Arlanda

Nu sitter vi på Arlanda, jag har strulat runt och listat om mig till direkt flighterna. Fick veta att det var 8 platser kvar till försäljning på den direkt från arlanda till Rom, och 8 platser kvar från Köpenhamn till Rom - då ville Anders chansa på att vi kommer med direkt planet. Ja håll tummarna!

Kommer vi inte till Rom kanske vi tar oss till London?
Ja det kollar vi upp i morgon...om det blir aktuellt.

Snart ska vi käka på Alfredos....pasta pasta  mums mums

Rosa Emma!

Update
Haha, men Emma fan du e ju skitsnygg!

En helt ny Emma! (som inte gillar rosa)
Fasen va roligt taaz är, nu har jag att göra om det ringer dåligt på jobbet.
 Vad gör ni idag?

image1461  image1460

image1462

Stockholm nästa

Haha, jag har det senaste veckorna/månaderna/åren varit en sån grym tids pessimist. Jag är 30 minuter tidigare till allt!.Jag har försökt med att verkligen förstå att det inte tar längre än 10 minuter att gå till bussen. I morse tog det 6 minuter och jag fick springa som en galning. Jag flåsade som en hund hela vägen ut på Frösön.

Konditionsträning - ja tack.

Väl på jobbet så ringer det inget så jag slösar tid på att packa ihop mitt skrivbord, vi ska flytta runt lite på kontoret.

Prova taaz.com - grymt och mycket bättre än den liknande siten jag tipsade om sist.

image1459

Seg dag seg kväll

Idag var en sådan dag då det inte blev mycket gjort. Segt på jobbet, och buss turen hem tog mest hela dagen. Nu sitter jag och Lollo i soffan och pratar modebloggar, hon med sin sjungande dator och jag gör allt för att få henne att åka hem en vettig tid. Gärna innan 22.

Vad gör vi om vi inte kommer med planet till Rom på Fredag då?
 Då blir det romantisk weekend i Stockholm, man får göra det bästa av situationen och hålla sig så långt bort från datorer, pokerbord och speldjävulen.

Efter denna bild är det nog inte bara Anders som tycker att jag ska sola....

 image1458 image1457




Kärlek är starkare än allt


Hur beskriver man tomhet och saknad, hur beskriver man en känsla som innehåller ett helt liv. Vad är att dö?

Vad är att finnas, att leva, att älska och bli älskad. Hur gör man för att förstå när allt man vill är att hålla kvar, när man kramar om så hårt att det värken.
Hur hårt du än håller kommer du att tappa taget.

Någonting är starkare än din vilja, men din kärlek är starkare än allt.


Egentligen kan man inte beskriva, men ord kan förklara känslor så bra. Jag känner med min familj som förlorat någon värdefull. Vad som finns efter det vi lever nu vet vi inte, men så mycket som vi kan älska här måste vi kunna älska någon annan stans.



image1456

Jonas Gardell på Storsjöteatern

Oj jag har så mycket att tänka på! Det är resa till Rom och planer på vad vi ska göra där. Vi får ju inte missa det minsta och att vara spontan är inte att tänka på när vi har bara två dagar på oss. Jisses....Sedan är det maskerad hos Towa och kläder till den, shopping på tradera? Vart hittar man annars 80-tals kläder till en galen förvirrad idrotts lärare.

Jonas Gardell på Storsjöteatern den 2:a April, har jag sagt att jag så gärna vill gå!?
Jag önskar jag kunde trycka in för 8 personer så fick jag gå med hela gänget, och skicka räkningen långt bort.


image1454






Morotskaka

Slutade två timmar tidigare idag, så jag gick från jobbet och mötte upp Anders på isen. Vi hamnade i varsin solstol i badhusparken och där satt vi tills kylan tog över. Jag har verkligen kommit in i en bakperiod, bakar någonting varje dag och i kväll har det blivit bullar (som faktiskt jäste trots allt) och morotskaka. Den blev dock lite tråkig och platt så jag gjorde en tårta med glasyren i mitten.

Nu bjuds det på soppa hos grannarna...
I morgon är jag ledig och ska bara vara lat. Jag förtjänar det så väl efter den dumma helgen.

image1453

Hjälp Sara

Jag vill gärna kunna ALLT - men det kan jag inte.
Nu söker jag med ljus och lykta efter någon som kan förklara hur jag gör för att ändra i min meny, jag vill ha de senast skriva inläggen i en annan färg, eller åtminstone INTE understrukna. Hjälp hjälp hjälp!!!

image1452


Rötttrött

image1451

Men snyggt! Eller snygg... beroende på om det är väskorna, bilden eller Fergie vi pratar om. Haha, ja läser man inte tidningar och får reda på en massa skvaller så är Posh24 en ypperlig sida att smaska i sig naken bilder på Mischa Barton, Jennifer Lopez tvillingar och Lindsay Lohans sex skandaler.

Nu är det lunch!

11 bitar tack

image1449


- Har ni vegetarisk sushi?
- Ja visst, 9 bitar
- Kan jag få 11?
- Ja visst!

Haha, hur tolkar ni det? Att jag ville ha vegetariskt först och främst eller bara 11 bitar vad som helst? Vi stressade hem och slängde oss i soffan, jag med mina kalla risbitar och Anders med sina stora påse från Eastern. Till min förvåning ligger det lax i min kartong. Vi stressar ner på stan igen och byter, får veta att det bara finns 9 bitar om man vill ha vegetariskt. Jaha....fel att säga det när jag frågade om jag kunde få 11?


Tradera

Jag har shoppat en i.d borste på Tradera!
Kul kul, upptäckte i morse att min gamla börjar tappa strån. Måste ha haft den i flera år nu, efter en massa tvättar verkar den inte hålla ihop. Nu ska jag shoppa mer.

Vad gör du idag? 

image1448

Snabb makeover

Vet du inte hur du ser ut i kort/långt/rakt/lockigt hår? glasögon? eller vill du bara testa om du passar i rosa rouge eller lila kajal? Testa HÄR. Haha jag och Anders har skrattat en massa medan vi testat rött långt lockigt hår på mig och stora sol brillor. Dessa två vart riktigt bra och nu vill Anders att jag ska klippa lugg. Haha!

image1447

image1446

Bullar?

Ja jag bakade bullar, köpte ett färdigt vetebullar paket och tänkte överraska Anders med vanilj och kanel/äpple bullar. Men det gick åt skogen, dom vägrade jäsa och jag sockrade dom för lite. Jag borde ha förstått att en dag som börjar med kaos skulle sluta tråkigt. Jag får sova utan bullar och nästa gång gör jag min egna deg.

Jag som ville fota och göra er avundsjuka...
Får bli en annan gång.


Har kollat på Elling för 1876:e gången, haha, han är för skön och tragisk.

image1444

Påskägg...

Jag har "fönster shoppat" lite på ASOS, jisses vilka härliga skor dom har! Du kan söka på färg också, så vill du bara se gröna skor hittar du det där. Fick du något härligt påskägg? Anders fick gå skattjakt i lägenheten och fick ledtrådar på små lappar. Det blev kalsonger, strumpor, lyx praliner, disk handskar och bryt choklad som man lägger i varm mjölk. Haha, disk handskarna kommer väl till pass då han är den enda som diskar hos oss....jag anstränger mig ibland, men inte ofta.

(tryck på bilderna för att förstora)

   

Maskerad...

Jag har problem med Towas maskerad fest - tema yrken. Dumt tema och jag vet att jag gnäller. Jag kan inte komma på vad jag vill vara, kommer inte på något roligt yrke men kan jag komma som mig själv....Säljare på SAS? Nej va trist, men seriöst jag kanske inte är någon maskerad människa



image1438




 

Panik

image1437

Det som hände i morse får mig att vilja skaffa körkort och bil för att slippa vara först till jobbet oftast. Jag har varit här först så många gånger och att larma av har aldrig varit ett problem, MEN idag gick det inte som det skulle. Det tjöt och skrek i hela lokalen och min morgon började med superstress och lite panik. Puh....

Sugen på att gifta dig?
Bröllopsmässa på Street 19-20 april, och dom söker ett par som vill gifta sig eller ingå partnerskap på mässans sista dag. Läs mer HÄR.


Glad påsk!

Vilket härligt påskväder! Jag har strosat på stan hela dagen med Towa, shoppat påskpresent till Anders och lite små saker till mig själv. Blev en sallad med bönröra, avocado, brie och sweet chili dressing på PAUS. Super skön dag. Hoppas Wilmer kommer och hälsar på, har en söt liten påse chokladkaniner till honom. Får skriva mer om Anders present när han har kommit hem och öppnat. Jag köpte en tröja på H&M, kolla blommorna! :)

image1436

image1435

Rom!

Rom nästa, nu har det även blivit bekräftat av kungen så då blir det av.
 Shit va spännande, ska ju tydligen finnas så otroligt mycket att se i Rom. Det blir två intensiva dagar verkligen, men hur roligt som helst. Vi ska fota så att ni får se vad vi såg.


Nu blir det lite lunch,och kanske ska det shoppas en och annan påskpresent?


Hungrig

Jag funderade en stund på middag men det verkade som att det bara blev två grahamsbullar. Jag hade vela haft någonting gott och lyxigt, men energin verkar inte finnas. Varken för mig eller "jobbar mannen" i soffan.

Angie
och Lorena har fått ny design på bloggen.

image1434

image1433

Namn?

Vi hade en liten diskussion om namn på barn (våra barn - men det tänkte jag nästan inte skriva) i alla fall - jag pratade och Anders var mest tyst. Jag skulle tycka det var kul om namnen klingade lite asiatiskt, dels för att Anders är från Korea och dels för att många av dom namnen är korta och enkla. Hjälp mig gärna med fler namn! Nima, Lima, Naomi, Min.

Hittade denna sida - skriv in pappans och mammans namn eller pappa/pappa mamma/mamma hur ni nu vill ha det. Och få ett förslag på ett pojknamn eller flicknamn. Jag fick Elsa som flicknamn och Esaias som pojknamn - det namnet har jag dock aldrig hört.

När vi ändå pratar barn, är du en utav dom som har Eurobonus poäng som du inte vet vad du ska göra av? Gå in och skänk 6000 poäng till Rädda Barnen - som räcker till ett barns skolår i Nepal.


image1432



bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0