1:a dagen i Istanbul

Vilken underbar stad, säger jag även fast vi bara sett en bråkdel idag :) Käkade underbar middag, vinbladsdolmar, ostrullar, hummus, falafel. Jag är i mat-himmelriket! I morgon ska jag dra med alla på upptäckar tur, har en STOR karta. Hagia sofia, Blå moskén, Grand bazaar.

Några bilder från kvällen:

















Packat!

Vilken flopp för två av mammorna i "Ensam mamma söker" Riktigt dåligt av Emma tycker jag att kräva ännu mer daiting med dom båda killarna, stakarna! Jag har packat klart! Tror i och för sig att jag har med mig för varma kläder, är så jäkla svårt att förstå om 20 grader är varmt, sommar varmt? Haha. Tror jag kanske att jag ska åka till nordpolen. Packar till och med ner en regnjacka.

Blir lite jobbigt att lämna katterna och Semy hemma.
Men det är bara en vecka så dom sköter nog om varandra bra :)

Jag undrar varför jag är så rastlös, och måste åka bort från stan var tredje månad. Hmm. Hur gör man för att bli av med känslan att allt är mycket bättre någon annan stans. Om jag katterna och Semy flyttade till Thailand skulle jag vara lycklig varje dag....



Attans jäklar!

Jag brukar alltid lämna nyckeln i en stupränna intill huset de kvällar Semy kommer hem tidigt, vi har ju bara en nyckel att dela på. Så istället för att han ska väcka mig då jag haft nyckeln så lägger jag den i den lilla stuprännan. MEN FAAAAN! Ikväll åkte den ner, ner i backen! Hade ingen aning om att det gick ett rör ner i backen - Men PUCKO Sara, såklart det gör. Hur kan annars vattnet åka ner i backen...........


Suck.


Våran hemnyckel, förrådsnyckeln, nyckeln till Emma och Ove...


Suck.


Vad ska jag göra!?
HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!



"Sisters are flowers from the same garden"...

img_1106 (MMS)

"Sisters are flowers from the same garden" en present från Towa till mig och Emma :)


ISTANBUL!!!

Guuuud vad jag längtar. Jag förstår nästan inte att om fem dagar bor vi i en storstad i en hel vecka. Handlar massa billiga kläder, och en ask/burk av något slag ska ju med hem! Jag har askar från alla ställen jag rest till. Måste låna en kamera också, min gick ju sönder i Tunisien i sommras.

 

Snart snart snart... ♥


Ugglornas Rike

Jag har bokat biljetter till mig Wilmer och Towa till Ugglornas Rike på lördag. Har fått för mig att den är så vacker, så ska bli kul att se.

 


Mat mat mat

När Emma väckte mig i morse så tackade jag nej till träningen vi hade bestämt, hade sovit dåligt och kände mig inte alls i form. Men 19:30 bestämde jag mig för att gå på gymmet ändå. 45 minuter på motionscykel och en halv Ben & Jerrys i kaloriväg var borta. Haha. Ganska kul att tänka så, en Ben & Jerrys tar ju 5 min att vräka i sig och 45 min för mig att förbränna. GALET!

Hittade detta goda recept på mat.se.


"Julklapps katten"

Nämen! var ett tag sedan jag skickade in min tatuering till Bakomblacket.blogg.se, hittade sidan och tyckte ideén var så jäkla rolig! Härlig blogg :D Och nu såg jag att hon hade lagt upp min lilla story och min tatuering. Kul kul.

Men det var inte det jag skulle skriva, jag ville bara säga att jag blir så otroligt ledsen när jag nu letar katt på blocket och ser alla dessa annonser om äldre katter som måste säljas, hitta nya hem, bortskänkes "julklapps katten" Usch! Jag tror inte ens hälften av alla ägare på riktigt orkar ta reda på om det nya hemmet blir ett bra hem. Katten passar inte med de andra katterna, katten måste bort illa kvickt, katten vill ha mer sällskap, katten vill bo själv utan andra djur. Tror det är väldigt enkelt att skaffa en katt - man gör det utan tanke på att dom visst kräver mycket jobb. Och sedan är de lätt att tröttna och sälja på blocket för 100:-

Har du fått sälja din katt?
Hur bar du dig åt när du valde nytt hem?



Kattunge letas

Jag letar en till katt, Zsa zsa zoo vill ha en lek kompis. Jag letar inte en katt som ser ut som Amazonas, men kan inte hjälpa mig att tycka att bicolor brun eller blå är sååå söta. Det är när dom är vita över nosen, som en bläs. Denna lilla krabat hittade jag på blocket, han är en colorpoint - vilket är när dom har färgen över nosen som Zsa zsa zoo har. Men har var bara så charmig! Kolla vilken liten tjockis :D Haha!

 

Det kommer ta tid att hitta en katt, och dom blir tingade så fort! Jag vill att uppfödaren också ska kännas väldigt seriös. Och så ska kattungarna vara runda som denna. Vi får se hur det går...Nu godnatt...igen

Bild lånad från Blocket.se

Godnatt

1 timma på träningscykeln idag. Jag tog det rätt lugnt, har träningsvärk i hela kroppen sen dansen i går. I morgon kanske jag kör lite hårdare :) Jag mår asbra av all träning! Och det är ju så roligt när man nu börjar se resultat, jag kan springa längre och blir inte lika dödstrött. Jag har starkare ben och armar än jag trodde! Alla dessa simpass hela hösten måste ju ha gett mig någonting.

 

Nu blir det att kolla lite film och somna fort om jag ska orka mig upp till Emmas monsterpass i morgon kl 10:00 ;P

 


En eftermiddag på Rådhuset!

Av en slump så hamnade jag och Towa på Rådhusets "Öppet Hus" Jag har bara varit in på Rådhuset en snabbis och minns knappt vad jag gjorde där, hade säkert med skolan att göra. Men nu fick vi gå ända upp i klocktornet och upp i den gröna kupålen! Gissa om utsikten var fantastisk!! Lite skakis var jag när jag klättrade på en vinglig liten stege upp till tornet. Vi var också in en matsal och fick se STORA kristallkronor. Det finns en hemlig kristen order som jag glömde namnet på..som endast är för kristna män över 23. Vet du vad jkag menar? Östersunds Frimurareförbund. Googla på det om ni vill veta mer :) Iallafall så var vi in i deras rum där alla möten hålls. Taket var en stor stjärnhimmel. Och i matsalen som var dukad tills i morgon.


Mitt hus det gula huset!




Jag i matsalen. Alla gamla ordföranden hänger på väggen i form av oljemålningar.




Denn stora salen!


Chevré Lasagne

Idag gick jag på gymmet och körde 1 timma på bandet, sedan 1 timma afrodans. Sist jag körde afrodans så var det när jag tränade på Stepin närmare stan. Då gick jag varje måndag. Kände mig lite ringrostig faktiskt, haha, armar och ben som ska komponeras ihop till vackra rörelser och danssteg. Jag var mer en klumpig Sara än en graciös. Men musiken, trummorna, rytmen. Allt är så jäkla kul! Ett underbart sätt att träna. Men nu har jag blåsor under fötterna. Inte van att dansa barfota ;) Det händer ju aldrig på Plaza. Hoppas det fixar till sig till nästa måndag. Då ska jag afrodansa igen :D

 

Ännu mer god mat! Idag gjorde vi chevré lasagne. Spenatplattor, zucchini, färska tomater, krossade tomater och fryst bladspenat. Varvat med en massa god chevré. Salt och peppar.

 


Morotssoppa

Fick tips om morotssoppa igår av Emmas gamla arbetskamrat. En påse morötter som kokas i buljong tills dom är riktigt mjuka. Sedan mixas det med lök och vitlök och sedan kokas upp igen med lite apelsinjos och creme fraiche. Och lite dragon. Underbart gott!

 

Har jag förtjänat en Ben & Jerry´s nu??

 


Solo drinkar

En del av kvällen på Solo! Riktigt goda drinkar där.


Bilder från Flukta.se


Hemma tidigt.

Håller jag på att bli gammal? :) Då tackar jag för det. Äntligen. Plaza suger balle, sängen är skön. Att kunna mingla nykter, skratta och ha roligt utan att hänga halvfull i någons arm. Så skönt. Jag måste verkligen se till att fler helger blir såhär. Har haft så jäkla kul :D Emma vet verkligen hur man styr upp en fest. Tack Anna som underhöll mig hela kvällen med träningstips och kaloriräkning. Usch - om jag tänker på drinkarna Emma bjöd på så borde jag knata iväg på gymmet redan 08:00 i morgon. 



Födelsedagsfest och gymmet

Godmorgon! Oj, haha, kl är 14! Jaja, jag är värd alla mina sovmornar :P Nu ska jag och syster Emma iväg på gymmet. Ett stenhårt pass för att sedan njuta på relaxen. Jag har gnällt så mycket över att jag inte ser eller märker någon resultat efter alla träningspass. Men idag känner jag mig mycket fastare och magen börjar på att bli..lite..mindre. Det är nog mitt största problem kroppsmässigt, magen. Jag har alltid haft en liten rund mage. Jag vill att den försvinner. NU! Och fortsätter jag såhär så gör den nog det.


Senare ikväll blir det födelsedagsfest hos Emma!


Duktiga jag!

Är mäkta stolt över mig själv! Emma och Ove var på En Liten Röd och åt fondue, så träningen sköt vi upp tills i morgon. Men jag gick faktiskt själv och tränade idag :D 1 timma på bandet och 20 min simning. Hur jäkla skönt som helst. Det är ju så tråkigt att träna själv, men är så glad att jag tog mig iväg. Det behövdes verkligen efter Ben & Jerry´s frossan i förrgår ;P

 

Nu behöver jag lite nya träningskläder.

 


My name is Khan

Jag grät hela hela filmen! Du måste se den!


Produktiv!

Det senaste dagarna har jag bara tecknat! Och det är fantastiskt kul att jag känner mig så kreativ, har en massa ideer i huvudet hela tiden. Papper och penna följer absolut med till Istanbul om två veckor! :D

 

 


Istanbul!

Gud vad härligt! Den 29/11 åker jag mamma Towa och Henke till Istanbul en vecka. Vi var in på Resia och frågade om priser till New York för att julshoppa och han tipsade om Istanbul. Det hade vi inte en tanke på men ju mer jag googlade ju mer spännande lät det! För 2100:-/per pers fick vi boende och resa med Lufthansa. Det är ju alltid roligt att resa - ännu roligare att resa billigt :D




bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0