Heja mamma!


Rösta på mammas bidrag på bredbandsbolaget. Gå in på Tävla, bidraget knyt upp hängmattan med nätverkskabeln.

RÖSTA PÅ MAMMAS BIDRAG HÄR


Lycka till Mamma !

Turkiet

   
  


Åh gud vad underbart skönt, jag och Lollo åker till Turkiet en vecka den 24.e augusti. Och jag bara längtar efter sand vatten och sol, ska bli super härligt. Solen skiner här idag, jag vaknade som vanligt av att emma ringde ? Oj sover du? ? mmm. Jag är klar med teckningarna på djuren jag skulle göra, resultatet kan ses ovan.

 

Snart är det basår som gäller och jag har funderingar på att skippa matten och bara plugga Kemi A och Biologi A/B. Jag kanske hinner ändra mig igen innan 4.e september, men just nu känns det så. Då får jag behörighet till etologi - djurskyddsprogrammet och djursjukvårdsprogrammet. Var på Simon och Victor igår med gänget och käkade underbar vegetariskt grillspett, jösses vad pengar det gick för jag åt dubbla efterrätter. Sedan var det bio, en märklig skräckfilm som fick oss att hoppa till rejält i biostolarna, haha ? kul!!!
Så sant

 


 

”När vi brutit den sista kvisten,
förgiftat den sista vattendroppen
och förorenat den sista luften,
då kommer vi märka att pengar
varken går att äta, dricka eller andas”Hm

Hänger jag kanske upp mig på andra människor för mycket, litar på att det ordnar sig om jag håller mig till dom. Jag längtar efter andra människor, sådana jag inte har träffat på länge och sådana jag aldrig förr har träffat. Jag känner mig kvävd och lite ensam även fast jag har så många runt omkring mig. Jag gör inte det jag vill med mitt liv, jag är en utav alla dom som sitter och tittar på medans alla andra förverkligar sina drömmar och tar för sig av livet. Jag har en längtan efter att göra allt det jag aldrig gjort och vara så som jag vill vara utan att vara beroende utav andra.

 

6 Månader Förlåvad

6 månader förlovad med Lollo i söndags. Bugar, bockar, kramas och tackar för den fina middagen och presenten. Återigen glömde jag bort datumet 13.e, återigen får jag dåligt samvete för att jag har uselt minne. Kanske valde jag helt fel datum när jag köpte ringar, eller så är det bara så att jag är värdelös på att fira – en hopplös oromantisk jäkel. Menar inte att göra dig lessen eller besviken, nu vet jag inte om du blev det, men så är det inte i alla fall.

Idag har jag sprungit med syster och Oscar, skönt att röra benen även fast rumpan dallrar så irritersamt för varje kliv jag tar. Men jag har snygga skor sa lollo en gång, får vara nöjd över det och faktumet att jag sprang längre än vad jag trodde jag skulle orka.
Hade ingen aning om att det faktiskt finns ett djur som heter Sjöko.


Natt i Husås 2

Sitter vaken ikväll igen alltid lika svårt att sova i Husås. Vi letade hallon men hittade bara några torra ihop skrynklade stackars törstande bär. Det är för varmt. Vi tog oss på grusvägar långt ner till älven och stötte ihop med ett gäng bybor som campar, dom hade hissat svenska flaggan på en lång pinne och hade byggt det ena konstiga till det andra. Härligt att bara kunna leva där si och så med myggen i öronen. Jag blev biten på insidan av låret men knäna där mina byxor har stora slitna hål klarade sig alldeles utmärkt.

.

Har kokat 6 liter saft på rabarber och röda vinbär, jösses jag är så huslig. Älskar att pyssla med sådant jag skulle kunna hålla på i veckor. Koka saft och göra sylt, svampstuvning och baka bullar, bröd och kladdkaka. Jag skulle bli en superbra pyssel mamma. Surt att vi inte bara kan ”skaffa” barn, det är mer som ett mindre företag att bli med barn med Lollo. Jag har fyra teckningar att göra, det är skönt att veta att jag måste sätta mig och teckna. Det blir aldrig av annars, aldrig så att jag tecknar för min egen skull tråkigt nog.

Igår natt hände det märkligaste, jag var tvungen att avbryta telefonsamtal med Lollo för att i ilfart rusa ner till mamma och pappa för att tala om att det blixtrar på gården, livrädd. Dom yrvakna och rökandes på altanen, som frågetecken. Vart är blixten? Slutsatsen var den att inget UFO störtat på gården, inget har brunnit upp och långt bort mullrade det dovt. Så det var bara åskan.  

Skrev ett brev till Lollo ikväll, ibland känns det som om jag säger för mycket, ibland för lite. Det finns aldrig något mitt i mellan. Nu önskar jag att brevet var ogjort för alltid när jag vräker ur mig känslor så slår det tillbaka på mig själv. Säger jag att jag älskar så hatar jag i nästa sekund. Varför blir det alltid så, varför finns det alltid någonting som förstör, frågetecken som inte kan besvaras och att ni måste träffas gör mig irriterad som fan. Och det tänker jag fortsätta irritera mig på så länge du lever med mig! Djävla förbannade skit. Förstår inte detta behovet vi har att umgås med ex, eller snarare behovet som DU har. Kom inte och dra med ditt ”men du får ju träffa Jonas, Robin, Jan Åke” skit på dig, jag träffar aldrig dom. Och Robin är det enda exet i den skaran och han har jag inte träffat på länge.


Helvete vilken sur skitkväll det blev helt plötsligt.
Natt i Husås


Du är vacker och jag saknar din varma kropp mot min. kvällar och nätter är inte till för att vara ensamma på, jag trivs inte själv när det är mörkt ute och bara  TV.n hörs. Jag tänker på dina mörka ögon som är svarta när ljuset slocknat och ditt hår som kittlar mig på kinden. Jag tänker på tidiga mornar när vi vaknar brett isär men somnar om tätt intill. Det är mest bara svettigt varmt mellan oss nu och då längtar jag till vinter och kyla så du kan värma mina fötter och stryka mig på kinden. Jag älskar ditt sätt att ta platts i sängen du finns och känns och märks, jag älskar dina smekningar och dina fingriga fingrar.


Ikväll åkte vi jeepen och gick över stock och sten för att hitta hjortron, pappa först med långa stadiga steg jag efter hoppandes över vattenhål och gyttjepölar över träsket och mamma sist stirrandes i backen efter bär. Och yes vi hittade en hel radda av dom så i morgon ska vi plocka oss trötta. Skönt att vara i Husås en helg det blir en helt annan sak att vara här utan resten av gänget den enda som saknas är Lollo. Det är lugnt och skönt och jag kan tänka, jag bakade kladdkaka och gjorde citrongryta till mig och mamma. Pälsen på Tula är på väg tillbaka och hon ser inte lika naken ut längre, hon är dock fortfarande lika osocial som alltid.  

Slutade jobbet idag med en riktig storskrubbning av duschrummet, rätt kul faktiskt med storstädningar för då blir skillnaden före och efter så påtaglig. Mamma ringde Towa idag jag han aldrig prata men jag hörde att du hade det bra min vän. Tål att sägas igen med tanke på det som hänt – Ta det lugnt.  


Har planerat bilsemester för mig och älsklingen idag, vi tar och far till havet! Sover i bilen och stannar där vi vill, det tycker jag låter toppen. Att hon till och med gick med på att ta med ett tält var ju ett mirakel.
Vi ses på söndag min allra bästa vän.


Ha ej en sax i örat

Pride 
Ja nu är vi hemma från sthlm måste säga att denna Pride var hundra gånger bättre än förra årets, visst vi gjorde samma saker, bodde på samma ställe och åt ungefär samma mat men vi var sams denna gång. Paraden var färgglad och häftig. Vi är nog rätt överens om att det gick mer pengar än det borde. Pride park var en liten besvikelse och tjejfesten som jag hade tänkt mig – ett hus fullt av tjejer kan väl vara kul om man vill ragga. Men ett hus fullt av tjejer + en lollo blir mer ett hus fullt med glo objekt för henne ;) Nejdå men ingen höjdare var det i alla fall. Så nästa år åker vi på Pride utan park och tjejfest och ägnar tiden åt shopping, tantolunden och kulturhusets matsedel.

    


 

Köpt nya skor har jag minsann gjort och det var verkligen på tiden!
  Slutar jobbet på fredag, några dagar tidigare än det var tänkt enda anledningen till att jag har stått ut är lollo. Ett kul jobb verkligen men jag klickar inte med människorna där, trodde föst att jag gjorde det men tydligen inte. Idag ska jag städa. I morse vaknade jag med Wilmer och Lollo på min halva av sängen, klibbiga av värmen och trötta. Ni är fina. Wilmer grät när jag lämnade honom på dagis jag fick ta till alla tänkbara knep för att göra honom glad men ingen fungerade, sagan om att man inte får ha en sax i örat och sagan om när lollo fångade en kattunge på gården var inte till någon hjälp. Tillslut skulle det byggas garage till polisbilen och det verkade funka och jag smet ut genom dörren.
bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0