Höst känsla?

image531


Det är så svårt att vara iskalla Sara ibland, jag känner så mycket men får ingen respons. Och det är lättare sagt än gjort när man vill bryta upp med någon. Men bara  man kommer över den där jobbiga ledsna känslan och den störiga längtan efter att vara någon annan stans så ordnar det ju upp sig....?

Isig luft

Shit va skönt att börja dagen med en superbokning! Nu kan dagen bli hur bra som helst. Wilmer snarkar som 3 fullvuxna karlar tillsammans och jag har sovit med toapapper i öronen 3 nätter i sträck. Ser ut som att det blir härligt väder idag, riktig höst med isig luft och strålande sol. Bara en halsduk som saknas och sen får löven bli hur gula dom vill.

image530

Ge mig!

 

Är på sånt jäkla shoppinghumör, kolla vilka härliga armband från Cocoo.se! Vill ha hela armarna fulla, ja det kanske blir lite besvärligt på jobbet när jag skriver och alla armband smattrar mot skrivbordet, men ska man vara vacker får man tåla smatter.

Wilmer och jag

Jag är barnvakt till Wilmer i fyra dagar nu, svårt när jag inte alls har några rutiner. Hur lång tid tar det att koka gröt och hur lång tid behöver han för att äta den? Sedan ska det kollas barnprogram, borstas tänder, kläs på. Hur lång tid tar det att gå från mig till dagis? Allt detta tar i mitt huvud 1-2 timmar! Tänk då på att också jag ska vara klädd och hel. Men i morse var vi klara båda två på 30 min. Men jag stressar ändå upp mig för i morgon.

Min lägenhet är ju värdelös att ha barn i, Wilmer klagar och tycker jag borde flytta hem till Husås, jag kan sova i samma säng som Emma och ha alla mina grejer på soffan i hallen. Om inte det duger kunde jag väl iallafall skaffa hund, som jag kunde köra fram och tillbaka till husås på dagarna så dom kunde vara hundvakt medans jag jobbar. Ja, alltså...jag måste ju först ha körkort såklart.

Kollade på Se upp för dårarna igår. Haha! vilket skämt!

Iskallt

image527

Jag ljuger inte när jag säger att denna bild är tagen på kontoret nu i morse. Innomhus alltså. Jag har varken mössa eller vantar - men frågan är om det verkligen skulle räcka när det är -20 och snöstorm i fikarummet. Pizzan frös till is och min sallad blåste bort. Bada ska jag gör ikväll, och länge! med bubblor.





Stickigt stickat?

image526

Kollade på Perfume, så vacker så sorglig.

Igår kom de snygga skorna, fast det ena paret var en storlek för små. Men de ska skickas tillbaka illa kvickt så jag får nya i storlek 39. Kappan från Vero Moda är också inhandlad och nu saknar jag bara en skön halsduk, en mysig mössa och ett par söta vantar. Och allt ska vara stickat.

La Redoute har ekologiska och rättvisemärkta kläder. Bra tycker jag, men utbudet kunde ha varit större. 

Hittat en favorit sida - här finns ALLT man kan tänka sig!



Underbar och älskad av alla

Underbar och älskad av alla Filmen var galen och härligt charmig, och jag grät inte alls. Seg Måndag idag och regnet gör ju inte direkt så man känner sig superpigg. Markt Twain i helgen och FAKTISK en timma på Marité men stället är ju verkligen så värdelöst så det finns inte. Alla springer ju bara upp och ner för trappen?

Och så måste Nikolaj Coster-Waldau få vara med på ett hörn, så Emma har att titta på. Haha.

Skor!

Jag har beställt skor, bara svarta - tråkigt? Hade velat strutta runt i dom svarta lackisarna ikväll men antar att jag får vänta till veckan innan jag får dom. Kom lite sent idag, 9:an dök aldrig upp 08:40 så blev till att ta en senare buss.



Lugnvik runt

Så skönt att jag gjorde någonting utav morgonen istället för att sova till 10:30. Klev upp kl 08:00 och hoppade i träningskläder för en promenad till Lugnvik med Emma och Towa. Jag har så korta ben så fick ju småjogga brevid. Härligt väder och finurliga samtalsämnen som mest handlade om förhållandebekymmer. Towa gjorde några riktigt härliga powerwalk steg med flaxande armar hållandes två vattenflaskor. Jag träffar er för sällan!

Lite nya träningskläder skulle vara nått nu när det ska börja yogas - Stella McCartny för Addidas

Okej jag vart också lite sugen på att göra vuxenpoängs testet och enligt det är jag 23. Förjäkligt....




image519

På smällen

Såg filmen på smällen för någon dag sedan, jag tror jag grät hela filmen igenom. Jag vill ha barn, men vill inte att det ska vara oplanerat och vill inte att det ska vara det minsta struligt, vill inte vara bekymrad eller att pappan ska vara oengagerad. Jag stressar upp mig för att jag är 25 år och borde fasen ha hittat  den perfekta som också vill ha barn. Det är inte så att jag vill ha barn just nu men innan 30, man vill ju gärna leva ett tag tillsammans. Hur ska jag hinna!?

Jag hittade på Aftonbladet tips på hur man gör för att bli gravid i höst, jag slängde mig in på plus sidorna och läste som besatt. Men det står ingenting om hur man skaffar en karl, inget om hur man bäst lockar till sig en superman med bra gener. Bara sånt självklart som sluta röka, väg lagom, sov, ät nyttigt, stressa lagom, träna lagom? Det är inte dom tipsen jag behöver. Antar att det är speed dejting som gäller från och med nu om jag ska hitta HONOM. Eller kanske kontaktannons i tidningen? Ragga på krogen är ju uteslutet - det har ju aldrig fungerat.

I Stockholm ska dom starta operakvällar för singlar. Kul. Jag har aldrig varit på opera.

Frösöberget runt

Idag var det frösöberget runt som gällde och i Emmas tempo. Utsikten och en häst var jag såklart tvungen att fota. Annars har dagen bara varit lat, en såndär perfekt ledig varm dag och den skulle fortsätta vara underbar om jag bara slapp sitta själv framför TV:n ikväll. Men får skicka iväg nått sms och be om räddning om jag inte pallar tystnaden när klokan börjar bli si sådär 20:00.

Shoppat har jag såklart gjort.





image515

Mumsigt

Härligt body butter i charmiga burkar finns hos simply vain.
Roligt duschdrapperi, marshmallow ljus, läpp balsam och rouge med både matt och skimmrande i samma box finns hos pulpstore.
image500image501


Kaka

Varför ta körkort när jag kan glida runt på en härlig cykel - typ en sånhär från inreda.com



Men kolla kakformarna HÄR och HÄR.

Nu är jag och Emma anmäld till yogakursen som börjar 2/9. Ska vara på plats med mjuka kläder, öppet sinne och ingen fysisk skada kl 17:00. Hornsgatan 13 på Frösön. Spännande. Har bläddrat igenom sida efter sida med info om spänningshuvudvärk, vadå stressad sömnbrist och oro? Inget jag känner igen.

Slutar 14 idag = hem och sova. I morgon ska jag shoppa badskum.
Haha - men var dessa bilder roliga eller vad!?

BIO!??

Inte många rätt idag, spänningshuvudvärk och iskalla fingrar. Fast naglarna har fint rosa nagellack. Jobba till 19 på en söndag! GALET. Jag vann en biobiljett idag, ännu mera galet. Nu har jag tre.


Invigd!

Ja men då var lägenheten invigd med en liten fest = golvet luktar öl och mattan har fläckar. Flakor och burkar översvämmar hallen och på ballkongen ligger det fimpar. Jag har huvudvärk efter en cider förmycket och sega ben efter twist again showen vi drog på storgatan. Jag mår illa av falafeltallriken på kebabbaren 02:30 inatt och pizzan till lunch idag.

Bakis.

TV + DVD

Det är faktiskt helt otroligt knasigt galet att jag har TV och DVD, det trode inte jag i Onsdags att jag skulle shoppa TV igår på min lediga dag. Men vilken dag är bättre att göra det på än en solig ledig Torsdag! Kollade lite fel i busstabellen så jag hade några minuter över innan bussen gick idag, så han med att ta en sväng på Glitter och Kicks. Shoppade ett rosa hårband och två armband i nyonrosa och nyongrönt till kvällens tokigheter.

Min lägenhet är det mysigaste! :D Kommer bilder sedan på hur TV:n och DVD:n gör sig i lägenheten.

image497image498

Yoga

YOGA

Kan inte sitta vid mitt skrivbord på jobbet utan att det kryper i händer och fötter - måste stå. Kan inte vara själv i lägenheten längre än 10 min. Kan över huvud taget inte vara själv. Är helatiden påväg någonstans, till någonting, antingen sen eller supertidig. Och stressar jag inte dit och dit så somnar jag i soffan. Finns det inget mellanläge? finns det inget lugn? Jag vill bara i vissa stunder flyta med strömmen, vara nöjd och glad utan att streta emot. Fick tips idag att börja med yoga för att lära mig stressa ner.

Så mitt nästa projekt är yoga - det första jag gör på fredag är att jag ringer och anmäler mig till nybörjarkursen som börjar 2/9 på yogaskolan.

Guardian heart

Godmorgon! Lite söta smycken från ASOS.
Idag ska jag ta tag i städningen hemma i lägenheten. Och mina orkideer ska få nytt vatten!

image494

Vinst igen!

Haha, idag vann jag en biobiljett, en till! Jag tog 102 samtal i går, whihoo...Nu måste jag gå på bio snart.
Följa med?  Nytt och härligt från Cocoo.se och  klänningar från ASOS - dom skulle vara underbara på mig. Hehe.  VILL HA!





 

DreamGirls

Så skönt som jag sov inatt har jag inte sovit på flera dagar. Och det är helt och hållet en annan säng och en annan persons förtjänst. Kollade på film i förrgår, DreamGirls. Helt galet bra och en massa musik. Jag grät och grät, så mycket har jag inte gråtit sen jag såg lejonkungen på bio för hur många år sedan som helst ;) Jodå, jag brukar gråta när jag ser filmer. MEN jag brukar aldrig gråta på Extreme home makover - men det gjorde jag igår. Gud va fånigt.

Jobbar i helgen så det blir lugnt, eventuellt lite middag med systrarna, utöver det ska jag bara vila. Jag behöver en myshelg nu. Så snälla någon - bind fast mig i lägenheten på fredag kväll så jag inte under några omständigheter kan ta mig ut bland folk.

image484



bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0