Svartsjuka

Svartsjuka uppstår av rädsla, man är rädd att förlora den man älskar....
Varför är det så svårt när man känner att man inte har full kontroll över den man tycker om. Jag glömmer ofta bort att svartsjuka i själva verket bara handlar om rädsla, jag tänker mer att det handlar om att man vill styra och bestämma. Men så är det ju inte...oftast

I några av mina förhållanden har svartsjuka varit en STOR grej, och jag har funderat många gånger på om det kan vara så att det är någonting i mitt beteende med andra människor som ställer till problemet. Men på något sätt vill jag inte tro att det är jag som bär svaret på svartsjuke frågan - för man är aldrig bara en i ett förhållande på två. Förtroendet och att våga lita på en annan människa måste finnas från bägge håll.

Nu har jag varit nog klok för idag, snart slutar jag och tydligen ska vi på fotboll i Brunflo ikväll. Spännande....

Åldersnoja x 2

Vadå åldersnoja men jag har blivit kärring, jag har verkligen blivit kärring. Klär mig så bekvämt som möjligt, helst ingenting som sitter åt och igår åkte jag hem från G3 23:57. Vad händer!? Inte konstigt att Agnes Olsson bruden tyckte att jag skulle börja med antiage produkter och en bra ögonkräm för det är runt ögonen de första rynkorna syns.

Egentligen har jag ingenting emot att åldras. Jag vill bli en gammal dam med livserfarenhet och flera tusen minne. Jag vill ha barn och barnbarn, men å andra sidan är det svårt att bara se det positiva i att bli äldre, det blir så uppenbart att det roliga har ett slut. Det är nog mest det som stör mig, att bli trött och seg. Det är ju så mycket mer som händer med kroppen än rynkor under ögonen. Det finns större grejer att störa sig på, men när jag tittar mig i spegeln och ser min pyttelilla rynka vid mungipan (säkerligen bara för att jag har haft så jäkla kul och skrattat mycket?) är det bara den lilla rynkan som stör.

Det bästa är alltså att sluta titta sig i spegeln - även fast jag är en fröjd för ögat. Jag är så ego - ego med åldersnoja.

Vädret i Östersund och antiage

Dimma över Frösön idag och duggregn. Härligt, regn är precis vad vi behöver men luften är kylig och samtidigt klibbig jag är varm om fötterna och fryser om fingrarna. Tog på mig fel jacka, men det är ju helt klart charmen med Östersund man vet ju aldrig vilket väder man kan förvänta sig.

Vissa dagar finns det som gör mig gladast på Agnes Olsson (tror jag) jag behöver krämer och produkter som gör mig söt, snygg, vacker, fräsch - men framför allt glad och nöjd med livet. Haha, det är ju helt sjukt verkligen hur jag fungerar. Istället för att köpa en påse plommon och sätta mig på en filt i badhusparken, eller gå en sväng i skogen så tror jag att jag blir glad av Agnes Olsson. Missförstå mig inte, personalen är helt underbara men igår var jag påväg att köpa min första antiage produk!!!

Jag är ju bara 25....
 


Vinst igen

Vann 100 kr pressentkort, att använda på flygplatsen eller flyget. Är ju aldrig där men kan vara bra att ha någon dag. Vill byta bort 3:an jag bor i, vill ha en 1:a eller en 2:a så känner du för att bo större än vad du gör och har en lägenhet centralt så är jag intresserad!

Har färgat håret lite rött. Fint.

Tävling för dig som har foton på dig själv när du ser förjäklig ut i håret.

Så himla trött idag och jag längtar efter sängen nått så enormt.
Varför är jag ständigt trött, okänd kvinnosjukdom - hjälp!

Eller så behöver jag bara röra på mig mer. Tror det kan vara det.....


Midsommarhelgen



Man vet aldrig när snön kommer till Östersund, så för att vara på den säkra sidan....

Hoppas din midsommar var lika härlig som min, såg ju ut som att det inte skulle bli så mycket till midsommar väder men jag såg inte en enda regndroppe på hela kvällen. Började med brännboll hos kusinen som dragit ihop ett lag som utmanade ett gäng skåningar i grannhuset. Vi vann såklart - tror jag mest bidrog med glatt humör för kan inte alls slå och springer lite halvslött. Sedan var det grillning hemma i Husås med pappa. Rosévin och en promenad på 3km tog hos sedan till Svenne där jag snurrade runt hela natten som slutade kl 05.30 på soffan i hans husvagn.

Bilder från midsommarhelgen nedanför. Finns fler bilder hos Towa.
                   
 


Stressmorgon igen...att jag aldrig lär mig

Oj i morse fick jag springa till bussen igen, att jag aldrig tänker på att inte snooza eller kanske ställa klockan lite tidigare. Ikväll blir det G3 och allt kan hända för jag är ledig i morgon. Whiho. 

Oj, vi drunkar nästan! regnet verkligen öser ner.

Fler härliga illustrationer hittar du här

image353 

Grönt är skönt

Yes! jag är ledig på Fredag jag som var så säker på att jag skulle jobba. Så nu följer jag gärna med hem till Husås på Torsdagnatt så vi kan spöa skåningarna i brännboll på Fredag, eller hur det nu var. Fick ett par supersöta gröna skor av Emma och Towa och en klänning med fjärilar på av Mamma, från Spanien.
Men kan jag spela brännboll i dom skorna....

Äntligen har vi sett klart filmerna, den sista var en seg sak Den som viskar det var inte värt två kvällar för att till slut få ett superdåligt slut, slutet på en film gör ju allt.

Ja grattis Lollo - snålast i stan, till 1000 kronors vinsten på RIX.


Vinst

image351

Jippi, idag vann jag en biobiljett. För varje 10 000 vi säljer får vi dra en lott och jag fick vinst på första. Nu är jag på mycket bättre humör än vad jag var för 10 min sedan, nu är magen toppenbra och jobbet superkul för jag ska gå på bio. Undrar bara vad jag ska se. Någon som vart på bio senaste tiden och känner för att tipsa mig om en bra film?
Nu behöver jag bara sälja för dryga femhundringen för att få dra en ny.... :P

Wilmer - sköning

Jag har målat gunnars vägg brun, berättade jag för Wilmer.

Wilmer version när han berättade vidare - Sara har målat gunnar äggskalsbrun.

Haha, som viskleken där det aldrig blir rätt.

Städdag

Vaknade och ringde sjukvårdsupplysningen det första jag gjorde, sedan bar det av till hälsocentralen i Odensala. Störigt det där att man inte bara kan få gå dit man vill, jag vill ju gå på zgränd! Hittade inte hälsocentralen i Odensala heller för den delen för busschafören viste inte riktigt vart det var så jag fick chansa och klev av en hållplats för sent. Fick magmedicin så nu ska jag väl må bättre snart. Vi har ett litet filmmaraton, hyrde 5 st för 100 kr på videoteket. Feed och Crazy in Love har vi kollat på. Fedd var bland det sjukaste jag någonsin har sett, men samtidigt fascinerande.

När två vuxna människor bestämmer sig för att göra någonting dom båda tycker om men på något sätt är det ändå så tabubelagt. Nog för att mannen i denna film matade ihjäl sina kvinnor - men jag tänker i verkliga livet finns det ju faktiskt människor som tycker det är upphettsande med stora kvinnor/män och då pratar vi inte stora som i några extra kilon på magen utan GIGANTISKA. Eller att man tänder på att vara hårdhänta och rent ut sagt våldsamma med varandra, att det inte ska vara okej att ha sånt sex utan att folk ska tycka det är vidrigt. Haha, det finns ju så mycket som alla vi "vanliga" inte tycker är okej, men å andra sidan är man vuxna och vid sitt fulla medvetande, så länge man inte utnyttjar någon eller någonting mot någons vilja så tycker jag att man ska få njuta som man vill av vad man vill.

Annars har det varit en vanlig dag, har dock städat en hel del + köpt en skurmopp och en potatisskalare.
Bjussar på en städbild så att ni blir lite inspirerade ;)


image350


Målardag

Idag har vi målat om hos Gunnar, blev typ nogat på ena väggen och ett rött bord. Hur fint som helst. Sedan simmade vi i storjön, eller jag simmade - han vågade ju knappt doppa sig, vad är det med killar och kallt vatten!? ;P


          

Hår

Så här i sommarvärmen, eller rättare sagt såhär mitt i Östersunds vanliga sommarvärme med kyliga vindar och gråa moln så ska mitt inlägg få handla om hår. Hår på huvudet och på andra delar av kroppen...hår lite här och lite där, är det så farligt. För många är frisyren viktigt - det speglar personligheten minst lika mycket som kläderna man väljer att bära. Sedan har vi hela den här debatten om kroppshår även kallad oönskad hårväxt!? Det ska rakas, och vaxas, poleras och smörjas allt för att det ska bli lent och hårfritt. Jag vill se mer hår! Vart är alla som väljer att behålla hår på benen, i armhålorna, mellan benen? Hallå!?

Citerar Malin Wollin  "För så här är det; Vi har underhudsfett, överhudsfett, vanligt fett, cellulliter, bristningar och mörkvioletta åderbråck. Ska vi alltså ha päls också? Nej tack."

Nej päls tycker jag inte vi ska ha - den kan djuren få behålla för sig själv. Känns ju lite överdrivet att kalla lite könshår som växer ut med låren eller stubb under armen för päls. Krävs betydligt mycket mer hår i mitt tycke för att det ska bli pälsigt.

Kollade film igår hos Gunnar. Såg en trailer på filmen Fur

image344
Hittade bilden på djurensrätts hemsida, fler bilder finns Här


Vy från Frösö kyrka


Östersund är så underbart vackert, det är väldigt sällan jag tänker på det.



image341




image342




image343

Livet är en fest

Vilken otroligt härlig kväll! Började med Astrid Domino i Frösö kyrka där vi fick lära oss sångtekniker och hur vi ska använda våran röst både när vi pratar och sjunger. Sedan promenad till Stocketitt där vi lyssnade på en föreläsning av Lasse Lindqvist som pratade om mål och visioner i livet. God mat på det, vitt vin och tårta, hur gott som helst verkligen och sedan dansade jag nonstop. Vilket härligt gäng! men idag går mest alla runt med tunga ögonlock och sega ben, men så ska det vara dagen efter.

Glömde kameran hos Gunnar tyvärr.

Ikväll blir det inte G3 - för en gångs skull ska jag faktiskt kolla film på en torsdagskväll. Känns sjukt skönt.

svindyr näringsdryck

Ringde på dietistmottagningen för att beställa näringsdrycker, men så har dom slutat få hem just den drycken som jag vill ha som är baserad på sojaprotein. Det hon istället kunde ge mig var 20 st förbackningar av en annan dryck men då är den baserad på vassle - alltså komjölkprotein. Fattar inte varför jag inte kunde ta dom, jag äter ju keso, ost, yoghurt men att dricka näringsdryck med komjölkprotein kändes inte bra. Märkligt, för vad är skillnaden.
Ville jag inte ha dom kunde jag få 4 st av ett annat svindyrt märke, men 4 st räcker ju inte långt. Dom kostade tydligen 100 kr st. Och jag har bara för 200 i månaden att ta ut.

Så ja, jag får vara utan helt enkelt. Eller hushålla så in i norden på dom jag har kvar.

I morgon har vi personalfest! Kul kul...

Klippning

Vet inte riktigt när jag ska ha tid att lägga in bilder i bloggen. Verkar som att jag får åka hem till Husås för att göra det. Magda höll nästan på att dränka badrummet i fredags natt, hon kom hemragglandes och skulle bada på fyllan - spolade i dadkaret och la sig i sängen för att vänta tills badkaret var fyllt. Sedan somnade hon, och jag vaknade av att hon duschade på lördag morgon, somnade om och vaknade nån timma senare - hon duschar fortfarande. Haha, så galet. Magda vaknade också och undrade varför jag duschde så länge tills hon kom på att det var badkaret som spolade.

Igår grillade vi annanas. Satt på ballkongen och latade mig och fixade naglarna.

Ikväll ska jag klippa mig! det kostar ju så det svider att klippa sig i den här stan (om man inte klipper sig på NFI förståss) men det kan lätt vara värt det, humöret blir ju så mycket bättre när jag inte känner av slitna toppar och behöver jäklas med att platta mitt permanent förstörda hår. Kanske lika bra att köpa hårfärg när jag ändå är igång.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jahapp då var det gjort!
Känner mig sådär halvnöjd, men jag blir ju aldrig nöjd förns jag har fått tvätta håret och fixa till det själv. Hon som klippte mig var stressad kändes tråkigt när jag lägger pengar på att hon ska lyssna och klippa mig som jag vill ha det. Antar att dom kan ta så mycket betalt för att dom är grymt duktiga - men då lägger jag kankse hellre pengar på en ostressad frisör, kände mig nästan lite ivägen. Nej nu blir det inget mer Hårfin - eller Wellness kliniken som det numer heter.

Sommarbilder, ny lokasmak??


         

Cykelpunka

I morse hade jag punka på cykeln och jag fick tokspringa till bussen, tur att jag har 9:an neranför willys och att den går hela vägen ut till lövsta. Lyckades skrapa ihop 8 kr och tiggde till mig en barnbiljett för 9 kr på bussen, hon fnös och sa att det minsan är hon som kommer få betala den där 1 kronan som saknas. Lyckligtvis hittade jag tillslut en krona som villat in sig i fodret på väskan - var säkert en sån liten peng jag plockat upp från gatan, jag säger ju det! småpengar är alltid bra att plocka upp från backen.

Hade sån ångest inatt efter att jag kom hem från krogen, efter den vegetariska burgaren Magda slängde ihop på 5 röda, efter att jag lagt mig i sängen. Helt plötsligt fick jag bara för mig att jag inte hade fixat en bokning rätt. Tänk om han inte kan åka kl 09 idag som han skulle. Jag ägnade 5 min nu på morgen till att försöka leta upp honom, men nix. Jag hittade inte den bokningen. Är det de som kallas att ta jobbet med sig hem....Men gissar att det bara är för att jag är orolig att jag ställer till det för någon ressenär. Dom är ju som beroende utav att jag gör det jag ska och att jag gör det rätt som tusan.

Funderade på utgång ikväll, men är det ens värt det känner jag nu. Stan är full av studenter och jag kommer bara känna mig vilsen, kommer det vara nått folk på krogen tro? Håller kanske på att bli gammal och tråkig...oh no :P


Solsommar

Det är helt galet vilken värme, känner mig som en överkokt spagetti - slemmig och dallrig. Jag har suttit med en tröja över axlarna hela morgon för att det är lite småkyligt inne på kontoret, men nu tackar jag vem som helst för det. Här inne kan jag iallafall andas, åt pasta på sas ballkongen och jag undrade lite om det var jag som hade tagit flyget till spanien istället för Towa.

Men jag klagar inte, tvärtom! jag måste bara tänka på att smörja in mig om jag ska ut, inte trevligt med brännda axlar. Torsdagar är G3 lika mycket som grillning hör sommaren till, igår var jag och Magda ute och gick längs vattnet vid minnesgärdet. Bilder kommer senare idag hoppas jag. Eller så fort jag kommer åt en dator där jag kan ladda upp bilderna.

Sommar


image335       ♥ Grattis Mamma ♥  

Nu är mamma i spanien och festar med Emma och Towa, whiho ;P Fick ett sms av Towa där hon minsan påpekade att jag hade glömt mammas födesedag - men så är inte fallet! var bara lite seg på att gratta henne.
Vilka varma dagar!! Nu behöver jag ju verkligen inte längta efter varmt väder, strand och vatten. Allt finns ju här.

Idag åt jag marsipan&choklad glass...Mums...Solade på sas balkongen så jag har bränt mig lite men det hör sommaren till.  

Är ju ledig på Onsdag så nu måste jag planera så Tisdag kvällen blir allt vad den kan bli. Vet inte riktigt vad jag ska göra ännu men Magda kommer hem och Simon kanske kommer förbi en sväng. Singstar? Gud vad jag har saknat min sångfågel. Hoppas vädret blir härligt då är alla så mysigt glada.

Kanske badar näck i storsjön :P

Helikopterfärd och digitalkamera!

Vilken galen helg, känns som att dom bara blir roligare och roligare. Det är helt sjukt vad jag har hunnit med mycket denhär helgen, after work i fredags med Svenne Daniel Towa och Roger och på några sekunder var det klappat och klart för helikopterfärd. Jag som aldrig aldrig åkt helikopter!! Men Daniel ringde några samtal och så satt jag där med hörselskydd långt ovanför marken. Var säkert ute och flög i 50 min. Underbart - inte bara just att få flyga utan hela grejen att det var så spontant. landade vid byggelit i Lit och plockade upp Malin för att sedan flyga till någon fest långt bort i skogen, fikade muffins och dracka zingo och sedan var det helkväll på Olearys!
Som att inte det var nog med överasskningar för en dag så låg det en digitalkamera på bordet när jag kom hem till Towa, en present från Simon :) Jag äger alltså en digitalkamera - fatta vad jag har önskat mig en, tjatat och gnällt över att jag bara kan fota med telefonen. Den är skitfin verkligen! har inte gjort annat än att fotat minsta pip hela helgen. Så i fortsättningen kommer det bli ännu mer bilder i bloggen. 

En helg att minnas. 

Jag och Towa lyxade på oss världens godaste sallad igår med avocado och fetaost i mängder, då snålades det inte. Sedan var det dax för förfest på ballkongen - en sväng på österängparken för att mysa i solen sedan G3 där vi drack lite vin och sen Olearys. Var lite loj mest hela kvällen men den var mysig och vädret var ju underbart, finns det någonting härligare än ett soligt Östersund!?

Vaknade sent idag och käkade sallad med Gunnar och några av hans vänner, segade mig ner på Olearys och drack milkshake med Towa och Roger har nog brännt mig lite i ansiktet känner jag. Jag är helt slut i kroppen, mitt huvud är tungt och i morgon är det Månadg igen. Ännu en helg att leva hela veckan på, kan nästa helg bli roligare tro??

Nu har nästan hela familjen dragit till Spanien, bara jag och pappa som blev kvar i stan. 
Hoppas Magda kommer hem på Tisdag.


              

             




bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0