Ännu en dag..

Usch, de är jobbigt att vara hemifrån. Vaknade otaliga gånger i natt av konstiga drömmar. Emma skriker Sara i en av dom och jag måste upp och sms:a och höra hur hon mår. I den andra hoppar Towa på ett plan som bär henne långt från alla, eller oj - Det händer på riktigt? Jag har som ingen kontroll på små syrrorna när jag inte är i samma stad. Det händer så mycket konstigt.

Det var tänkt att vi skulle till skärgården idag, sola, bada. Men i stället var vi för trötta och vaknade  runt 11:00. Jag dricker nog rose och fanta till lunch tror jag. Och njuter av ännu en dag i mitt oklanderliga liv ♥



Hej från mej

Lite lite brunare blev jag idag. Och mina bästa vänner Hawaiian spray oil och Hawaiian gloss var såklart med. Nu är jag bara i lägenheten och ska fixa till mig lite för en kväll på nån mysig krog. Torka svetten från pannan och ta på mig några snygga skor. Packade dock på halvfyllan så ska bli spännande att se vad jag lyckades få med mig hit!

Det är så skönt med miljöombyte, men jag börjar undra hur många miljöbyten jag behöver per år och om det är sunt att aldrig landa och känna sig riktigt hemma, lugn och trygg någon stans.


Mys i solen


Jag har det super mysigt, solar och dricker vin. Nu ska vi ut i parken och fortsätta lata oss. Vilken lyx att bara vara ledig, iallafall när vädret är det bästa. I kväll blir det middag med My och hennes karl. Trevligt värre

Underbart god chevreost sallad.

....

Jag tänker inte säga så mycket.....


Vad händer?

Sitter där jag aldrig trodde att jag skulle sitta, någonsin...på pokerklubben?! Men det är ganska mysigt, vad som helst bara jag slipper vara själv. Kalla mig desperat. I morgon åker jag på en spontan resa till sthlm, det blir nog bra ska ni se. Kanske fotar, kanske skiter jag i det och bara njuter och knaprar mina piller. Allt för att bli lycklig...lyckligare?

Okej jag gillar Milow´s version bättre, men denna är faktiskt skön nu när jag lyssnat lite. Tacka Lollo...


Sommarkänsla

Åh så lättsamt det är med collage, jag behöver nästan inte skriva ett jota.
Jag hoppas förresten ni skiter i att kolla på bilderna ;) Ni ska ju vara ute i solen hela dagarna och hänga på en ute servering och dricka kall öl på kvällarna! Se så - ut i solen! Nu går iallafall jag och spanar in Goa.



Gårdags kvällen spenderades på Towas balkong med vattenpipa och "bond musik" Han även med att fundera på vad straffet är om man ertappas i en skåpbil med tre liter vin ;)



Dagen på Andersön. Nu kan jag nog inte bli brunare.







Sol & Bad även här

HJÄLP jag smälter bort!!
Vilken dag, jag avundas verkligen inte er som jobbar. Har legat och stekt på Norderön med Sara och Malin. Har till och med doppat mig i den iskalla sjön. Brrr. Men väldigt uppfriskande. Gick förbi denna bloggerska i badhusparken i dag. Hon ligger förresten fortfarande som veckans blogg? Haha. För femte veckan nu kanske. Kan ju inte skryta med att jag orkar sitta och leta roliga bloggar när solen skiner. Hon och hennes vän klipper för ynka hundralappen i badhusparken i ett mysigt litet tält. Vilken grym idé! Varför kan inte allt finnas i badhusparken för en hundralapp. Tandläkar praktikanter kanske, så slipper de kosta så förbannat mycket att snygga till gaddarna.

Nu blir det lite käk och sedan utgång! ♥

Min nya snygga jacka från H&M





Sommar bilder i en liten hög



Trevliga brudar i parken, bra initiativ!


Hjärtesorg

Jag är en sån galen djurvän och har alltid sagt att jag känner mer för djur än för människor. Visst är det fruktansvärt hur människor i världen lever och dör, hur barn blir misshandlade och utnyttjade. Hur vi säljer och köper varandra. Men det finns ingenting som skär i hjärtat så mycket, som när människor utnyttjar djur. På alla sätt och vis. Det finns inget som får mig att gråta och hata så mycket, som när ett djur plågas och mår dåligt tack vare oss.

Träffade denna katt i Turkiet i våras. Titta ögonen. Hon skriker efter kärlek och vill bara bli älskad. Jag kan inte låta bli att klappa och lyfta, prata och klia bakom örat. Spela roll om jag får en loppa eller två på mig. Det är ingenting i jämförelse med vad alla dessa hemlösa djur får utstå.



Ny igen

Min ena syster sa att jag på denna bild ser ut att ha ätit cortison i ett år. Haha. Tror hon tycker jag ser lite rund ut, inget fel med det. Men jag kanske inte ser ut så i vanliga fall? Jag vet inte. Den är verkligen fin den bilden tycker jag. Men nu har jag bytt, som ni ser. Den nya är också fin ♥ Den bilden har Towa tagit!


Snart så

Det finns inget härligare än att titta på bilder från sköna resor, minnen och känslor blir så tydliga då. Jag är så glad över att mamma följer med till Tunisien, när vi reste i Australien och Thailand hade vi galet roligt. Och mamma som enligt henne själv inte pratar någon engelska surrade med fler än mig. Kan ni förstå hur roligt det kommer bli!? En supersocial mamma som aldrig surar och en översocial Malin som aldrig slutar le. Det är två människor som verkligen gör intryck på andra, en sådan som man vill vara.

Har hunnit med ganska mycket i dag, tvättat och städat. Vi bor för stort. Jag orkar inte hålla ordning....





Sommar i dag

Det är som en bastu på min balkong, nu sitter jag i underkläder och letar på Fritidsresor efter någon härlig resa. Vi har bokat om våran Tunisien resa så nu är den bokad den 1:a September, två veckor. Kolla HÄR och boka du med. Jag kan inte nog många gånger säga att jag längtar och längtar. I morgon är det förresten jag som ringer läkare och får utskrivet insomningstabletter. Det är sjukt, men orka vara vaken till 05 varje morgon...


Public beach på Djerba


Tidig morgon med soluppgång på Sun Clubs tak.


Jag borde spara ut håret.

Som jag alltid sagt..

Så har jag ju otroligt vältränad kropp.
Och ni som säger att jag inte bryter ner systrarna i armbrytning, har så jäkla fel!

Var ute på promenad med grabbarna i dag. Dom blir tuffare och tuffare, nu vågar dom till och med rulla runt i gräset och skita ner pälsen med jord. Min lägenhet skulle vara så ödslig och tom utan deras små påhitt och hyss.
Träffade en så söt hund idag!

    


Midsommar!

Så här firade vi midsommar:
♥ Randiga glasögon, allt för att förstärka känslan av vingliga ben så klart
♥ En underbart social taliban är ett måste på alla lyckade fester.
♥ Grilla? - Nej varför det när man kan elda. Går fortare också.
♥ Små grodorna och prästens lilla kråka åkte hit och dit....
♥ En midsommarkrans full med mygg och bladlöss.
♥ Komplimanger på fyllan och villan i duschen.
♥ Efterfest efter efterfesten + stekta ägg.

Vi gör om det nästa år, även fast ingen i dagsläget är så sugen.
Hoppas ni hade en skön dag utan regn.




Sårande ord

"Vi hade iallafall tur med väder"
Det skulle kunna sammanfatta våra två dagar i Stockholm. Lägg till utegångsförbud, skoskav och en utskällning som heter duga så har du allt i samma gryta. Jag ska banne mig lära mig att bete mig! Jag ska inte prata med främmande människor, absolut inte efter 00:00. Ingen alkohol, kanske ett glas vin. När lampan släcks 21:00 ska Sara ligga under täcket med huvudet på kudden. Jag ska sluta vara en egoistisk och självisk satmara som sätter alkoholen i första hand och min familj i sista. Jag ska gå och dö, jag är äcklig, jag är rödögd och full.

Eller?

Kanske har jag ett för stort socialt behov. Jag sprängs om jag inte får prata, mingla, umgås. Kanske försöker jag ta igen alla tysta år med en hatisk självbild och skärsår på armarna. Varför kan man inte unna mig att ha roligt? Jag älskar mitt spontana sätt att hugga fast i en arm och presentera mig, helt plötsligt har man en sovplats i Nigeria. Jag kan roa mig på egen hand och behöver inte som passas upp och presenteras för andra. Det är en egenskap jag inte vill vara utan.

Är det så själviskt att vilja lära känna nya människor. Ni kanske inte förstår ett ord. Det handlar om syskonkärlek och bråk. Om att oroa sig för mycket, om att bli besviken när den man tror att den som ska bry sig mest - skiter i det. I vissas ögon kan jag nog vara lite blåögd, och kanske självisk. Men det kan inte bara vara jag som vet hur otroligt mycket jag ställer upp för människor runt omkring mig. Med leenden, med ord, med fest, med skratt., spontanitet och vilja.



Skansen & lemurer

Jag har haft en mysig dag på Skansen! Den började med pressfrukost för Apotekets nya djurprodukter. Vi gick genom aphuset med Jonas Whalström och matade hungriga lemurer med vindruvor. Sedan vidare till babianerna där vi skålade i fläderdricka och det slutade i en stor reptil sal där vi bjöds på blåbärsshot och ädelost mackor, bland annat! Viste ni att det finns hajar som faktiskt lägger ägg? Det kom som en chock för mig....Haha.

Men det var otroligt intressant med Apotekets nysatsning på förebuggande djurprodukter, och sortimentet var brett och varierande. Där kan du hitta det mesta som gör livet lite friskare för ditt husdjur. Kom ihåg att våra fyrfota vänner är familjemedlemmar och ska behandlas som en sådan också. Allt från öron/ögon tvätt till färgglada bandage och motions/godisleksak för att få katten att motionera bort extra kilon kommer att  finnas. Spännande!

Tack för en händelserik dag.


Mina nyfunna vänner och jag.



Nya trasiga jeans.



Vilken färg är du?

På en båt någonstans

Nu ligger jag i en liten säng i en liten hytt, trångt men jäkligt mysigt. Vi delar fotsvett, asgarv och Loka. Solen skiner och måsarna skriker. Vi har käkat glass och god pasta. Shoppat jeans och 12 st färgglada shutter shades till midsommar. Nu blir det åka av.


Vem där?

Känner ni igen mig? Nej det gör inte jag heller kan jag säga.
Kanske skulle jag spara ut håret och skaffa mig en egen solhatt.


Sommar (och sol?)


Har planer på Sydafrika i vinter. Någon som varit där som vill berätta någonting skoj för mig?

Idag bjöds det på ny potatis, plommontomater och gräddfilssås med gräslök. Så underbart gott och det är verkligen sommar för mig. I morgon bär det av till storstan, vi tar bilen och lastar den full med systrar. Blir en härlig liten roadtripp! Hoppas vi får sol i Stockholm bara, annars åker vi nog hem lika fort som ögat blinkar....Vi har ju en midsommar fest att ordna också, den största i Husås historia bergis. Haha.


El Mouradi Menzel

Sena kvällar när jag sitter vaken med två katter som enda sällskap, framförallt då jag har kramp i magen och öronvärk. Då bokar jag resor. Det är med andra ord inte så bra för min ekonomi att vara vaken sent om nätterna själv. Men denna kunde jag bara inte motstå. Kostar 5600 per skalle, 1 vecka, all inclusive och till Djerba. Den 25:e Augusti. Till Djerba igen - men jag trivdes så otroligt bra i den atmosfären, i den heta solen och sanden. Kameler och vackra hästar. För att inte tala om maten! Jag tar fortfarande in anmälningar, så vill du följa finns de plats ;)

Än så länge är det bara jag och Malin inbokade.

Hotellet är lite finare än det jag bodde på med familjen, och det hotellet var underbart.
Hur är då inte detta?

Spana in:

- Frukost, lunch och middag.
- Obegränsat med förfriskningar, lokala drinkar, öl och vin (ej på nattklubben).
- Smörgåsar, kl 11.00-12.30.
- Snacks, kl 12.30-16.00.
- Eftermiddagskaffe och te, kl 16.00-18.00.
- Snacks och BBQ, kl 22.00-24.00.
- Dag- och kvällsunderhållning.
- Sportaktiviteter (ej motordrivna).

En sexigare jag

Glömde helt bort att visa er vad underbart fina underkläder jag köpte förra veckan. Efter att ha insett att min troslåda inte är det minsta sexig, vacker eller fin så bestämde jag mig för att gå loss på Lindex. Jag handlade för över tusenlappen och det ska jag berätta för er, det är rekord. Det är så sant att man känner sig vackrare och sexigare med nya undisar.

Nu behöver jag bara bättra på brännan lite så är jag som gjord för en galen midsommar.





Får man skryta över att vara fotografen till denna bild på Towa? ;)




bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0