Taggiga svampar

Svamp och skog, det är tyst och lugnt. Anstränger man sig, hörs det hur allt är mycket mer levande än vad det verkar. Katterna är inte riktigt vana att ha så mycket yta att röra sig på, högt gräs och hundar som skäller. Vi ägnar mest promenaderna åt att sitta still och lyssna på vinden, på träden som susar, tittar på flugor som surrar och rödvinbär som dinglar i klasor.

Hittade taggsvamp så jag kunde fylla en ICA kasse, så jäkla gott att steka i smör, salt och peppar, och äta på rostat bröd. Njutning när den är som bäst. Ut och plocka svamp i skogen istället för att köpa på affären. Billigare och betydligt mycket godare ♥


I Husås

Nu är jag zonas och zoo i Husås. Ska dra på mig gummistövlar och gå ut i skogen och plocka taggsvamp. Är glad att jag tog mig tid att åka hit. Skulle kunna stanna hela veckan, kanske är lätt att säga nu när jag bara varit här ett par timmar? Haha. Nej men jag njuter av tystnaden. Ikväll blir det hela säsong 1 av True Blood. Spännande!


Jag längtar efter värme.

Märkligt

Nej usch, jag tvivlar starkt på min förmåga att inte deppa ihop pga alkohol, blir jag bakis löser jag det med sol och glada människor som kan skratta mig pigg. Men idag, som sagt. Usch. Men det är inte illamående och huvudvärk. Det är någonting annat, jag kan inte riktigt sätta ord..eller text..på det. Det är en märklig känsla och märkliga tankar. Men det är väl bara att le och vara glad...det löser sig?

Snygg Sara:
Randin klänning med dragkedja, H&M
Halsduk med luva, Kappahl
Ringar på rea från någon liten butik...?


Shoppat...

Det här kom jag hem med från stan idag:
Strumpor Indiska
Väska Indiska
Fusk pälsväst Lindex

Why do dishes...

Jaha vad har hänt idag då?
Tror några få skulle hålla med om att jag har varit lite stingslig. Lättirriterad och småsur. Och nej, det är inte PMS. Grattis till Malin förresten som fyller år idag! Och Magdalena fick en ny blogg. Jag och Semy hjälpte Törne med lite kreativt pyssel. Jag är sjukt snygg i håret. Har druckit tre stora latte och är hur trött som helst nu.

Bildbevis:


Rosa rosor

"Det är inte ofta du bloggar nu Sara..."
"Skrivit något nytt inlägg?"
"Varför bloggar du inget??"


Ni kommenterar ju aldrig inläggen! Eller det är tre trogna som gör det ofta! Men skulle ni vara lite inspirerande så skulle jag vara mer sugen på att skriva ;P Idag kastrerades katterna. Nu ligger dom på golvet, på en blå filt med vita tassar och sover. Nu ska jag upp till Towa på lyxig fixar kväll, håret och ögonbrynen ska färgas, naglarna snyggas till och humöret ska vara på topp!  Fick tre roser idag förresten, en hemlig beundrare kanske?

Bilder från dagen:





Lugnt hos mig...

Vilken underbar dag!
Vi slappade på relaxen på Storsjöbadet, bubblade i solen, mumsade oliver och bastade. Och helt gratis!! Det kommer jag garanterat göra om, jag trodde inte att jag skulle ha ro i kroppen för att stressa ner där. Men det hade jag absolut. Fler sådana mysiga dagar tack. Nästa gång stannar jag heeela dagen. I kväll bio. Men först sova lite.

Different day

Jag var ganska på att ta en sväng på Plaza, men varför göra denna torsdag till en bland alla andra. Nu väntar en mysig hemmakväll på balkongen ♥


Inte guld

Haha, tyckte denna var lite rolig:

Människor säger ofta att de vill rädda planeten,
men de misslyckas att göra kopplingen,
att om du vill rädda planeten:
Ta ditt liv!
Planeten kommer att räddas utan dig.
                                                              - Bill Hicks.

Allt som glimmar är inte guld. Jag är sjukt bra på att spela teater, säga att jag mår bra när jag inte gör det. Klistra på ett leende på mina ledsna ögon. Jag tycker att mina tankar är otroligt vackra samtidigt som dom skrämmer mig. Men det absolut värsta som skulle kunna hända är att jag förlorar den mörkare delen av mig själv, den delen som är mest jag.


Ego girl

Ego ego ego Sara!
Var bara tvungen, vi är så vackra. Så otroligt vackra.


Hot or not?

Vet inte om ni tycker att Anna Ternheim´s texter är uppmuntrande.
Men dom är sagolikt vackra ♥

"You are my everything
My head and my heart, my mind, my wing
I could give all again
I'm never sure
Of anything
With you


The jokes the laughs the teardrops too
The games the fun the travels too
Yes I go through all with you
All good things now come from you


I hope you feel the way I do
I hope you give yourself up too
I'm damned to feel the way I do
What have I done
To fall so hard
For you"


Fick höra idag att jag skulle vara sexigare med en tatuering. Jag funderar på det, och har alltid gjort. Men inte just av den anledningen. Kan absolut förstå att man tänder på tatueringar eller piercingar, eller tycker att det är sexigt. Men är det egentligen inte så att man tänder på att just den personen, med sin kroppskonst säger att det är okej att inte vara en sockersöt docka. Människor som vågar vara udda, eller mörka i själen är snyggt. Man skulle kunna sudda ut Kat Von D´s tatueringar och hon skulle vara lika sexig ändå?

Hur sexig som helst, men är det inte attityden och energin som är sexig.


Bilbingo bitter


Jag tyckte jag var så nära helatiden. Men inte ens en hundring fick jag vinna. Men det var värt det ändå, äggmackor och kaffe. Nu har jag bäddat rent sängen från katthår och tagit en springrunda. Jag trodde inte att jag var ett så bra sällskap åt mig själv som jag faktiskt är. Sitter och lyssnar på Anna Ternheim och njuter av att jag kan tänka högt, ingen skrattar när jag pratar med katterna, till och med svarar åt dom. Jag kan sova tvärs över sängen, eller inte sova alls utan att någon stör sig på det.

Men jag undrar ändå om du skulle vara ett mycket trevligare sällskap. Det skulle du.  


"Maybe we are the damaged ones
endless need, like a burning sun
Burns like you, my damaged one


You and I in a shamless state
I want you so badly you know, that it's a pain to wait
what keeps you from moving, are you afraid to be loved?
See how my hands shake, I was raised on it like a drug"

                                                                       - Damaged Ones, Anna Ternheim



Semy´s fanclub


Är fullbokad helatiden, fester, vänner, katter...jag hinner inte blogga. Men nu blir det ju snart höstväder. Då kan jag sitta hemma under en filt, dricka rött te och skriva. Lite bilder från helgen får ni nu. Och en..hmm..ganska spännande text! Handlar om mig? Jag har inte skrivit så mycket i bloggen om det som hänt mellan mig och Anders, och vissa av er frågar fortfarande om det är slut mellan oss. Jag förstår att man kan vara arg, ledsen, besviken och sårad. Men det ger väl inte honom rätten att snacka så mycket goja som han gör. Jag är också ledsen, för det som hänt och att vi inte fick ett snyggt avslut men det finns andra sätt att ventilera det på.






"I rådande stund så har jag kommit 25% in i dessa äckliga varelser som har knu.... våldtagit ätit o hånat mig hela dagen. Känns nästan värre än att bli piskad, förnedrad, hånad av en islamisk babian från tunisien som tydligen visade att hjärtat satt nere vid ku.... istället för normalt på vanliga människor vid vänstra lungan(fysiolog blir nog jag aldrig). Nåväl ska inte gråta över spilld mjölk, men tyvärr är det så att mitt svart gula ap ursprung har gjort mig tydligen alldelles för blåögd när jag kom till den civiliserade västvärlden. Har min känsla varit lika grym som den var för någon vecka sedan, när exet ringer o skäller på en för att min ringer o är janne på natten, då frågar jag henne rakt ut, har du träffat en babian inatt ..... tyst tyst så fortsätter hon o snackar massa skit, mina normalt så bra hörsel hör ingenting o avslutar med att upprepar frågan. Jo svaret blev jooooo. Geniet jag blir trasig, men tänk att lägga energin istället på pokern o ha de bra känslorna då skulle jag varit durrrr ggr 3. Okej ,när jag har rådfrågat folk så skakar de bara på huvudet  och frågar om jag också är en babian som orkar ens bry sig ens i samhällets lägsta bottnen, herregud de kan ju ens leva på poker......
Nu kom denna bitterkänsla igen, men den var inte långvarig för insiktsfulla lilla jag har insett att man gilla dem som har äkta kärlek(som alla på pokerklubben ja som ni förstår utom en padda) i sig än de som gillar gangbang o gillar att ventilera sig på frösöbron. Sedan viskade någon också i mitt öra att ska man älska någon som ska ner till den stora huvudstaden för att hälsa på en släkting, plötsligt hamnar hos en som har massa tecken på axlarna o förvirrade jag ringer upp på söndagen(från en slaskig natt från pokerklubben) och undrar vart hon är? Man är för lollig som människa som kan acceptera att sin ena hälft även älskar att festa o följa med andra unghingstar på hotell(rummen) G3 etc.  Men tydligen var man så förbannat dålig människa så att man har rätt att göra vad man vill o få att känna att jag har gjort fel. Men går jag in på nationencyklopedin så star det ganska tydligt att psykopater är manipulativa, något som jag har fått erfara nu och jag hoppas på för hennes skull att hon äntligen har landat rätt nu(går upp på mornorna o skriker ALLAH med sin prins från ja vart nu det är). Nej nu var det slut ordat, om de vidrigaste, slemmigaste o (skönaste) filurerna jag träffat på mitt hitills ganska långa liv. Haha en sak hade ialllafall bondjäntan rätt på, när jag kom från en grindstuga till bunkern så första jag gjorde var att slog på datan o tog en snus (beroendeframkallande kemikalier, det hade hon också rätt i, att jag är nog en gravt beroende av onda ting inklusive ja vad hon nu hette)"

Silver smycke

Värdelösa paint, men nåt fick jag iallafall till. Fick ett halsband idag av Towa, det är en silverring med texten: Sara♥Emma♥Towa. Lätt det finaste smycke jag har. Bilderna är ju tagna med mobilen - så allt i bildväg i detta inlägg är värdelöst. Men å andra sidan är inte jag så värdelös idag. Jag är snygg!  



Ostpaj med snopp

Malin bjöd på mysig dag i hennes stuga i går, 5 surriga tjejer + jag som bara sov. Man somnar så lätt när människor mumlar och en värmande brasa sprakar vid fötterna. Jag hade ingen energi till övers för någonting mer än att göra snoppen på ostpajen! Tänkte ägna kvällen åt att äta choklad och kolla på Factory Girl med snygga Sienna Miller, men min dator fungerar ju inte riktigt som den ska sedan den åkte i golvet. Så vad händer då? Torsdag och ingen utgång, det kryper lite i benen och jag skulle behöva klä på mig lite snygga kläder och sminka mig. Det gör mig glad. Är lite trött på att se en sliten fundersam och ledsen Sara så fort jag tittar mig i spegeln.

Jag har förresten fått rynkor, under ögonen. Får inhandla en hel hög med anti-age produkter och hoppas på att dom försvinner. Jag vill inte bli gammal och ännu mindre se gammal ut. Någon som har bra huskurer mot rynkor? :P



Film


Katter på kollo

Hej hej hej.
Skämmes tamefan, jag har inte bloggat på flera dagar. Är trött, less, arg! Har tappat lite fokus. Men är snart på banan igen och tänker lägga upp lite roliga bilder och filmer. Kanske blir en ny flytt snart, och cirkusen med att byta lägenheten eller hyra ut ena rummet sätter igång igen. Nu ska jag laga mat hos Emma, och katterna är på kollo på Allégatan. Är faktiskt lite orolig....


- vi har döpt om katten ( zazza), eftersom det är en bondkatt så heter den nu lunnart

- rätt snyggt namn

- lennart skulle det vara

- men vart e amazonas? uppäten? av dig???

- han chillar inne i mitt sovrum, men nu stack en katt!

- nehe??? störda ni e.

-  helvete också, hittar den hem? om inte balle hittar den först

- hittar dina barn hem?

- nej


 



 


Tråkigt liv?

- Stanna hemma och titta på film en kväll då.
- Själv!?
- Mmmm.......?

Äsch, de går ju inte. Men jag tittar gärna på film med dig ;P

För en halvtimma sen skulle jag ha varit i badhusparken och grilla. Men bloggen kommer före allt, nästan. Jag är så himla trött på mitt galna liv, sovmorgon varje dag! Sedan shoppar jag loss på rean. Solar på balkongen och äter ute varje kväll. Promenader med katterna. Inget som helst ansvar för någonting, mer än att överleva dagen. Festar hela helgerna, går bara ner och ner i vikt... tänk den som kunde hitta ett 9-17 jobb och börja med tråkiga rutiner igen.... HA! Eller inte.

Om inte polisen knackade på och frågade efter kaffe i natt så hade vi festat tills solen tittade fram ♥







 


Svinig

Lite bilder från yran. Om någon bad mig att beskriva mig själv med ett ord, skulle det bli okvinnlig (som fan) Jag är inte det minsta stillsam, tyst eller försynt. Jag är svinig, högljudd och odräglig. Och jag tycker om att vara så. Förstår inte varför jag som kvinna skulle vara till för att pleasa alla andra. Män skiter ju i vilket när det kommer till att bete sig. Kan inte kvinnor/tjejer bete sig likadant?

Min kamera dog i kväll när vi skulle käka. Surt för er - bilderna kommer i morgon.


Attitydsproblem!

Haha, galen kväll med galet slut på min balkong och kinakäk uppvärmt på spisen.




bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0