Mila 1 år!

Tänk att våran lilla tjej är 1 år! Galet vad tiden går fort. Jag hade fullt upp i lördags så hann inte skriva nån blogg. Vi firade födelsedagen i Märsta med Semys fina vänner Helene och Peter, jag och Mila kan nog kalla dom våra vänner nu oxå :P
Milas farmor var såklart med och firade på söndagen och Semys kusin och lite annat härligt folk, och mitt i tårtätande och presentöppnandet så skulle vi på westernbröllop. Tur att vi ändrade oss och tog med Mila till Sthlm!!! Hade inte klarat av att inte pussas Grattis - att fira en annan dag var inte ens att tänka på. På söndag firar vi med resten av familjen här hemma :) Inte alla 1 åringar som firar tredagars ;)









bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0