Nyår och vi


Nu har vi gjort klart nyårshattarna!

Jag säger bara det, du är lyckligt lottad om du får äran att fira in det nya året med oss. Och så får du en läcker hatt i äkta papp.



Nyårshattar

Fick veta i juldagarna att jag måste gå på G3, på ett vaktmöte och be om ursäkt för att någonsin få komma in där igen. Vad tror G3 att dom är, nya Spybar? Och vad ska jag säga, haha, ursäkta men jag var full och blev provocerad till att visa tuttarna för vakten. Han ska väl bara bli glad - kan inte tänka mig att han får se mycket tuttar annars. Nej, att gå dit och be om ursäkt gör jag inte. Vet inte riktigt vad jag ska be om ursäkt för. Kanske om det skulle vara sista stället i världen som har ett dansgolv, dåå kanske - men bara kanske. Jag tycker det ska bli riktigt roligt att bli tvungen att gå på Olearys. Hade ju galet roligt där på Juldagen (tror jag)

G3 håller inte i längden ändå, nu är det galet mycket folk där och alla lär ju tröttna. Vart går dom då?

Idag ska vi göra nyårshattar.
Ni minns väl dessa?




Resor jag är sugen på

Bara jag som inte hade en aning om vart Cape Verde ligger? Det faschinerande ö-riket i Atlanten. Nu vet jag. tack vare ett par som kom in i butiken och ville boka en resa till Boavista (Jag googlade fram att Henke Larssons pappa kommer därifrån!) Men vilket underbart härligt ställe. 15 st öar varav några få är bebodda. Lugn känner jag bara när jag läser om öarna och resmålen. Fritidsresor har charter dit.

Så dit bär nästa resa, ja alltså den efter Turkiet.
Botswana är ett annat resmål som etsat sig fast i huvudet. Där ska oförglömlig safari finnas och orörda marker där djuren strövar fritt. Någon av mina läsare som varit där?


Fittig = Futtig

Jag känner mig faktiskt ganska vilse. Jag har ett humör som ständigt pendlar mellan ouppnåelig lycka och svartaste helvete. Är det sockerkickar och bakfylla som ger mig dessa toppar och bottnar. Men så mycket socker äter jag inte, vissa skulle säga att jag super som en galning - men det gör jag inte heller. Så om jag inte kan skylla på socker och sprit. Vad skyller jag på då?

Att jag ansvarar för min egen lycka fick jag lära mig samtidigt som jag lärde mig 1 + 1 i lågstadiet. Men att göra verklighet utav det visar sig vara en aning svårare. Jag har alltid haft svårt för matte i och för sig, men hur svårt kan det vara att vara glad istället för sur och bitter. I dag skulle jag faktiskt kalla mig själv för fittig. Surt äckligt jävla sur och fittig (ge mig ett annat ord för hur jag är så jag inte behöver använda mitt kön som en svordom?) Det är ju också djävligt fittigt att det inte finns ett bättre ord för hur jag känner mig. Men på något sätt känns det mer okej att jag kallar mig själv fitta än om du skulle göra det.

Mitt rättstavningsprogram vill stava fittig till : futtig, fattig och filtig. Haha. Shit. Kanske samma sak.


VAD ÄR DETTA?
Kvinnors könsorgan är inte ett gosedjur Tyra.







Man får inte stjäla

Vi grillade mitt i skidspåret...
Va får man inte det?
Men vart ska man grilla då?

Är det bara för att jag är uppväxt på landet som det känns självklart att packa ved i en påse och ta sojakorven i handen och gå rakt ut i första bästa skog. Vart grillar alla ni som växt upp i stan?

Vilken härlig Söndag, jag efterlyser åter igen fler av dessa dagar. Pulka och snö. Kalla fingrar och rosiga kinder. Behöver jag nämna galna barn och varm choklad. Det hör väl liksom till.

Surfar runt på alla de "stora bloggarna" Alla verkar ha tappat det glada julhumöret och surar nu över att "små bloggarna" lurar till sig läsare från deras bloggar genom att lämna kommentarer i stil med: "Tack för att du läser min blogg, kul att du gillar den" Kan man inte bjuda på det om man har tusentals läsare varje dag? Finns det en oskriven lag om hur en kommentar måste formuleras och vad den får innehålla.

Man får inte stjäla läsare!
Men det är helt okej att köpa dom.

Jag har stickat mössor, tro det eller ej...





Mimmi

Nu är julen slut. konstigt va? Man längtar och bygger upp en stämning, dagarna går sakta. Så kommer dagen innan julafton och julklappar slås in, granen är klädd. Tunnbrödet äts upp innan man hinner lägga det på julbordet. Det tjuvsmakas på knäcken. Och sen kommer den mysigaste dagen på året. Och vips - så är den slut och man säger godnatt. Hmm. Vad ska man nu hitta på resten av året.

Jag fick en vedkorg. Den är så fin bredvid vår öppen spis. Jag fick två klänningar, en stor te kopp. Missade ni partyt på juldagen? Det gjorde inte jag, men man skulle nästan kunna tro det. Jag kommer inte ihåg ett jota. Vad händer egentligen i huvudet när minnen bara försvinner.





Jul jul..

Vi har åkt kälke bakom fyrhjulingen, skrattat oss matta och fryst röven av oss. Nu sitter vi inne och huttrar i väntan på att tomten ska komma. Om han kommer. Så klart jag tror på tomten! Men först blir det käk. Många har undrat vad jag egentligen äter på julbordet. Jag å andra sidan undrar hur ni inte kan veta det. Vad äter ni? Bara kött?

Sallad, grönsaksröror, kokt potatis, potatisgratäng, ägghalvor, bröd, ost, sojakorv, sojafärsbullar och sojabiffar.
Tångkaviar röra med rödlök, brysselkål. Ja...det finns ju hur mycket som helst. Den inlagda "sillen" byter man ut mot svamp och skinkan blir istället en griljerad kålrot. Det är inte så att jag saknar nåt.

Vad är din favorit på julbordet?




Min söta Tula.








Bokat.

Nu behöver jag verkligen någonting att se fram emot, så jag klarar av det mörka Januari som kommer. Jag och Anders har ju inte rest tillsammans sen vi kom hem från Island i höstas. Australien och Thailand gjorde jag ju med älskade mamma. Nej vi behöver en mysig resa att längta efter!  En charter, en ordnad lugn och stilla avkopplningsresa.
Jag har bokat in oss på en vecka allinclusive på Alanya i Turkiet. Avresa 8/5-09.
Det blir toppen. Och så kan jag shoppa lite kläder. Sist jag var i turkiet hade jag det jättehärligt, dock hoppas jag att den nya lagändringen i turkiet har gjort inkastarna lite "trevligare"

Vi måste också klämma in en weekend till Paris i våren.

Vart går din nästa resa?
God Jul.




God Jul ni fina och fåordiga läsare

Har som inte tid med min blogg känns det som. Haha. Men det är roligt att mitt och Emmas lilla projekt rullar på och att det går otroligt bra. Så saknar ni mina inlägg kan ni alltid knata in HÄR och ta reda på vad jag egentligen gör. Men självklart ska jag uppdatera här, och jag uppskattar att ni orkar läsa även fast det är glest mellan "roliga" inlägg. Men ni är härliga - dock fåordiga. Men alla kan ju inte jucka på kommentarsknappen helatiden.
Även om jag skulle vilja att ni gjorde.

Alla vill väl vara snygga till Nyår va?
På ovan nämnda HÄR finns nagellack och presentkort att buda hem för priset du önskar.

 


Grattis Ove

Hur ser du ut när du bowlar?
Såhär ser vi ut. Självklart var vi snyggast på stället. Jag å andra sidan kan väl inte riktigt hålla med om att bowla är ofantligt roligt. Jag trivs bättre på ett dansgolv eller i en soffa framför en film.

I går firades mannen i mitten med den grymma minen. ♥








igen och igen


Jag vill inbilla mig att jag har lite av en vampyr ådra i mig. Kolla min tand! I kväll såg jag Twilight för tredje gången, och jag grät. Så fånigt när jag redan vet hur den slutar. Ni vet att jag älskar att resa - ute i världen alltså. Men jag är också en sån som ofta reser i drömmarnas värld. Hela mina dagar kan gå åt till att fantisera ihop ett liv, ett låtsas liv. Ett liv där jag aldrig dör. Där ingen dör. Ett liv som är precis så underbart skimrande vackert som jag vill ha det. Jag kanske till och med har det så. Jag bara inte ser det så.



Tjena bruden


Shit vad jag är snygg bakom mitt skrivbord.
Suck dom borrar och har sig utanför mitt fönster, hela jag skakar. Hela sängen skakar. Syster Towa skulle säkerligen jämföra dessa orytmiska skakningar med en härlig vibrerande dildo. Men jag njuter inte av detta. Finns det inte fler tjejer än jag som ogillar dildos. Man börkar ju undra. Eller jag har undrat länge. Jag blir tokig, galen och ur balans när någon stör min söm på det här viset! Till råga på det börjar jag jobba en timma tidigare.

Sura inte Sara. Ingen kan överleva på en halvtidslön ändå, så var glad över alla timmar du får jobba.

Jag vet.


Fotomodell? ....nix


Efter ikväll kan jag lugnt konstatera att jag inte är någon fotomodell. Haha. Som om jag trodde det innan? Så obekväm, stel och konstig som jag har känt mig i kväll framför en kamera har jag nog aldrig känt mig. Det är helt annorlunda när jag fånar mig framför linsen när jag själv tar bilder, eller när vi festar och är roliga. Men i vitt kallt ljus, mot en vit vägg. Med en kamera upptryck i ansiktet som har fokus BARA på mig. Nej tack. Det var otroligt roligt, och jag gör gärna om det. Men inte i en studio. Kanske utomhus.

Jag tog mina första samtal idag på Ticket. Jag log och var glad med bokade inte ett jota. Jag var mer förvirrad.




Hur mår jag?

Man har inte roligare än vad man görs sig. Eller?





Ingen söndagsångest

Vilken underbar härlig dag!
Det var år sedan jag red, självklart har jag idag ingen aning om hur man sadlar och tränsar Men det gick bra ändå, det var otroligt mysigt att lunka runt i skogen på dessa underbara hästar. Höra knarrandet av deras hovar mot snön, deras frustande. Känna deras varma mular mot kinden. Vi red på på gården "Västeråsens Islandshästar"

Tänk om varje Söndag kunde vara så här. Då skulle aldrig söndagsångest existera.



Puss




Tävling på G

Jag säger godnatt med en tävling. Glöm inte att knata in och lämna en kommentar HÄR för att ha chans att vinna denna supersöta jacka. Den kostar 545:- att köpa, så nu jäklar ;) Kan ju även denna gång bli en fin julklapp till någon. Har du shoppat klart föresten eller blir det sistaminuten julhandling?

Vad gör jag vaken!?
Spelar in en film på mig själv. Haha. Det är sant. Jag brukar prata med mig själv på det sättet. Stirrar i kameran och filmar. Sedan kollar jag på mig själv och försöker se vad jag tänker, hur jag mår. Liksom kollar läget. Fler än jag som gör såhär!? Kanske lägger upp den i morgon om ni har tur.



Det snöar

Haha! Jag var tvungen att göra en ny header efter att min kollega förtjust ropat "JAHA är det din kille!?" När hon såg den gamla headern - med bilden på mig. Hmm. Ser jag så grabbig ut altså. Haha. Jaja. Roligt iallafall.
Det snöar idag här. Ser ni? (snö som ser ut som små bakterier)

Puss ♥

Vampire






Jag har sett en underbar film. Jag är ingen som kollar på samma film flera gånger men denna vill jag se många gånger. Tänk dig att du suger långsamt på en liten bit mörk choklad. Hur den smälter i munnen. Hur det smakar. Jag kan inte förklara - men det var som att suga två timmar på en sån liten bit oemotståndlig choklad. Jag älskar skådespelarna, jag älskar stämningen i filmen, jag älskar deras utseende, jag älskar det tafatta, skrämda sexiga i Robert Pattinsons utstrålning och det självklara i deras kärlek. En sån kärlek som inte finns på riktigt. Kärlek som man drömmer om. Ovillkorlig och kravlös. Attraktion. Jag vill bli åtrådd på det sättet. Jag vill andas in någons doft och inte kunna hålla känslor tillbaka. Jag vill befinna mig där - där jag dör för någon och vaknar upp igen.
Jag vill vara vampyr.

Åh ni måste bara se Twilight. Eller har ni redan gjort det? Kanske jag som bara är sen.






Saknar snön lite

Jag hade velat vara kvar i stockholm över helgen, gå ut och rocka på nåt dansgolv. käka en massa god mat, bo på hotell. Varför var det ingenting jag -vi - tänkte på innan jag åkte. Eller vill jag hem till G3? vad är G3 när man har en hel stor stad att festa i. Jag vet, det är inte mycket som slår G3 meen en helg här skulle sitta fint. Jag har inte ens hunnit shoppa nåt. Överallt finns det små charmiga butiker och cafeér.

Det finns ingen snö och jag tror fortfarande det regnar ute (men om man bortser från det) så tycker jag om att vara i en större stad. Jag skulle kunna bo här om jag fick bo mitt i smeten. Och visst skulle jag sakna vackra vita snö vallar runt trottoarerna jag skulle sakna det knarriga ljudet och den tysta stämningen som är hemma. Men jag vill ha detta utbud. Allt är så mycket  mer - betyder i och för sig inte att jag skulle få en bättre livs kvalite här. Men allt är relativt.

Bio ikväll.
 




bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0