Totte

70535-108

Varför gör man skillnad på liv och liv? Hur kan man inte respektera eller ta hand om ett liv vare sig det är en människas liv eller ett djurs. Varför värderas inte våran katts liv lika högt som vilken annan familjemedlem som helst!? Jag är grymt besviken och otroligt lessen.

 
Skaffa aldrig ett djur om du inte helhjärtat och fullt ut kan respektera och uppskatta ditt djur, din familjemedlem lika mycket som du respekterar andra i familjen. Din familjemedlem som inte med tal kan tala om för dig hur den mår – desto viktigare att ägna denna lite mer uppmärksamhet.  


Totte våran lilla tjatiga tiger.

 

Tjohoo

Tjohoo detta blir en enda stor bildblogg.

Slår tre flugor i en smäll och lägger upp bilder från Köpenhamn, festen hos Emma och Mackan i lördags och dagens äventyr i badhusparken med Wilmer och hajen Sko.


    
      
Bilder från erotiska museet i Köpenhamn


   
          
Rolig fest med 70-80 tals tema.

Dagen började som vanligt med havregrynsgröt och sedan mys på puffen framför Nallen med det stora blå huset. Sedan bar det av med raska steg till badhusparken då det gick upp för Wilmer att hajen Sko inte har fått riktig mat på länge - alltså levande fisk. Väl i parken fick han bada och träffa änderna, på vägen hem hamnade vi mitt i gran uppställningen på torget. Gissa vems ögon som sken som solen, motorsågar, jobbar gubbar, lastbil med kran allt på en gång. Trötta ben och trött haj - båda däckade innanför dörren.

        


Nämen!?

Men oj, jag måste tydligen bli mer noga och bättre på att vara ironisk. Idag har jag fått kommentarer om senaste bloggen, det var just det jag menade att det finns pinsamma minnen och sedan finns det bara roliga, sjuka, äckliga – och allt går alltid att skratta åt.
Vart tog humorn vägen? kan man inte skoja om allting? 

Undrar just om endast Emma förstår att jag skojade om att ge tillbaka.

Underbara underliv, kolla in sidan mittunderliv.nu många bra tips under kategorin sköna vagina. Lycka till.


Minnen

Jag känner mig totalt handikappad utan Internet, jag har inte alls nått behov utav att ständigt sitta på Internet men bara tanken att jag inte kan OM jag vill är enerverande. Jag funderade idag på hur många communitys jag är registrerade på, hur många som har försvunnit under årens lopp och hur många som jag fortfarande någon gång ibland loggar in mig på. Så jag grävde lite i mitt community förråd och hittade en hel del pinsamma sidor, som jag inte vill erkänna att jag en gång registrerade mig på och har varit någorlunda aktiv på. Grejen är den att jag fortfarande slinker in någon gång ibland och enda anledningen är att hålla koll på gamla vänner….(säger jag i alla fall) Egentligen har jag inga vänner kvar där för att jag loggar in för sällan eller så är alla där är typ 13 – men jag måste in ändå. Varför?


Gamla minnen vist är det kul, pinsamma minnen är mindre roligt men jag glädjes åt att man faktiskt kan skratta åt det och att det alltid roar någon. Men Emma du gick lite för långt igår när du på Törners var tvungen att berätta hela bowlinghistorian och hur mycket jag egentligen spydde på min egen rygg.

Du ska veta att jag kommer ge igen med råge när du minst anar det. Det är i och för sig inget pinsamt minne – det finns ju värre. Det är bara ett fult minne, eller ett fullt minne.

Hopp i sjön

- Haha, ja visst hoppa i du men jag tror inte du vågar

- Såklart jag vågar!

- Ja få se då

- Jag måste bara ta av mig mössan

- Hahahaha mohahaha du vågar inte :P

 
Och jag hoppade i Storsjön med kläderna på, jag vågade visst.  


Jag krossar Lollo i kinaschack.

 
Idag ska jag till Emma och köra pilates video hoppas hon har snoddas kvar för då ska jag smälla i mig ett par såna också.

Kärlek (kelRäka)

Såklart man inte kan leva i någon slags relation utan att missförstå varandra, bråka, vara oense, svartsjuk eller avundsjuk. Vare sig det är ett förhållande till en partner eller ett syskon, föräldrar, vänner eller din bästa vän hunden/katten/ödlan/fisken. Frågan är kanske bara hur mycket man är beredd att kompromissa och ställa upp, hur bra man är på att lyssna och förstå? Och såklart måste det vara ömsesidigt, det funkar inte om bara den ena vill förstå och kompromissa.

Usch jag känner mig så värdelös på det, på att kompromissa alltså. Det är förbannat svårt att skuffa mitt själviska skit jag  in i hörnet – framförallt när mitt lömska jag inte vill vara där.    

Jag ÖNSKAR vi alla hade lättare att förstå varandra, och jag känner att jag bara vill ta ett rep och binda ihop oss alla igen. Kan det vara så att vi får panik när vi seglar åt varsitt håll, vi har alltid hållit i varandras händer så hårt, så krampaktigt att fingrar och knogar vitnat. Jag blir stressad av att inte känna 100 % samförstånd och förståelse med er!  

Haha, jag googlar syskonkärlek och hittar drösvis med bloggar om oense syskon och jag ler.

Tandläkarångest

Oj hur länge sedan var det jag var till tandläkaren!?
Jag måste erkänna att jag har oändlig ångest över det, jo man får ångest av tandläkaren har jag hört. Men man kan tydligen få det av att inte gå till tandläkaren också. Pengarna tycks aldrig räcka till - jag måste ta mig i skinnet och prioritera mina tänder genast. Vill ju inte riske att se ut såhär :(


 

Och på tur efter det står en ny frisyr.


Boende i Oslo, hur svårt ska det vara!?Ditt Fultal är: 432
Du tillhör Fultalsgrupp 6

Ditt Fultal är över Socialstyrelsens
rekommendationer.

Analys:

Jojo, här har vi legat i!

Du ligger över vad socialstyrelsen anser som normalt och är du inte gift ska du nog ta och fundera över om du kan pressa in ett bröllop i nästa veckas schema. Detta för att visa att du aktivt gör något för att bromsa dit skenande fultal.

Vad du behöver är att slå dig till ro med en man/kvinna och börja leva ett normalt liv där dubbelmackor och kebabspett är maträtter och inget annat!

Men var vaksam, även i ditt radhusområde kan farorna lura bakom närmsta häck: Swinger-grannar som lockar med car-key-partys är en vanligt förekommande frestelse som lätt kan dra dig längre ned i fördärvet.

Se även upp för oväntade kombinationer som "föräldramöte och blandbar" eller "twister och bastu". Dessa och andra, till synes harmlösa tillställningar, kan sluta i tragedi.


Haha, gör fultalstestet du också ;)


Det bästa med?

Det bästa med att leva i en liten stad är: när du inte vet vad du gör så vet någon annan det. Eller det bästa med att leva i en liten stad är: jag vet vad jag gör men alla andra vet det också ?

Enda sättet att glömma sina problem måste vara att gå i för trånga skor, synd bara att mina skor passar mig mer än perfekt. Dom är så underbart sköna och varma, att gå på isiga gator är en fröjd.  Just när ja har vant mig vid gårdagen så kommer idag - jag hinner inte riktigt med, det går så fort allting. Snart sitter vi i Oslo om allt går som planerat. 

-  Sara du vet allting du!
Ja jag vet allting jag, jag måste ha svarat rätt på några av dina  varför frågor eftersom att du säger så. Jag blir glad.
  


Skriv önskelista till tomten nu och önska dig någonting riktigt bra.


Fiskar


Varför är inte jag en fisk?

Ja, underbara frågvisa studsboll, jag vet faktiskt inte det.


Idag har vi disskuterat fisk jag och wilmer, varför dom inte kan gapa när dom är döda, varför den ena är platt och den andra är rund, varför blir man mätt av fisk?

Första kvällen på länge då jag stirrar på Idol alldeles själv, det känns lite tomt och stämningen är bara allmänt märklig.

Nu börjar alla jobbansökningar vi har skickat, på att höra av sig, alla på en gång känns det som. Det är bara att välja och vraka men de två vi helst vill ha hör vi inte ett ljud ifrån. Warszawa och Barcelona istället för Norge. Men vad som helst är välkommet, just nu är närmsta planen Norge den 4/12 då utbildningen börjar och jobb på SSGNORGE. 
 

Ut&In

I måndags kväll satte jag fötterna på Östersund, jag har inte vart borta länge men länge nog att veta att det är borta jag vill vara. Mina snygga converse är nu bortbytta till fodrade kängor, faktiskt snygga för att vara praktiska vinterskor.


Det som gör mig varm är all den kärlek som finns här, jag inser att jag är lite bortskämd med det. Och att jag kan ta det för givet till den grad att jag till slut blir less. Det finns ingenting bättre än galna klätterkramar från Wilmer, uppmuntrande ord från hela gänget mamma och pappa och en massa skratt och fniss från två dundersköna systrar, det är ni faktiskt!
Två störtsköna toppenbrudar som jag inte alls fattar att jag är släkt med….?.... 


Att jag längtar tillbaka till Frogy´s och varm choklad med grädde känns konstigt, men det var en liten värld som var min egen som ingen viste om och som jag rådde över själv.

Jag tror att jag behöver det.


Jag behöver bara andas och släppa taget en liten stund, sluta fundera och sluta vända in och ut på minsta lilla söm. Allt kommer att spricka och jag kommer inte ha orken, viljan eller nål och tråd att fixa det med. Kanske känns jag lite avskärmad för att jag inte riktigt har satt ner mina fötter, kanske känns jag lite frånvarande och uttråkad, men det är bara så jag handskas med hela situationen att åter igen inte vara nöjd.  


Vad är nöjd egentligen, vad betyder det för dig att vara nöjd?

Belåten, tacksam, tillfredställd…mätt?

Jag är absolut inte mätt.


Jag trivdes och njöt i dina armar, jag känner lite förundran över att jag kan känna så igen för dig efter allt jag häver ur mig och efter allt det jag har sagt och gjort. Jag imponeras utav att du är stark – ibland för oss båda – jag är stolt över att få vara med dig, och vara en som du bryr dig om.  


Bilder från Köpenhamn kanske kommer ;)


København

Yes nu är vi i Köpenhamn :) Lollo Emma Mackan och Jag.
Vi bor i ett litet rum på DanHostel City centralt i stan och delar rummet med 4 andra. Lollo och jag har en grinig man på överslafen som tycker att vi borde visa respekt genom att vara tysta kl 18 så att han får sova, grejen är den att han sov redan kl 16 när vi kom. Eh ?

Vi ska på bio ikväll, och fika - kanske tar vi en taxi hem :) taxi hit och taxi dit - när vi först kom hit fick vi för oss att det måste finnas billigare ställen att bo på. Vi satte oss i en taxi och blev körda långt utanför stan. Ja där kunde vi ju inte stanna för att det enligt min mening var alldeles för ocentralt, så det var ju bara att ta taxi tillbaka till det första vandrarhemmet. 

Nu känns det bra och vi har lämnat Odense och allt som hände där :)

 

Drama


Hur mycket ska man behöva ta?
Att det ska suga till sig så djävligt. Far åt helvete tycker jag, ta erat pick och pack och dra från lägenheten med svensen  mellan benen.

Här sitter jag och slösar tid på en massa trams när jag kunde vara någon annanstans och ha grymt kul, är det ens värt att stanna och ta disskutionen när den aldrig kommer gå att lösa? Handlar det i grund och botten om att vi bara vill ha rätt, när vi väl får det har vi inga krafter kvar så då åker vi hem iallafall?

Fast måste erkänna att det skulle vara skönare att dra hem, med vetskapen om att  åsikterna att vi INTE accepterar droger i vårat hem har gått fram.

Det är verkligen så främmande för mig att det blir en grej utav det. 
Var det helt galet att berätta för chefen hur läget är?
Ska man bara lägga locket på och acceptera att alla i kollektivet gör som dom vill?
Vart går gränsen? Hur ska vi kunna kompromissa oss till en nivå där vi känner att alla trivs bra?

Kvar i Odense


Haha, många disskutioner har vi haft angående våra telefoner på jobbet, om vi kan ringa ut måste ju folk kunna ringa till oss? Mysteriet sattes igång när Christoffers telefon helt plötsligt började ringa och på andra sidan satt de en dansk. Idag ringde min, jag vågade såklart inte svara så Emma fick rycka in och förklara hela situationen för en förvirrad Camilla som jag tydligen hade ringt. Emma lyckades luska ut numret hon hade ringt och nu har vi ett nummer till min ”jobb telefon” – Kul :D  

Tack då Emma för att du svarade och gav mig en kund :D  

Emma bjöd mig på middag på Frogys igår, mycke mycke mat – en macka med falafel och massa sallad. Efterrätten va stor som ett hus och jag vräkte i mig chokladkaka och frukt.  

Veckan startade lite rörigt och vi är baddare på att krångla in oss i det mesta och finns det inget krångel känns det som att vi åstakommer ett? Nej så illa är det inte, men accepterar man inte bara läget som det är utan ifrågasätter allt och vägrar flyta med lungt och stilla, så surar ju ibland människor ihop. När vi är uppe i varrv så haglar det åsikter ur oss och såklart träffar det någons ömma tå.  

Nu har vi avbokat resan hem. Det känns skönt!
Varför ska vi behöva flytta, vi gör ju inget fel. Vi bara INTE gillar läget.

Vad ska man säga?

Finns ingenting som gör mig så imponerad som människor som lever sitt liv ut i fingertopparna, det är tufft som fan att bestiga alla världens berg, få blåmärken och skavsår. Resa jorden runt med endast en sovsäck och längtan efter äventyr. Det är underbart med människor som vågar leva sitt liv på det sättet och söka utmaningar i naturliga hinder. 

Det jag ser ner på och föraktar nåt så djävulskt är tröga människor som söker kickar i droger. Att tro att det skulle vara det minsta häftigt att sitta och skryta om, att man har provat det ena och det andra? Dom kan alla namn på allting och märkliga uttryck för det mesta. Att man därför ska veta mer om hur det verkligen är att leva!? What!?  

Se på dom människorna som lever utan att droga sig till lycka, extas eller lugn, men fortfarande kan ha så galet roligt och vara skönt avslappnad. Det är coolt. Det är nåt att skryta om det.  

Varför ska man känna sig dum och hånad för att man aldrig i hela jäkla livet har provat droger eller på något sätt är sugen på att prova. Vad är fel då. Nåt är fel då.   

Ja, idag sa vi upp oss och nu kommer vi hem, en sväng iallafall! :D

MSNbrist

Idag kom vi till jobbet och upptäckte till våran fasa att vi INTE kommer kunna använda MSN, vi typ bara dog allihopa och vägrade jobba. Hur ska vi kunna arbeta utan dator och utan MSN? Hur ska vi kunna le och vara glada försäljare på K2M när vi inte har vårat kära MSN på skärmen? Hur ska vi kunna fortsätta leva och jobba i Odense nu!?

Men hallå, så viktigt är varken datorn eller MSN, men jag tjurar när folk kör över mig och behandlar mig som ett barn. Jag blir irriterad över kollektiv bestrafning och tycker chefen beter sig dåligt när han istället för att be Emma stänga av dator och städa sitt skrivbord innan hon går hem, går och drar ut sladden som en skitunge som håller på med hyss. Vem hade fattat den vinken? Istället för att sätta oss vi skrivbord utan datorer och mena på att nu ska vi jobba bättre för att vi inte har MSN, kunde han ha kommit och pratat med oss om det nu är ett problem att vi användaer MSN. Suck. Nu längtar jag bara bort.

www.svenskaforeningen.net kan man hitta boende i Oslo.

SnartsnartsnartHelg

Inspirerad av Towas blogg 

Sluta deppa börja steppa? Det spelar roll om fötterna blir blöta i snygga converse, att sitta med blöta strumpor på kontoret är inte kul och det skulle kunna strula till hela dagen. Idag är det sol sådär strålande och om det fanns snö så skulle den säkerligen gnistra.

Nu snart är det helg igen = sovmorgon 

 Vila – där ska vi shoppa klänningar till julfesten den 1.a December, har hittat en mörk/silver/lila med ränder utan axelband, såå fin.

Oj va många roliga telefonsvar vi får lyssna på hela dagarna.

Snöslask

Idag gick jag till jobbet i blöta converse och min vita mössa, halsduken uppdragen över näsan. Emma bredvid med ett paraply som inte pallade trycket. Det snöar här nu och jag dricker varm choklad från automaten, en krona för lite varm choklad är billigt det kostar ju tre kronor på arbetsförmedlingen.  


Så idag blir det alltså vinter i Odense och jag längtar bort. Idag har jag bara haft kunder som kan skicka tillbaka avtalen i morgon. Idag fryser jag lite om fingrarna även fast elementet brevid mig sprutar ur sig värme. Idag längtar jag efter Lollo. Âr det kanske vädret som gör att dagen känns tom. 

Ser fram emot ett slaskigt Odense, blöta convers, Lollo och Mackan den 10.e. Julen kan vi hoppa över och sedan kanske någon annan i familjen vill komma och hälsa på, om jag fortfarande finns kvar i danmark?

 

  bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0