Har inte...

475fe1529876f06e75e9f6380fda14b9.png

Kolla varifrån!

Har inte bloggat på ett tag ju! :-) kolla vilken fin frisyr, klippte mig just hos Selhan. Är så jäkla nöjd. Som alltid när hon klipper.


SHIT! Ni...

483c46850ab9c3663642d89d06b75f1c.png

Kolla varifrån!

SHIT! Ni vet hur man ibland råkar köpa en trisslott och hoppas att man vinner men aldrig gör det!! JAG GJORDE DET IDAG. 10.000 kr. Nu ska jag och semy boka en liten mysig resa. Kram kram till er alla söta läsare. Och en ännu större kram till mig själv. Haha


Sen söndag

Satt och fingrade lite nu med reklam på min blogg, ser ni Ellos till vänster? Har varit lite struligt, fick inte till det som jag ville. Men nu har jag fixat en domän: siolia.se. Kul, har ju vela köpt den så länge men 500:- är en slant när man inte har så mycket på fickan. Men de blir skoj och fixa lite med den, så fort den blivit registrerad.

Katterna blir alltid ett STORT samtalsämne här i huset så fort vi har besök. Men såklart, mina katter är vackrast i stan! Bibi är så internationell så att hon till och med har pass. Så hon kan ju resa med oss til Kenya!!



Utgång på en söndag..


Det är jättesnäll av dig att bry dig så mycket om Bibi, men till hennes försvar så måste jag bara säga att hon fick kattungar för 5-6 månader sedan, och har ätit kattungemat som dom under en tid. Hon är fyra år gammal och har haft fyra kullar! Nu har hon bott hos mig ett tag och äter samma mat som Zsa zsa zoo och Amazonas. Och motionerar så mycket det går, haha, hon är inte direkt en busig och aktiv katt. Bibi gillar att ligga under en varm filt, eller sitta med när vi äter/fikar. Eller kollar på TV, sitter vid (helst på datorn) Jag tycker hon är mysig med sin runda mage. Men såklart så ska den inte vara en hälsofara!

Hur många av er mammor där ute är av med era extra kilon? :D
Och du..Anonym..tar du verkligen hand om din kropp som du ska? ;)



Att göra lista

♥ Ringa DHL och ta reda på vad det är som väntar på mig där.
♥ Ringa A-kassan angående att jag betalat för mycket till dom.
♥ Höra av mig till Länsförsäkringar om min trasiga dator.
♥ Gå ner i vikt så jag kommer i min nyårsklänning - eller tror ni inte det går tills på Torsdag??
♥ Boka en resa!!!

Haha, det är så stört. Den sista punkten skrev jag på min lapp hemma mest på skoj. Men så hörde Towa av sig med planer på att resa till Kenya till hösten med mamma och pappa. SÅKLART VI SKA! Sa jag. Och nu är vi i full gång med att planera och kolla på resalternativ. Vi åker som det verkar i September, och blir borta i tre veckor. Mamma, pappa, Towa, jag och Semy. Än så länge. Jag hälsade på Towa när hon bodde i Kenya - Nairobi på svenska skolan, för några år sedan. Skulle vara så galet roligt att åka tillbaka. Speciellt med mamma pappa och Semy.




Avatar

Sitter och lyssnar på filmmusiken till James Cameron's Avatar. Mamma och pappa bjöd på bio. Den var sjukt mycket bättre idag, men så brukar det väl vara? Andra gången man ser en film så behöver man ju inte koncentrera sig så mycket på vad som händer. Man ser alla små detaljer istället.

Somnade på spikmattan igår, trodde aldrig att prickarna på ryggen skulle försvinna, i och för sig så skulle det inte göra nåt. Det var faktiskt fint. Och Semy sa att jag såg ut som en fisk. Semy är på klubben. Och jag väntar på att han ska komma hem. Snart, strax..blir lätt 60 min och flera timmar i den lilla värld dom lever i. I min värld står tiden stilla när jag är ensam, det händer inget. Känner mig tom och orkeslös, nästan som att jag behöver människor runt mig för att sno lite energi.

Har du sett Avatar?





Bilder från IMDb

Julklappar

Vårat julbord var inte det minsta traditionellt. Men våran familj är ju inte det heller. Jag fick assnygga skullcandy hörlurar av Semy. En juice centrifug så jag kan göra alla möjliga olika pressade drycker hemma, skor, en tröja, ljus och lite annat smått och gott. Nu ska vi slänga i oss lite rester. Kolla HÄR om du vill se en liten kille som blev jäkligt glad över sin julklapp. (Nintendo DSi)

Hur var eran julafton?


 


FAVORIT hittade...

0f67b4c7eb194ff491c2411363c68d28.png

Kolla varifrån!

FAVORIT hittade på ICA MAXI för 15 kr bara. Mums i magen nu, har inte ätit frukost


Vad får du i julklapp?

En snabb blogg innan vi drar. Det råder delade meningar hemma hos oss på julafton, när det gäller klädsel. Varannan jul har jag legat på sjukhus och verkligen varit superdålig. Min ulcerös colit som har spökat. Denna jul är det faktiskt dags igen (om man ska följa traditionerna) Men jag mår hur bra som helst! Men för att jag inte ska behöva känna mig ännu sjukare så har vi bestämt att det är myskläder som gäller på julafton. Varannat år? Haha. Så nu vet man inte riktigt om man ska klä upp sig eller ner sig. Jag kör på röd tunika och sammetsleggings. Mina smycken får klä upp mig lite.

Nu åker tjocksockorna på. Det är kallt i Husås, eller så är det för att de blir extra mysigt så.



Julafton




Vi har spelat Bingolotto och ätit falafel med bulgur och baba ganoush. Mums! Och i morgon blir det julbord för hela slanten. Katterna har öppnat sina paket från mormor, det började med stirr på snöret och några nafsande bitförsök i hörnet. Jag fick hjälpa till lite, men så fort asken syntes så viste dom vad det var och vips så var pappret borta.

Hoppas att ni får en underbar julafton. Själv ska jag bara försöka ta det lugnt, har en förmåga att stressa upp mig över julen. Det beror nog mest på hur tidigare jular har varit. Och även om dom nu är mycket mysigare utan alkohol så finns det ändå en spänning i kroppen som inte försvinner. En tanke. En känsla av att det kanske inte kommer bli bra. Det är inte så att jag förväntar mig en dålig dag. jag förväntar mig ingenting bara.

Men jag hoppas och vill tro att det kommer bli en underbar dag med familjen.






Nu är det jul..

..här i vårt hus, trallala la la...

Jag åkte hem till Husås för att fylla på mitt "julmys behov" nu innan julafton kommer och hela dagen svämmar över av mat och människor. Jag och Wilmer bubblade lite i poolen och sen har vi bara pratat julklappar och snören och olika papper. Haha. Om inte mamma varje år handlade ihjäl sig på julpapper och krims krams så skulle vi inte kunna slå in så vackra paket.

Nu ska jag betala lite räkningar så att jag i morgon kan handla lite julklappar utan att behöva tänka mig för...


Att slå in julklappar är nästan det roligaste som finns.


Titta vad...

5e5b1e5711a2ac4ada45621310bebfde.png

Kolla varifrån!

Titta vad fin! :-) puss söta Semy


Jag har...

3bf321ed4c29d3d6ca00a27d1fbec8e6.png

Kolla varifrån!

Jag har fått en julklapp!! :-) Nu ska jag öppna ;-)


Vuxenpoäng

Haha. Det trodde jag ALDRIG om mig själv. Visst, jag tycker julen är mysig men jag får julstämning så det räcker när jag är i Husås. Men nu har jag faktiskt julpyntat vårat hem. Det är vuxenpoäng. Nu kan bebisen komma vilken dag som helst. Jag är redo!? Eller räcker det inte med att kunna julpynta för att bli en bra mamma???

 Hur mysigt som helst är det här iallafall, jag fattar inte riktigt att jag bor här. Känns som att jag går runt i en butik. Vi fick den efterlängtade soffan idag också. Så nu är det bara att komma upp hit och fika och mysa ner sig framför TV:n. På onsdag ska vi spela bingolotto som riktiga vuxna gör ;) Jag förstår nu hur ni känner, alla ni som julpyntar. Shit vad jag myser. 


Granris från Husås, ljusslinga från IKEA.
Rosetter, kulor och katternas julklappar.




Fåtöljer som mamma klätt om själv.
Och en julstjärna som Semy köpt.
 




Ljusslinga på balkongen och en stjärna i fönstret.



Nya soffan!


Julkort från mig


Sjusovare

Det var bara jag och Amazonas som var vakna.
Och vi gick runt och tog kort ;)
 


Jag älskar dig, för att:

"Jag älskar dig" Det är lätt att säga när man väl har sagt det första gången, eller hur? Jag tycker å ena sidan att man inte ska slösa med de orden men å andra sidan är det underbart skönt att säga, och att höra. Istället för att hålla hårt i den lilla meningen så borde vi kanske kosta på oss att slösa...

Jag har aldrig förut känt som jag gör nu, det är också lätt att säga? Haha. För känslor känns alltid olika. Men det är faktiskt så. Alla andra gånger jag har påstått att jag varit kär, förälskad. Dom bleknar i jämförelse med hur det tydligen känns på riktigt. Nu är det på riktigt. Och jag är så glad att jag har hittat honom. Men när jag får frågan "Varför jag älskar honom?" Är det inte lika lätt att svara, jag kan inte säga att det är för att han är snygg och sexig eller har ögon man drunknar i. Att han är den ända som gör mig glad. På riktigt. Att han har egenskaper som jag beundrar, eller hans förmåga att få andra människor att känna sig betydelsefulla. 

Svaret på den frågan är så långt! Det skulle ta timmar för mig att förklara varför. Jag älskar ALLT hos honom, med honom. Han gör det värt att vakna varje morgon ♥
 

"Oh
I am what I am
I'll do what I want but I can't hide


I won't go
I won't sleep
I can't breathe until you're resting here with me


I won't leave
I can't hide
I cannot be until you're resting here with me"
                                        - Dido - Here With Me



Fjärde advent idag.


Godmorgon! Vi...

4cd7f5a369edee92d3f941fad83a35f8.png

Kolla varifrån!

Godmorgon! Vi ligger i sängen med datorn. Surfar på möbler och duschdrapperi. En lampa eller två till köket. En matta. Ja - lite smått och gott. Vill inte kliva upp, så kallt på golvet. Bibi vill också sova lite till. Så vi gör så.


Ett rött...

0-11567b7bfdcf391db4e39f3b2dc51993.png

Kolla varifrån!

Ett rött stort juligt äpple får följa med på bio


Avatar!


Nu sitter vi och fikar vid vårat stora lyxiga köksbord. Hårdbröd och rött te med jordgubbssmak. Vi skulle städa idag, så att det är rent och fint tills på måndag DÅ SOFFAN KOMMER. Haha. Missade ju samtalet från DHL i fredags. Så i helgen har vi fått klara oss utan (som vi fått göra i en månad) Ikväll blir det bio - Avatar. Måste springa och köpa nötter och frukt. Och hämta ut biljetterna.

Jag i går kväll. Med mitt långa hår :P




bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0