Strålande sol i Husås. Grillning står på s...

img_3119 (MMS)

Strålande sol i Husås. Grillning står på schemat  :)


Ska sova

...snart. Ville bara visa vad jag gjorde idag. Och så vill jag berätta att de två tavlorna jag skulle göra innan veckans slut är KLARA! Produktiva jag. Min nya sommar inneboende ligger på soffan och sover. Söta Maja får nog sällskap av alla katterna inatt.



Haft fullt upp idag i 8 timmar :D men asku...

img_0248 (MMS)

Haft fullt upp idag i 8 timmar :D men askul :) gjort 4 tatueringar varav denna är en katt tass på Magdalenas handled. Nu sitter jag på after work på Plaza med hela härliga gänget <3 bloggar mer när jag kommer hem. Trevlig kväll!


Heldag med sol

Lång dag med mycket sol och lite mindre måleri än vad som var tänkt. Får ta igen det i morgon, ska tatuera kl 10:00 och kl 12:00, men sen så måste tavlan bli klar. Om jag hinner innan after worken kl 18:00? Pust. Fullt upp.


Fina fina systrar ♥

 

 


Då och nu

Godmorgon! Ska ställa mig framför staflit och måla klart en tavla innan kl 13:00 (hoppas).
Hittade denna bild på mig, trodde först inte att det var jag ;P


Nya tattoos

Semys kusin kom idag med en trevlig tjej som var sugen på en tatuering. Jag gjorde ett A mellan svanken och höften lixom. Efter en skiss som hon hade med sig. Hon blev nöjd :) Hennes första tatuering också.

 

Lite spontant så tatuerade jag saraemmatowa på mitt finger också. (mitt och mina systrars namn) Den bästa försökskaninen är ju ändå jag själv. Jag valde en font som ser lite slarvigt handskriven ut. Den heter "little Days" Att göra så här liten text var lite skakigt faktiskt. Gäller att ha tungan rätt i munnen och fingret stilla ;) Men det vart okej, med tanke på att jag är helt grön tatuerings mässigt. Nu får vi ju bara se om den sitter kvar :P

 

saraemmatowa ♥


Familjens moviestar

Min systerson Wilmer är med i Biolbolagets nya reklamfilm :)
"Smiiiidigt pappa" ;P

 


A som i Anna

Gjorde ett A idag på Håkans handled :)


Bibi vet hur man solar


Vitare tänder

Fick hem Ease White idag att prova! :)
Spännande. Förut har jag använt mig av White Stripes. Det har alltid funkat bra med vita tänder som resultat. Kommer lägga ut före och efterbilder om någon vecka så får ni följa proceduren ;P


Förpackningen innehåller:
2 tandskenor som doppas i hett vatten, placeras över tandraden och formar skenan efter dina tänder.
1 tandbleknings gel.


Det går att bleka i den takt man vill, 1-3 timmar om dagen/kvällen. Beroende på vilket resultat man vill ha och hur bråttom man har med att få vitare tänder :) Har man bara tid att bleka en timme i veckan går det också.



Mer och mer..

I morgon ska jag göra ytterligare en tatuering och fick förfrågan på ytterliga en tavla :D


Nu ska jag möta Malin och Emma på PAUSE ♥

Bokat och klart


Påsksmycken

Från och med idag fram till 14:e Maj får alla mina läsare 15% på Cocoo.se med koden easter.
In och shoppa påskpresenter till dig själv nu :)


Några av mina favoriter ♥
Ringar och coola "ear wraps" örhängen. Som hängs på örat.



Magdas tattoo

Ursäkta dålig aktivitet på bloggen! :)
Har två beställningar på målningar + att jag ska göra två till mamma. Och idag tatuerade jag Magdalena. Texten DarkSadm på insidan underarmen. Blev jättefint :) Nu ska jag slänga mig in i målandet igen. Ses om 24 timmar ;P



Frukost på Towas balkong :)

img_1095 (MMS)

Frukost på Towas balkong :)


Träning + Musik

Trots en massa påskmat var det med lätta steg jag sprang runt frösöberget idag. Musik i öronen och värmande kvällssol i ansiktet. På något vis så luktar det alltid "landet" av frösön ovanför Frösö Zoo. Är det zoo djuren som bajsar så det luktar eller är det frösöborna? ;)


Läste en grym artikel i Fitness Magazin om att välja rätt musik när du tränar:
Lågintensiv träning som löpning, gång, trappmaskiner. Då ska musikens bpm ligga mellan 125 och 135.
Högintensiv träning som tuffare löpning, cykling, högintensiv aerobics. Ska bpm ligga mellan 132 ocg 165.
Nedvarvning ska ske med musik på 115 bpm eller lägre.
bpm = beats per minute.


Fick tips om att googla låtens namn + bpm. Får se om jag lyckas sätta ihop en bra musiklista till nästa löppass.



Denna vackra blåsippa stod själv i en backe och strålade. Snart kommer vi se flera tusen av dom.

Påsk i Husås


Underbara dagar i Husås. Jag har verkligen världens bästa familj ♥ Började dagen med att gömma alla 15 påskägg på gården, i träden, under stenar och granar. Två stora påskharar smälte i den varma solen och min systers hund plockade bort alla gula fjädrar som var tänkt som ledtrådar. Vi laga en massa massa god mat. Och såklart hade andra halvan av familjen med sig couscous och vinbladsdolmar som är hett eftertraktade hos oss på alla högtider :P Fick med mig en hel påse hem.

 


Himla tur att det var tårtan som var i fokus ;) Jag och Towa la säkert ner tre timmar på att göra den så här påskfin och färggrann. Den var dock finare än vad den var god.

De flesta bilderna är från Towa. Och hon står bakom kameran som vanligt.

 

Vi dukade upp middagen på altanen i sann våranda.


Kort VS Långt

Jag saknar mitt korta hår ibland. Men när jag ser bilder på mig i långt hår så fattar jag ju varför jag har det. Det korta håret kommer tillbaka någon dag ändå. Så är ju bara att passa på att ha roligt med det långa håret nu :P

 


Älskade sol

Det är rätt skönt att bara ligga hemm i soffan och vara lat. Har kännt mig sjuk den senaste veckan och inte varit på gymet sen i tisdags. Dricker kaffe med mjölk och koller på TV med filt över fötterna. Blir en promenad lite senare om min pojkvän behagar vakna innan solen går ner? Vill plocka tussilago ju! Det måste vara det vackraste som finns denna årstid, det allra första tecken på vår.

Även fast jag kom hem från Senegal för inte länge sedan så planerar jag och min syster lite löst en sistaminuten resa. Max någon tusenlapp och så får vi dricka nutrilett shakar på plats en vecka för att det ska bli så billigt som möjligt ;) Det enda vi vill åt är ju bara solen!






Resultat.

Hittade en massa bilder. Inte så många dock. Men jag ser iallafall åt vilket håll detta leder ;) Towa visade mig en blogg som jag blev jätte inspirerad utav. Läs Olga Rönnebergs blogg HÄR. Speciellt det inlägget jag länkade till. Älskar det! Och det får verkligen mig att fatta att jag inte bara kan tänka träning och hälsa till nästa helg. Utan att det faktiskt ska vara så här resten av mitt liv. Att jag väljer att leva sunt och träna för att det gör mig pigg stark och nöjd. Glad Påsk på er ♥





bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0