Gott nytt år!

Nu åker vi till Fjällsta och firar in det nya året :) Bilderna på Mila tog Towa i morse när jag och Semy sprang runt och packade väskor. Sötaste lilla skrutt <3


Vietnam!

Idag bokade vi en resa till Vietnam. 3 dagar i Saigon och 11 dagar i Phan Thiet :) 3/4 - 18/4. Vilken lycka!

Snart nytt år, det firar vi med middag hos vänner. Lugnt och skönt. Ikväll blir det spel hos Lollo. Har en massa tid att tatuera på nu, så hör av er på [email protected]


Min lilla nissa <3


God Jul

Vi har varit i Husås sen i går kväll. Så mysigt. Milas första jul och känns nästan som min första jul med :) första gången på länge som julen faktiskt känns viktig och att få vara med familjen får plötsligt en helt annan innebörd när jag själv är mamma. Nästa år ska vi ha en gran! Nu snart ska vi fixa klart maten, fixa mig och Mila julfina men först ska vi titta klart på Astrid Lindgrens filmsnuttar på 1.an. Trevlig julafton på er!


Vilken miss

Vi packade väskan och pratade glatt om babysim, Mila har missat de två senaste pga att hon varit så förkyld och hostig, men idag skulle vi bada igen! Men så visar det sig att sista gången var förra veckan. Suck. Är det nu det börjar? Den förvirrade småbarnsperioden där man tydligen inte håller reda på någonting. Inte ens mitt kontrollbehov räddar mig!?


Copperhill

Vilken underbar minihelg jag haft i Åre! Fick i födelsedagspresent av världens bästa systrar en natt på Copperhill och julbord på Buustamon. Upp dit åkte vi bandvagn. Vackert med de vita granarna, massa god mat och riktig julstämning. Restaurangen var liten och mysig, tända ljus överallt och bara det allra godaste på julbordet. Gott även för en vegetarian ;) Jag fick lite special. Idag slappar vi på spa, sååå rogivande. Var det inte för Mila så skulle jag lätt stanna här en vecka, fast förstås det är ju kanske mer en pengafråga :P Ni borde verkligen kosta på er en natt eller några på det här härliga häftiga hotell

 


Pysseldagar!

I två dagar har vi pysslat :) Kul att följa origami tutorials på youtube men det har skapat en hel del förvirring, stress och höga irriterande röster ;) Hur jäkla svårt ska det vara att klippa till ett hexagram av en kvadrat!?

I morgon bär det av till Copperhill med systrarna, en natt på hotell och julbord. Härligt <3


12.12.12

Går runt och väntar på att Semy ska fria idag ;) Tror ni det kommer ske?


Nya nålar + färg

Fick detta på mailen idag! Så ni som väntat på färg och nålar kan väl höra av er!! :D Är rädd att jag glömt bort någon. Makepain är bra att ha att göra med!


"Hej Sara!
P.g.a. säkerhetsuppdatering på vår mail så har din order precis anlänt
i inkorgen, jag har packat den direkt här och har också tagit med två
extra färger och en kopphållare i paketet som lite plåster på såren då
jag förstår att du väntat länge på ditt paket!

Du kommer kunna hämta ut det i morgon eftermiddag och nu är problemen
i vår inkorg lösta!

mvh
André på MakePain.se"


(H)järnkoll Julkonsert ♥

(H)järnkolls julkonsert är över, idag avverkade vi Jamtli julmarknad, pepparkakor är bakade och infrysta, julklapparna nästan köpta. Jag struntar i julpynt i år. Så - då var allt klart och jag kan andas ut? Kvällen igår var verkligen över förväntan! Så himla glad över att drygt 200 personer dök upp i kyrkan på våran konsert! Och att så många gick fackeltåget :) ---> LÄS HÄR.
 
Om jag vill ha någonting varmt och mysigt i vagnen under åkpåsen, men INTE vill ha ett fårskinn.
Vad väljer jag då!?
 
 
Lite smått och gott från marknaden idag och från kvällen igår.
Den rosa jackan i ull köpte Towa till Mila idag på Jamtli ♥
 
 

Förkyld bebis igen

Som vanligt när jag inte bloggat på några dagar blir det bildregn ;) Julkonserten närmar sig och det ska bli SÅ kul! Jag hoppas att alla mina bloggläsare dyker upp! Har hunnit med att göra en teckning i present till kusin som snart fyller 30. Igår var vi hemma i Husås och kollade in allt julpynt, och Mila fick öppna en tidig julklapp <3 Hon är förkyld nu igen :( stackars liten. Har även skrivit ett CV för nu ska det sökas jobb för fulla muggar!!

Vad tror ni... Är det till min fördel eller nackdel att nämna min psykiska diagnos i mitt personliga brev? Den har ju gjort mig både starkare och klokare.




bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0