Vill ha

Några önskningar till badrummet och mitt sköna badkar. Jag längtar efter bubblor och varmt vatten. Det jag saknar utöver en massa onödiga lyx prylar är en garderob att knöla in alla mina kläder i. Någonting STORT där allt får plats, men den får inte ta så jätte stor plats. Går det ihop? Den ska vara platt som en pannkaka men rymma hela världen (nästan)


image451image453image454image452image455image456


Klarblå himmel


Men för bövelen ge mig en trälåda!
Nu är det strålande sol och klarblå himmel, ser du det? Titta fort det försvinner snabbt!


Laga min punka tack!

Ikväll blir första natten i lägenheten. Jag måste på något smidigt sätt ta mig från jobbet idag 16:30 till gamla lägenheten som ska besiktas 17:15. Surt att det är punka på cykeln, jag vill inte vara en såndär tjej som inte klarar av att laga punka själv.



Yran och YranPride i bilder

Här är dom, bilderna jag lovade skulle komma!

Och alla först är såklart några suddiga och stökiga bilder på lägenheten. Sen är det Diamond Dogs, Di Leva, Gunnar med jätte chokladkaka, fyrverkerier, bilder från paraden, Simon jag Towa och Dick, Evert, Towa sjungandes allsång i badhusparken, RFSL tältet, Sara upp och ner i karusell och towa med fiskmunsminen.

Det stora hela kan sammanfattas med - HAHA....

Och sen kan det väl inte behöva sägas - men gör det ÄNDÅ så det blir rätt. Enligt ÖP är jag och Towa med i en förening för stolta syskon? Det borde betyda att det är min tredje syster Emma som är hon som har stolta syskon. Höhö, roligt. Jaha jag vill i alla fall gå ur den föreningen och kanske gå med i "Jag har stolta syskon" om det finns någon sån, kanske ni på ÖP vet??


                                                                                 

Yran + Yranpride

Tillbaka på jobbet efter galen yranhelg, rfsltält, prideparad, förkylning och regn.

Nej det är inte bloggtorka, brist på ideer eller fantasistopp som är anledningen till att min blogg inte blivit uppdaterad på flera dagar. Det är prideparaden, Storsjöyran, flytten och faktumet att min dator ännu inte har tillgång till internet som strular till det. MEN jag ska genast ta tag i internetproblemet.

Hela söndagen gick åt till att flytta och nu äntligen har jag den fina lägenheten som andas Sara. När allt (nästan allt) var färdigfixat igår kväll så tog jag ett långt varmt bad - det händer aldrig. Jag klarar inte av att sitta ens i 5 min innan jag blir rastlös, det är för varmt eller för kallt. Men igår badade jag läääääänge och jag njöt. Det fanns inte i min värld att jag kunde trivas i ett varmt badkar alldeles själv. Det fanns inte att jag kunde känna mig lugn och trygg utan sällskap. Men nu finns det, och det är faktiskt tokigt. Jag låg i MITT varma bad med Monica Zetterlund i öronen och var inte det minsta stressad.

Min nya lägenhet är så skön. Fast 7 trappor utan hiss kunde jag ha varit utan :P

Prideparaden - att det skulle vara så mycket folk som deltog i lilla Östersund kunde jag inte föreställa mig! Att så många skulle stå längs gatorna och titta på oss kunde jag inte heller tro. Att så många skulle le och skratta, att paraden kunde sprida sån glädje. Jag vill ha mer parad, mycket mer. Har hur mycket bilder som helst. Det kommer.

Jag kände mig gamal på yran i år, kände inte alls igen mig. Det var inte tänk från början att jag skulle gå i lördags men efter lite fest med Simon och Dick + hundra härliga raggningsrepliker till Towa från Dick för att få henne till att ändra sig om att inte gå på yran så bjöd dom in oss. Rörig kväll med karuseller och öltält. Men yran är alltid en självklarhet och presidenttalet får man inte missa, men blir alltid lite besviken.

Det bästa var YranPride och jag hoppas på en repris nästa år. Artikeln i ÖP och i LT

Söndag....

Förkyld.

Har hännt mycket i helgen, och jag har ett sår i pannan. Igår åkte jag och Emma raggarbil hem för 20 kr - haha! 


       

Krogstråket nästa

Wihoo. Nu äntligen är det snart helg och ikväll är det stråket som gäller, förfest hos Towa - dom ska tydligen käka fisk. Inte riktigt min grej så måste eventuellt planera nått själv. Trist som fan att laga mat när det bara är jag som ska äta den, jag har blivit så otroligt dålig på att laga mat. Vegetarian och allt som jag är så tycker jag att huvudet borde vara fullt av smarriga gröna recept. Men inspirationen är som bortblåst.....

Till skillnad från syster Towa tänker jag bete mig på stråket, haha. Nu ska jag hem och fixa en del bloggar. Roligt - gör gärna fler! så behöver din blogg ett personligare utseénde så hjälper jag gärna till.

OmTe

Godmorgon ni, lite lagomt seg idag. Kvällen på G3 var väl sådär, jag var på tok för nykter i ett för tok berusat sällskap och det slutliga blev att jag gick hem med skavsår och iskalla fingrar. Det blir alltid så rörigt att gå ut så många, det ska ringas, hålla handen, kollas efter. Men alla kan inte vara på samma ställe samtidigt. Jag vet inte om detta är en "tjejgrej" att man måste kolla efter varandra helatiden. Jag tappade lusten att svansa runt i ett spaningståg efter fulla tjejen på toaletten. Eller borttappade bruden som inte för allt i världen får fastna med den tråkiga fulla killen i baren.

Dansgolvet är alltid alltid det bästa stället på krogen.

Idag dricker jag te. Hittade en mysig tesida.

10mg

Haha, snubblade in på Beckys blogg och snodde DENNA länk. Vet inte riktigt om den är rolig eller sorlig. Men jag skrattar...lite. Haha joo den är rolig!

Namnsdag

Idag har jag namnsdag fick jag veta i morse när jag satte foten inanför dörren på jobbet. Strax efter fick jag ett sms med ännu ett grattis. Tror aldrig jag fått så många grattis på någon namnsdag.

Ser fram emot ännu en dag med spännande samtal att sätta tänderna i, hoppas inte det kommer vara lika dött på linjen som igår.

Gjorde ett test på Aftonbladet, svarade på ett gäng med frågor och får tillbaka DU BLIR 80 ÅR. Hjälp...bara 80!?


Nytt utseende?

Jag kunde inte riktigt bestämma mig om den var bättre innan. Men jag låter den vara såhär någon dag, så det smälter in att alla färgerna är borta och att den nu mest är grå. Kanske inte riktigt jag! Kanske är den gamla tillbaka fortare än ni hinner säga Sara.

Säg gärna vad ni tycker.

Nu är det godnatt.


Bloggande pappor?

Idag har jag läst bloggar som aldrig förr. Jösses vad många mammor det är som bloggar. Vart är alla pappor? Är det månne så att papporna inte har tid att blogga för att dom hittar på så mycket roligt med sina barn, dom kanske hellre lägger den tiden på att umgås med familjen. Höhö. Hittar ni någon bloggande pappa, helst ensamstående - men går bra vilket som. Ge mig gärna adressen.

Kategorier

Nu har jag börjat ordna upp lite i bloggen, har lagt några inlägg i kategorierna BloggDesign och Mina målningar/teckningar. Resten ligger än så länge i Allmänt men när jag har tid över kan jag kanske hitta på en annan kategori som passar ett gäng inlägg.

Veckan har gått otroligt långsamt det är bara Onsdag idag, igår kände jag lite smått panik över att jag faktiskt vet vad jag göra ett år framöver. Det är så jäkla nytt för mig att på allvar ha ett jobb som inte bara är över sommarmånaderna. Annars har det varit studier och jag trivs otroligt bra med att plugga, det känns friare. Pengarna är ju det som skilljer och såklart är det härligare när man har mer slantar att röra sig med.

Istället för att oroa mig över att det känns för planerat, för vuxet så ska jag toka till min fritid. Jag vet att det inte är jobbet som gör att mitt liv just nu känns för stelt - det är vad jag gör efter jobbet. Men vart hittar jag energin till att göra annat än tokdö i soffan när jag kommer hem 17:00 på eftermiddagarna. Energikick tack.

Snart är det Yran och jag jobbar 19:00 - 02:00 i RFSL tältet i badhusparken både Fredag och Lördag. Sedan är det flytt på Söndagen. En trött helg känner jag redan nu, men det är bara att bita ihop. Tältet kommer bli roligt och lägenheten är så fin så det är verkligen någonting jag ser fram emot.

Haha synd att jag inte har en hund, kolla in denna hundleksak.

Namninsamling

Namninsamling - Dåligt samvete för att du inte har tid, ork, lust att vara aktiv? Skriv under en namninsamling så hjälper du någon som vill få en förändring.

Är så sjukt less på det mesta så jag tror jag kryper ur mig själv.

Tidsfördriv

Allt detta man slösar tiden på, eller rättare sagt sånt man sysselsätter sig med för att få tiden att gå fortare. Tidsfördriv. TV:n, datorn, bloggar, människor. Att vara någons tidsfördriv är det posetivt eller negativt? På jobbet när det ringer dåligt är det Iabloggar som syselsätter mig, finns hur många länkar som helst att surfa sig igenom och alltid hittar man någonting skoj.

Alla har väl personer som man "använder" i olika sammanhang - filmkvällsvänner, sovvänner, middagsvänner, internetvänner, telefonvänner, krogvänner, deeptalkvänner. Tidsfördriv. Har aldrig riktigt varit en vännermänniska, jag försöker samla på mig ett par trevliga men slutar alltid med att antingen jag eller vännen lessnar. Då är det bra med tillfälliga tidsfördrivsvänner - dom man umgås korta intensiva perioder med.

Jag är en människa som har väldigt nära till mina känslor, nästan som att dom skulle sitta utanpå min kropp. Det är faktiskt härligt att jag kan skratta och gråta så mycket, men det blir jobbigt när dom inte matchar andras känslor. Men jag håller fortfarande fast vid att det är bättre att vara ärlig mot sig själv än att försöka rädda sin stolthet eller lever utan känslor i tron att man då ej blir sviken. Men det är lättare sagt än gjort, jag vet.

Ny partyoutfit

image394

         

Var till rödön en sväng med Emma Ove och Wilmer, slängde lite sten i vattnet men jag fotade mest. Har varit en kort helg, den gick fort. 40-års festen i Ringsta var kalas, lite surr med en utav fastrarna och god mat. Solen skiner och jag ångrar nu att jag inte tagit vara på dagen bättre, vaknade i morse med Wilmer tog honom och Gunnar i handen och gick ner till sjön för att klättra på stenar.

Mysig dag...men slö.



Skrattkramp

Som vanligt på Fredag mornar har jag kramp i kinderna efter förmycket skratt, träningsvärk i benen och segt huvud. G3 sätter sina spår - och det är så välkommet. Kvällen var crazy som vanligt med en hel del kända G3 face. Magda på karaoke - helt otroligt supergalet bra. Att du inte sjunger oftare fattar inte jag, eller att du inte sjunger så alla hör. Hade jag den rösten skulle jag inte göra annat.

Har just bokat min allra allra första resa utanför Sverige. Frankfurt - Stockhom - Frankfurt. Gick så enkelt så jag undrar vad jag gjorde fel. För lätt - men tydligen rätt. Nu är det Fredag och jag ska njuta utav helgen som aldrig förr. Ska somna sent och sova länge länge, fruktsallad till frukost och lyx till middag. Har så gjort mig förtjänt av en skön helg, en helg med skratt och tok. Och på lördag är det 40-års fest hos kusin.

Har härliga röda bilder på mig i gummistövlar med paraply - läggs upp så fort jag kommer åt internet.


Smultron

Har ätit smultron för första gången i sommar. Mums - men dom växte ju vid vägkanten och enligt Gunnar ska dom då inte ätas. Nu har jag bokat boende för Pride och väntar bara på att hon som ansvarar för VIPentrén ska höra av sig. Sista problemet är att bli av med passen på jobbet på Torsdagen och Fredagen. Men det ska väl gå...

Var ute och sprang igår, sjukt skönt. Gunnar lämnade mig ensam i lägenheten för att dra med tåget ner till Stockholm - för en jäkla metallica konsert. Får panik av att vara själv, finner ingen ro och stressar upp mig själv i onödan. Men efter en löptur så lugnade jag ner mig, gick på willys och köpte frukt till en fruktsallad men somnade på soffan innan jag han med att göra den.

En dag när jag kom hem så stog det två poliser utanför porten, haha ni anar inte vad nyfiken jag är! Otäckt att man bryr sig så mycket i vad andra håller på med. Jag sprang upp för trapporna och in till fönstret där jag hade tokbra utsikt över vägen + poliserna + polisbilen + de två människor som polisen pratade med. En upprörd arg man med en tröja som var uppriven i halsen. Han var målare - det syntes på kläderna. Tjejen bara stog och tittade på. Så alltså gällde det honom, hade ett svartsjukt ex till tjejen stört paret? Var han svartjobbare som polisen kommit på? Hade han en son som försvunnit och i frustration kanske mannen slitit i sin tröja?

Jag undrar jag undrar.....

Letar boende i Sthlm 2 - 5 Augusti

Boende i Sthlm 2 - 5 Augusti SÖKES!

Kan erbjuda mitt och Towas trevliga sällskap ;)
Vi har fått volontärjobb i VIP entrén på Stockholm Pride. Vore tråkigt om vi inte kunde åka - just för att vi inte hittar nått boende.

Att inte blogga?

Haha, är det inte konstigt. Jag hade fler besökare igår än vad jag haft någon annan dag på hela förra veckan. Och igår skrev jag inte ens något inlägg? Kan jag dra slutsatsen att min blogg är trevligare om jag inte bloggar.

Nu har iallafall utrikeskursen börjat, känns spännande att få börja boka Europa och Skandinavien. Fler olika kunder, olika resmåla att välja mellan. Fler bolag att boka, fler frågor som jag inte kan svaret på - det enda jag känner är JAG KOMMER LÄRA MIG MASSOR!

Flytten börjar närma sig och det är utstädning och flyttlådor som snurrar i mitt huvud, Yran och Pride paraden samma helg. Såklart jag ska gå men vill man inte sticka ut lite. Det är underbart härligt att vara utklädd och galen, skrikiga färger och stirrande blickar. Jag vill synas. 

Kolla in Aftonbladet - så ska killar sminka sig. 
Kolla in Monsoon när ni ändå är igång.

Lite Prideinspiration i färg. 

   




bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0