Nu inte sen..

 

Ännu en innersittar dag. Sov till 14.00 och är ändå inte pigg :( För några veckor sedan satt jag på en strand och längtade hem, nu sitter jag hemma och skulle verkligen behöva sova i solen en stund. Tänk att jag aldrig lär mig att uppskatta nuet.


Playa Del Carmen

Lämnade blodprover idag för toxoplasmainfektion, någon av er som blivit smittad av det? Nu sa ju läkaren att det är väldigt liten risk men att det kan vara värt att ta prover med de symptom jag har och pga att vi har katter. Självklart tänker jag på det absolut värsta scenariot och med tanke på alla de tidigare märkliga diagnoser jag fått så skulle jag inte bli förvånad. Nu till någonting roligare :) Mexiko resan! Jag skulle absolut kunna tänka mig att åka tillbaka, när jag har besökt alla andra länder jag vill se förstås. Maten var helt fantastisk, och mycket billigare än vad jag hade trott. Vi åt en middag med förrätt och fantastiska färskpressade juicer för 75:- När vi väl orkade, med min tunga och onda fötter gå en bit från själva turistgatan så hittade vi rolig och superbillig shopping - kläder i gravidvänliga stretchigt material :P Köpte två par mamma shorts och två linnen för 400:- Här hemma är det ju snordyrt med mammakläder :(

Kan verkligen rekommendera att hoppa på en buss till Akumal en dag och till Tulum en annan. Stränderna där är fantastisk vykortsvackra och mycket lugnare än i PLaya Del Carmen. Längs 5.e avenyn finns en busstation, bussen till Akumal tar 20 min och till Tulum 60 min. Kostade inte många kronor, ännu billigare om ni letar reda på de vita små bussarna som släpper av och plockar upp folk längs vägen. Då pratar vi bara några kronor. Dock var det lite struligare att hitta vart dom gick ifrån.

Nu bildbomb!! Kom bara hem med dryga 400 bilder, vilket är väldigt väldigt lite för att vara mig...


Vårat fina hotell :)








En dagstur till Citizen Itza - ett av världens 7 nya underverk.




Stranden i Akumal.




Skelett överallt!!




Jag simmar i en cenote.






Vacker strand i Akumal.


Stranden i Tulum där man också kan skymta Maya ruiner.










Äntligen har magen blivit en riktig bebism...

img_9939 (MMS)

Äntligen har magen blivit en riktig bebismage och inte bara en degig klump som hänger ut över jeansen :) Jag ska lägga upp lite mer bilder från Mexiko och skriva mer om resan när jag känner mig lite piggare, just nu vill både huvudet och kroppen bara sova. Hade strul med en visdomstand sista veckan på resan och fick gå till tandläkaren och skära bort inflammerat tandkött + lite extra fix när jag kom hem. Jäkla otur! Är fortfarande inte riktigt bra :( Det tar en massa energi att ha ont, och magen är tung att bära. Haha. Kan knappt gå från filmstaden och hem utan att få andnöd!!


Aktivitet i magen..

Har hunnit med att besöka stranden i Akumal och Tulum. Hur fina som helst :) Det sägs vara två av de vackraste i världen och det kan jag förstå, kritvit sand, turkost vatten och vajande palmer. Riktiga vykortsstränder! Nu har vi bara fem hela dagar kvar, hinner nog få hemlängtan både en och två gånger. Har inte vant mig vid all aktivitet i magen, tycker inte alls att det är så mysigt som jag fått det beskrivet. Och inget fladder är det, riktiga sparkar känns det mer som..obehagligt. Fick lite smått panik en natt när jag inte kunde somna och bara hade en alien i magen som ville sparka sig ut. Kunde känna med handen hur hon vred sig. Skulle nästan önska att jag inte kände nå mer sånt. När vänjer man sig då? Blir ju konstigt att gråta varje gång man känner någon rörelse??!

Playa Del Carmen

Hej, här kommer lite bilder som jag fått hjälp att ladda upp :)

 

 


Sandstorm

Jag kan inte lägga upp bilder via iPaden :( Finns lite bilder på facebook så vill ni se får ni lägga till mig som vän - ni som inte redan är det. Eller vänta tills jag är hemma. Vi har det jättebra. Solar och äter en massa gott. Dock har vädret inte varit toppen de två första dagarna, nästan stormvarning på stranden. Haha. När jag kommer hem på eftermiddagarna har jag sand ända ner i halsen, i öronen och näsan. Jag hatar sand! I morgon blir det äventyr. Bebis sparkar och sparkar... Kan inte ligga på magen och sola ryggen, det gillar hon inte. Idag sparkade hon så hårt så till och med mamma såg :) Har solskyddsfaktor 50 i ansikten, ändå ser jag ut som en kräfta! Har köpt en keps som jag måste använda i morgon..jag i keps..hmm..

Efter en iskall natt på Arlanda har vi nu ...

img_5988 (MMS)

Efter en iskall natt på Arlanda har vi nu ätit Sky City frukost och checkat in! Hejdå alla fina där hemma <3


Packat klart

När jag bokade resan till Mexico, för..ja vad kan det vara? Iallafall en månad sedan. Så var det fullbokat på Rest & Fly. Idag ringde jag igen bara för att kolla om det blivit någon avbokning - men icke. Hellt fullt. Så jag och mamma får sova några (snarare 8) timmar på golvet på Arlanda :P Har packat klart, nu funderar jag bara på vad jag kan ha glömt. Det är ju alltid någonting...


Färgar ögonbryn och fransar, naturbrunt till brynen och blåsvart på fransar - blir mer intensivt svart tycker jag.


Pause i packandet

img_7779 (MMS)

Pause i packandet


Lördag på India

Jag köpte den där gråa jackan från VILA som jag visade er i förrgår. Så glad :) Jag har varit så snål med mig själv den senaste tiden. Men det är inget synd om mig för det. På måndag får jag sätta fötterna i pudrig sandstrand. Jag försöker verkligen påminna mig själv om varför jag reser nu - jag SKA ta det lugnt. Inte planera massa utflykter och äventyr, jag ska gå på samma gata fram och tillbaka från stranden. Läsa böcker, skriva och teckna. Äta massa gott, dricka färskpressad juice och skämma bort bebisen med vitaminer. Vill köpa en hängmatta också men vart ska jag hänga den? Träffade min barnmorska igår och fick en massa papper och intyg att ha med mig, ifall någonting skulle hända. 4 kilo har jag gått upp än så länge.


Putsat fönster, sopat, fyllt på örhängen, kokat te. Nu kan ni komma och hälsa på!

Kläder kläder kläder...

Igår tömde jag min garderob på ALLT i storlek S och M, alla tajta byxor som inte går över midjan - eller ens låren längre. Alla underkläder som inte är så smickrande på min lite fylligare kropp, de för korta klänningarna och dom kläderna som trots att dom passar i storlek inte längre passar mitt humör. Det blev rätt tomt kan jag lova. Gick också upp för mig att jag inte har några shorts eller kjolar att ta med mig till mexiko, och inte hittade jag några idag på stan heller :( Hittade dock två klänningar, den vita virkade på bilden och en i lite ljusrött och blommig tyg med resår i midjan. Båda får följa med på solsemester :) Skärp och ett par ballerina i storlek 40!! (Tänkte att fötterna säkert sväller i värmen och alla långa promenader?? Eller kommer jag få gå runt i för stora skor nu?)


Hur snygg är inte den gråa jackan längst ner!? Vill ha den. Ska ha den. 499:- på VILA.
Perfekt för magen att växa i också ;)




bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0