24 karats guld

Jag har en sån snäll lillasyster!! :D Fick en massageolja av henne idag, med 24karats guld i för lite extra skimmer. Den luktar citrus och är helt utan kemiska tillsatser, helt naturliga!


Längtar efter solen

Köpte ett rosa nagelack idag, det kommer bli så fint i Senegal när jag blir lite solbränd :D Har också passat på att shoppa lite annat smått och gott. Solskyddsfaktor och hårnålar. Lite mindre shampoo och balsamflaskor. Tänk att jag sitter i ett land i Afrika om en vecka. Lääängtar ihjäl mig.

 

12:00 idag blev det träning, Body Pump med Sofia som instruktör. Jag börjar verkligen gilla de passen mer och mer och att lyfta lite vikter är inte så tråkigt som jag först trodde. Ska jag våga gå på ett fighting spirit pass i morgon? Förresten, jag var på ett möta i morse angående min lärlingsplats på tauerings studion i Sundsvall. Får vara där en månad till :) Med betalda resor och allat annat. Sedan ska det utvärderas igen och frågan är om det är Arbetsförmedlingen eller Försäkringskassan som ska ha hand om det sedan...

 


Kyäni

Någon mer än mig som känner sig sliten idag? Min syster har börjat sälja Kyäni - Dessa ”super blåbär” som de kallas, finns i Alaska tundran och visar sig ha 10 gånger mer antioxidanter än vanliga blåbär på grund av den tjockare yttre lagret. Eftersom Alaskas tundra utsätts för extrema väderförhållanden har blåbäret tvingats anpassa sig genom att skapa ett tjockare yttre lager än normalt för att överleva, därav namnet ”super blåbär.”


Man kanske borde prova!



Disney Bilder

Jag måste bara få skriva vad jag såg igår. En man som är rätt känd här i stan, eller de flesta känner igen honom och vet vem han och hans flickvän är. Jag såg honom stå och hångla med en nanna tjej, helt öppet på gatan. jag dömmer ingen, och har ingen aning om deras överenskommelse i förhållandet. Men kan man inte göra det lite mer osynligt om man nu ska vara otrogen? :P Om inte annat för alla andra som ser det. Vi bor i en liten stad också så snacket går ju...

 

Jaja, kvällen var rolig och det var kul att se alla utklädda. Jag drack en mojito och surrade mest med Malin hela kvällen. Haha. alla tycker nog att vi är sjukt tråkiga som bara pratar med varandra, men såklart det blir så när ingen annan pratar med oss :D

 

Lite blandade bilder från maskeraden lånade av Karita och Karolina


En liten bild på Ariel och pocahontas :D

img_4488 (MMS)

En liten bild på Ariel och pocahontas :D


Sjöjungfru

Ariel har inte så mycket smink! Men visst hör smink, lösögonfransar och roliga detaljer maskerad till?? Skulle kännas tråkigt att bara gå utan makeup alls. Jaja, det blev såhär. hade lite tid över så jag fixade sminket, nu ska jag till Malin och äta. Och sen fixar vi resten där.

Ha en kul kväll! Hela outfit bilder kommer senare.


Ojojoj...

HJÄLP! Hur gick det här till? Min garderob ser ut som ett bombnedslag. Skulle behöva någon som kan rensa, slänga några plagg och sortera upp fint. När jag väl städar blir det såhär efter två dagar :( Ingen idé alls att göra någonting åt det. Jag får bara blunda, stoppa in handen och dra ut nåt och hoppas de passar. Haha.

Har ni ordning och reda på era kläder??


Håller du i kartan?

Tillhör du också dom som gärna håller i kartan när ni är ute och reser? Jag planerar allt, håller reda på restider och när och vart vi ska boarda planet. Om alla har passen med sig, och någon glömt någonting. Väl framme vill jag checka in alla. Jag ser till så att vi hittar till de sevärdigheter vi ska, så att vi inte tappar bort oss bland alla gator. Jag ser till så att vi över huvud taget har en karta! Har lokalsinnet på topp. Haha. Som en jäkla kyckling mamma. Men jag vill ha det så. Full kontroll! Jag vill inte missa någonting.


Jag är inte van att resa när andra ska ha kontroll över mig.



Aj!

Haha, jag har lätt gjort sushi för 15 pers!! Som vanligt när man gör själv. Jag min pojkvän, hans kusin och hans tjej + två vänner till oss och Hana ska äta. Skar mig i fingret också, hela nageln borta! (nästan)

 


Lagom?

Idag kommer en vän hem till stan, han har flyttat till Sthlm! Ska bli kul :) Det blir nog lite fest, men en lugn sådan så jag är Ariel pigg i morgon. Men ärligt talat så har jag lite svårt att ta det lugnt när väl festen sätter igång. Men så tror jag att jag alltid är = Mat då måste jag äta upp allt, godis så äter jag upp allt, fest så dricker jag upp allt, shopping sugen då handlar jag upp alla pengar! Hmm. Lagom medel vet jag inte vad det är tydligen...


Älskar bilden och Australiens röd jord ♥



The making of Ariel

Nu är den klar! Min syster och jag har suttit och sytt i två timmar. Gick faktiskt fortare än jag trodde.
Haha den är himla svår att gå i. Men jag tror det kommer bli kul :) Hoppas bara att folk fattar att jag är just Ariel!



SMS-inlägg

img_8766 (MMS)


Island

För några år sedan jobbade jag som säljare på SAS och fick resa hur billigt som helst. Jag han med Chicago, Rom, Tokyo, Thailand 2 gånger, Turkiet, Australien och Island bland annat. Island är verkligen en resa jag kommer ihåg. Älskade allt, naturen, de varma källorna, den blå lagunen, valspaning.


Vad är era bästa reseminnen? :)




Helt slut! Gick på body pump 06.30 idag! V...

img_0278 (MMS)

Helt slut! Gick på body pump 06.30 idag! Var länge sen jag var uppe så tidigt :) blir en bra dag det här.


Afrika

Kolla vad kul vi har på afrodansen! Dåligt ljus men lyssna på musiken :) UNDERBART ♥

De 50 minuterna flyger iväg och du tänker inte ens på att du tränar :)

 

 

 


Mamma är bäst

Åh titta så söt hon är min mamma. Bakade cupcakes hela morgonen och kom med till min syster. Jättefina! Och så hade hon satt små hjärtan med våra och våra pojkvänners namn i. Haha. Tänk om jag kunde baka sånt här. Visst är jag kreativ men inte när det gäller bakning :S (Jag åt tre stycken!!!) Så tur att jag har tränat nu. Så har jag inte lika dåligt samvete.





Hittade en röd Ariel peruk idag för bara 9...

img_4680 (MMS)

Hittade en röd Ariel peruk idag för bara 98:- klipper jag bara bort hornen så e den perfekt :) man får ju vara lite kreativ, i morgon ska min syster hjälpa mig att sy fenan. Nu afro!!! Haha min syster tyckte jag skulle tatuera "dance like no one's watching" på foten!!


Glädjens land

Godmorgon! Jag snoozade bort tåget idag, fattar inte hur jag gör. Skulle bara ställa fram klockan 15 min senare. Men istället vaknade jag två timmar senare. Jäklar! Jaja. Nu får jag göra någonting annat av dagen. Mamma har bakat cupcakes och ska fika hos min syster. Går nog dit en sväng <3

 


Cirkuspass?

Haha, bålpassen är som cirkus träning!
Kolla bara bilderna ;)



"Fokus på att stärka och öka rörligheten i bålmuskulaturen (rygg, mage, små muskler kring skuldror, bäcken m.m.) Vi använder oss av vår egen kroppsvikt och/eller fitnessbollar.
Ledord: Styrka, balans och smidighet!"


Nu ska jag sova. En dag i Sundsvall på tatueringsstudion väntar i morgon. Och så måste jag hitta en röd lång peruk. Finns inte här i stan. Suck. Nackdelen med att bo i en liten stad att man inte hittar det man vill ha.




Outback

Fick med mig tidningen Kattliv hem idag, så kul att läsa om olika raser. Har lagt in en anons på blocket också om att vi söker inneboende perioden 1/6 - 31/8. Så vill du bo i stan under sommaren och yran är det bara att höra av dig :) Har äntligen fixat så att jag kan boka passen på Gold´s hemsida. Så slipper jag ringa och tjata varje dag. Nu byter jag om för två sköna träningspass.


Snart bär det av till Senegal :P
Bilder från Australiens outback:





bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0