sjukdom, men tycker att alla texter är långa och svåra att egentligen förstå. Jag fattar ju - men att sedan förklara med några få meningar för någon annan vad det egentligen innebär är så svårt :) Men den här korta texten tyckte jag var så lätt. Lätt för alla att fatta. På Bristol-Myers Squibb hittade jag denna info. Finns en massa annat som patientberättelser, fråga doktorn, reumatism, cancer, Hiv..och gratis skrift om bipolär sjukdom att ladda ner eller beställa :) 

"Bipolär sjukdom påverkar direkt en procent av befolkningen, men indirekt påverkar den tusentals anhöriga och vänner. Innan man kan hjälpa någon som har bipolär sjukdom är det viktigt att förstå sjukdomen. Bipolär sjukdom är en biologisk sjukdom som gör drabbade individer känsliga för känslomässig och fysisk stress. Den beror inte på en svag eller instabil personlighet.

Det finns ingen enskild orsak till bipolär sjukdom, men forskningen pekar mot att symptomen på bipolär sjukdom beror på en obalans i hjärnans kemi. Denna kemiska obalans påverkar hur vissa nervceller fungerar eller kommunicerar. Resultatet är att människor med bipolär sjukdom kan uppleva onormalt kraftiga svängningar i humöret.

Trots att man ännu inte hittat något botemedel kan bipolär sjukdom behandlas. Med hjälp av medicin, förbättrad insikt och psykoterapi kan många med bipolär sjukdom bli bättre.Källa: Sjukvårdsrådgivningen.se och The Secret Life of Manic Depression, Stephen Fry"

Nu börjar alla tröjor och linnen bli trånga över magen..


Björnfilm

Björnar ikväll igen :) Lite bättre bilder. När dom kom ut från skogen så busade dom, så jäkla söta. Fick dock inte med det på filmen, bara när dom sprang ner bakom kullen, lite trist men jäkligt häftigt att ha sett. Det är ju nåt speciellt att få se vilda djur alltså!! Och speciellt björnar, nu vill jag se varg och lo också.

Lite suddig film. Men ni ser ju att det rör sig iallafall :P


Björnar

Åh vilken lycka!! Jag har sett två björnar ikväll :) Självklart hade jag bara dumma iPhone att fota med så det blev inga bra bilder. Men i morgon ska jag hämta kameran i stan och så hoppas jag att dom är på samma ställa i morgonkväll!! Jag har aldrig sett en björn förut ju :D


V.33

Jag är hos mina föräldrar och myser i solen. 40 grader på altanen, vindstilla, stekhett, helt galet. Jag har bränt mig. Har gjort rabarberkräm och rabarberpaj :) Blir helt matt när jag ser bilderna på magen nu, är den verkligen så STOR!? Jag ser den mest uppifrån å då känns den inte så enorm som den ser ut på bild :S

Semy har varit i Stockholm en dag och jag håller på saknar ihjäl mig ♥

Någon spelar luffarschack på himlen?Sommar!

Vilket härligt väder det har varit idag! :)


Ugglor

Åh så mycket fint jag hittade på pimpyourbaby.se

Intressen just nu

Har googlat en massa på "att flyga med spädbarn" , "vegmat till bebis" . Haha det är vad som intresserar mig :D Jag hittade ett trevligt inlägg om just barn och vegetarisk kost på Lisas blogg Onekligen. Läs det HÄR. Det jag funderar på är just hur vi gör när lilltjejen undrar varför hon inte äter köttbullar som alla andra barnen på dagis. När hon är så liten att hon förstår att nåt är annorlunda men också för liten att förstå mina argument mot köttindustrin. Barn förstår mer än vad man tror sägs det ju jämt, så kanske blir det inte så svårt för henne att förstå just det :)

Haha såhär ser det ut när jag och Bibi trängs på samma kudde. Semy är lite orolig över att hon kommer vara ganska mycket ivägen sedan när bebisen kommer, att Bibi kommer klampa över henne som hon gör på mig nu. Kanske får börja googla bebis och katt istället.

Walking Aimlessly

Åh jag har lyssnat på den här låten om och om igen i flera dagar. Den är så himla fin. Anna Ternheim kommer på Storsjöyran! :) Min inställning är att jag ska kunna gå på yran, några timmar iallafall! Winnerbäck är ju ett måste att se när han är här. 27-28 juli, tänk att jag är mamma då och bebis runt 3 veckor. Hon får stanna hemma med Semy. Eller så orkar jag inte göra någonting. Haha, det är svårt att föreställa sig hur den första tiden kommer att bli. Fyll frysen med mat och bullar fick jag som tips, passa på att sova nu för sen får du aldrig sova var ett annat.


Hav av gullvivor


Choklad!

Jobbig dag, ont och trött. Har bakat araksbollar, dock inte så goda som dom man köper. Kladdigt tidsfördriv..


CTG?

Blev bortskickad till förlossningen nu efter barnmorskebesöket. Kommer faktiskt inte ihåg om det heter CTG kurva det jag gör nu.. Man mäter barnets hjärtljud och rörelse? Min barnmorska tyckte det skulle göras och jag kom på att jag inte känt några sparkar sen igår eftermiddag. Men det låter ju bra nu när jag ligger här och lyssnar på henne :) Hon kanske bara insätt att man inte kan hålla på att sparka mamma så mycket som hon faktiskt gör ;) Eller så är hon bara extra trött idag - som jag.


Mysig fågel


Liten och Stor

En av det första bilderna på magen, och en av det sist tagna. Kul att se vilken skillnad det ändå är, det känns inte som att den någonsin var så liten!! Och större hinner den nog bli innan 10.e juli :S har tänkt på att jag faktiskt inte läst på så mycket om förlossningen, allt jag vet än så länge har jag fått reda på genom föräldrargruppen. Läste i en gravid tidning idag om hur man klarar av och utstår smärtan. Jag vet att jag klarar. Men några tips på hur man gör och hur man tänker när det är som djävligast kan ju ändå vara bra :P Två månader kvar att träna på andning och pepp tankar då. Haha.

 


Nymfparakit

Idag har vi hälsat på Happy i Ås :) Jag var bara lite rädd, Towa mycket rädd! :P


Meloner!

Köpte 5 honungsmeloner för 20:- igår på ICA maxi! :) Lycka!


Haha kanske måste jag variera mina magbild...

img_8174 (MMS)

Haha kanske måste jag variera mina magbilds poser. Hittade så himla fina gravidbilder på en fotografs hemsida. Det skulle vara kul att ta sånna bilder, och så vill jag göra ett 3D ultraljud men det rekommenderades att göras innan v.32. Så lite sent påkommet nu :(


Game of Thrones


Blev lite övertalad att se Game of Thrones, och idag såg jag klart de sista fyra avsnitten i första säsongen. Vet inte om jag är extra lipsill idag men jag grät mest hela tiden. Om vart annat för att det är så vackert om vart annat för att det är så jäkla sorgligt och orättvist.


Emilia Clark som Daenerys Targaryen. Så vacker. Vem kan fläta mitt hår sådär!?

Föreläsning om E-handel i Kramfors. Vi bör...

img_0014 (MMS)

Föreläsning om E-handel i Kramfors. Vi börjar med fikat!! :D
bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0