Sugen på tacos? :)

img_0273 (MMS)

Sugen på tacos? :)


Sådär!! Nu är sommaren här, fram med trimm...

img_0269 (MMS)

Sådär!! Nu är sommaren här, fram med trimmern :) Jag trivs bäst i kort hår


Choklad i mängder. Här vill jag bo.

img_0244 (MMS)

Choklad i mängder. Här vill jag bo.


Katt spa

 

Sura miner på södragröngatan 25 just nu.


Ordning & Reda

 

Vårstädade min garderob, bort med alla stickade tjocka plagg så att tunna toppar och linnen får plats. Nu saknar jag bara solen. Köpte två toppar också som hänger så fint på galgar. Lätt som en plätt att få fin sommar garderob. Har bara betydligt mycket svårare att hålla den så städad.

 

Det hände nåt sorgligt idag som gör mig ledsen ända in i själen.

Jag tänker på dig ♥


En massa choklad och sushi ska jag vräka i...

img_0236 (MMS)

En massa choklad och sushi ska jag vräka i mig nu. I frustration över att jag blev nekad att köpa vin på systemet för att mitt leg gått ut :( Kvinnan i kassan sa: skaffa nytt leg, eller sluta se så ung ut. Att skaffa nytt leg är kanske lättare då.....


Åh vårtecken! Äntligen

img_0230 (MMS)

Åh vårtecken! Äntligen


Årets första isglass

img_0229 (MMS)

Årets första isglass


Tänk om man fick gå på kalas klädd såhär i...

img_0209 (MMS)

Tänk om man fick gå på kalas klädd såhär ikväll! Åhh jag vill klä ut mig, maskerad efterlyses


MUMS!!!!! Schwartsvaldtårta!!!!!

img_0204 (MMS)

MUMS!!!!! Schwartsvaldtårta!!!!!


Helt slut efter djupvatten gympa! Otroligt...

img_0202 (MMS)

Helt slut efter djupvatten gympa! Otroligt roligt och befriande att flyta runt som en sprattlande jättebebis :D Nu en promenad till frasses.


Om att ta vara på sig själv..och lite till

Jag ligger i sängen och läser bloggar. Alla möjliga bloggar. Sexiga bloggar, kändisbloggar, modebloggar. Tittar mig less på bilder av storbystade långhåriga kvinnor som lever livet i andra länder. Dom har roliga jobb, mycke pengar, fräcka människor runt omkring sig. Dom samanfattar säkert sina liv som äventyrliga. Jag tror inte att jag saknar bröst, utseende eller pengar. Jag är så nöjd som man kan vara. Det jag saknar är viljan att förändra och lusten att utforska. Kanske är det de som skiljer mig från dom - jag vill vara vanlig, tråkig och okänd.

Jag vill ingenstans, jag njuter av att vakna i min säng med Semy snarkandes bredvid, Bibi som en stor svettig klump mellan oss och Amazonas och Zsa zsa zoo sittandes på sänggaveln och jama efter uppmärksamhet. Jag har till och med börja tro på någons slags gud. Jag vet inte vad, kanske blir man hjärntvättad när man tittar på "De Okända" "Åh Herregud" och en drös andra filmer och dokumentärer som förklarar att gud finns. Min samtalskontakt på psyk pratar alltid om att finna glädjen och lyckan i det lilla, i det som jag kan påverka. Att jag inte ska haka upp mig på sånt som är omöjligt att förändra. Som orealistiska drömmar och krav jag ställer på mig själv. Det jag kan påverka och det jag har närmast mig själv är ju mitt liv här och nu. Att uppskatta en nybäddad säng, en god middag, husdjur som tyr sig till mig, min familj, min pojkvän. Om jag inte kan ta till vara på det, de lilla obetydliga småsakerna som man tar för givet. Hur ska jag då se när saker och ting förändras till det bättre. Hur ska jag kunna uppskatta en fin gest om jag inte innan uppskattar personen.


Nog om det...
Det är nog inte bara jag som måste klappa mig själv på axeln och lita på att jag gör rätt.


HJÄLP Towa att vinna en kurs i ögonfransförlängning!
En röst per dag har du att avända. Klicka HÄR.
Be Sure Im Beautiful

Ska passa på att skryta om Bibi!
Det är så många som vid första anblicken tycker att Bibi är otäck, skrämande och ful. Många har sagt att det är djurplågeri att låta henne se ut som hon gör. Det många inte vet är att hon har fött fyra kullar på fyra år. Hur många mammor blir av med sina sladdriga bebismagar överhuvudtaget? Och så är hon en liten kraftigare sorts sphynx, så hon ser lite "bulldog" ut även när hon förlorat sina extrakilon.


Hon är så vacker min Bemisu.Namn:
CH Bemisu Be Sure Im Beautiful
Kallas: Bibi
Kön: Hona
Färg: Svartsköldpadda
Född: 1 mars 2005
Stamtavla: Klicka här
Blodgrupp: A
FIV & FeLV: Negativ
HCM: Negativ 2006-01-13
          Equivocal  2008-03-20
          Negativ 2008-11-06


Utställning:
 
050709 Roja, Lettland
EX1,NOM
 
050813 Tallin, Estland
EX1,NOM Best kitten
 
050814 Tallin, Estland
EX1,NOM Best kitten
 
051029 Riga Lettland
EX1,NOM
 
051030 Riga Lettland
EX1,NOM
 
060401 Umeå
EX1, CAC, NOM
 
060402 Umeå
CAC, NOM
 
060909 Luleå
Champion, NOM
 
060910 Luleå
CACIB, NOM
 
060930 Skellefteå
CACIB, NOM, BIS

Vi bakar winerbröd! :) Titta vad fina. Nu ...

img_0191 (MMS)

Vi bakar winerbröd! :) Titta vad fina. Nu blir det kaffe och skvaller hos Lollo


Vackra Bibi solar

img_0178 (MMS)

Vackra Bibi solar


Fick en vibrator igår! :) Liten söt och di...

img_0174 (MMS)

Fick en vibrator igår! :) Liten söt och diskret. Från rfsu. Finns att köpa på Apoteket tror jag. Man laddar med USB. Håller 4 timmar. Wiihoo. Haha


Semy fixar pass. 23 maj bär det av till so...

img_0172 (MMS)

Semy fixar pass. 23 maj bär det av till solen i två veckor :D


Bara några tankar

Jag känner mig förvirrad och vilsen. Jag vet inte längre vem jag är och hur jag ska förhålla mig till människor. Jag kan inte lita på att en social och sprudlande Sara ska ta över efter tandborstningen på mornarna, att hon ska hålla låda hela dagen. Prata, umgås, skratta. Inte heller är det självklart att den ledsna, ursäktande Sara ska komma fram. Hon som jag kan skylla tystnaden på. "Jag är inte blyg - bara ledsen"

Tack vare litium är min värld av bergochdalbane åkande humörsvängningar borta.

Jag är ingen just nu och det gör mig så förtvivlad. Om jag inte har två extrema personligheter att förlita mig på, så är jag ingenting. Gråtonerna däremellan vill jag inte lära mig leva med. Efter 27 år är jag helt plötsligt en annan person. Kanske en friskare person, kanske en mer insiktsfull person. Men inte en gladare. Trots att jag har förutsättningarna för att vara det.

Jag vet inte hur jag ska hitta mig själv i det kaos som är kvar.
Jag vet ju knappt vem jag letar efter.

..

Kom just hem från Emma. Vi har frossat i TV serier, frukt och glass. Vet inte om jag har berättat att våran resa nu är klar och betald? :) Vi fixade det i måndags. Emma och Mackan följer med också. Det blir min och Emmas första resa utomlands tillsammans. Kommer vi hem som vänner eller ovänner? ;PSemys nya tatuering!


..ska bara

Snodde lite bilder av Marlene "Bandolina" från helgen! :D
Men NU ska jag ut på promenad..ni vet..jag ska bara..och bara..och bara..


Titta Jag kan ju göra annat än att le på kort ;)

ebloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0