Text

En tatuering med namn jag gjorde igår.


Tatuering på kängan!


Marknad

Blev en tur på stan och marknaden på torget.


Målardag

Mila och jag målar och lyssnar på Lars Winnerbäck varvat med barnvisor :)


Mila i Missoni

Mila har fått Missoni boddy av mommen. Jag såg nu på hemsidan att allt var slutsålt. Kul att hon han få nåt :) Nu blir det promenad i regnet.


Öppna förskolan

Första dagen på öppna förskolan :) på riktigt. Sist var jag där med syster och Harry. Men nu var det öppet för bara bebisar. Var trevligt och mysigt med andra mammor att prata med. Mila somnade lagom till sångstunden så nästa vecka ska jag försöka få henne att sova innan! Kroki nu på kvällen - går så jäkla bra och jag blir bättre och bättre. Vi tecknade en man ikväll, kul med lite kantigare och rakare former.


Marilyn Monroe

Malin är galen i Marilyn Monroe, så galen att hon till och med ska ha henne på armen - för alltid!!


:D

Ett ankare, ett hjärta, en text på en skuldra och ett skivomslag från Deftones har jag gjort idag! Två bilder:


Nu kör vi!

Gjorde slut på sista nålen på mig själv. Men nu har jag fått påfyllning! Nu kan jag tatuera igen :D


Fjäder

Gjorde denna tatuering förra veckan. Vill oxå haaaaa!!!


Spännande!

I morgon ska jag träffa Towa på Skönhetsgränd! :D Ska bli spännande att se vad vi ska hitta på. Gå in på www.skonhetsgrand.se och unna dig en rolig behandling. Man är ju alldeles för dålig på att skämma bort sig själv och kroppen med massage, ansiktsbehandlingar eller bara lite färg på bryn och fransar. Nåt finns det alltid att hitta på.


Uggla!

Tatuerade en uggla på min fot igår! Näst intill omöjligt visade det sig :S Snett och vint och skakiga linjer. Men med lite färg och fix kan jag nog få till den!! :D Nästa gång får jag tatuera på nån mer lättåtkomlig kroppsdel. Denna text vill jag tatuera på armen, precis under armvecket lixom.. Kanske oxå svårt att göra på sig själv. 


“A wise old owl sat on an oak;

The more he saw the less he spoke;

The less he spoke the more he heard;

Why aren't we like that wise old bird?”

 


Skönhetsgränd!

Nu har Skönhetsgränd öppnat och jag är så stolt över min syster som bara slänger sig in i spännande projekt. Så är båda mina systrar!! Själv står jag och trampar, funderar..funderar.. och mina chanser och möjligheter försvinner ;) Beslutsångest har jag haft sen jag var liten.


Kreativa Onsdag

Jag och Emma har börjat en kroki kurs idag! Så jäkla kul!! 6 gånger för bara 300:- Nu djävlar ska jag kicka igång min kreativa sida :) Har målat en tavla till Towa + beställt en massa tatueringsprylar. Vilken produktiv dag :D


Godnatt!


Isbjörnen Mila

Salongfixet fortsätter :) jag hoppas dom öppnar snart. Behöver alla möjliga behandlingar..


The Buppa Brand!

Milas vagn är svart och till vintern vill jag piffa upp den med en rolig åkpåse. Nu har jag hittat den perfekt åkpåsen för Mila! Från The Buppa Brand. SPIDERCHICK har just nu en tävling där man kan vinna en färgglad åkpåse och jag vill vinna denna: Swedish Forest.
 


Höst!

Idag är det höst på riktigt! :) Mila har en grå fleece overall och jag har mina fina gröna handledsvärmare. Nu blir det fika på stan!


Just i den här stunden skapar du din egen värld.

Det är så sant. Och det vet man. Men det är svårare att göra verklighet av det. Idag var jag och lyssnade på Kay Pollack, och trots att jag sett hans filmer många gånger och skummat igenom en av böckerna så hade jag tydligen mycket mer att lära. Jag kommer ihåg att jag när jag såg filmen första gången inte tålde karln. Man kan inte vara så jäkla lycklig och man kan inte tänka positivt VARJE minut VARJE dag - men det kan man vist. Det handlar om inställning. Jag tänker inte predika så mycket mer om det, gå in på hans hemsida www.kaypollak.com.
Om du känner för att berika ditt liv en smula klicka in dig på inspirationsbrev och utmana dig själv!
 
Tankvärt jag fick med mig hem och sånt jag ska öva på.
  • Att våga se den djupaste personliga tanke jag har om mig själv, ändra den om det inte är sant. Ingen annan kommer att ändra mina tankar.
  • Våga säga att jag är värd det absolut bästa och våga bejaka min egen storhet.
  • Allt förakt jag känner mot en annan människa, är egentligen ett problem jag själv har.
  • Livet är fullt av underbara överraskningar. Säg JA till alla fantastiska saker hos mig själv.
  • Det finns ingen annan människa som kan få mig ur balans, göra mig arg eller ledsen - om jag själv inte tillåter det.
  • Det finns ingen situation som inte är omöjlig att tänka en positiv tanke i.
  • Just i den här stunden skapar du din egen värld.
 
 
Mila - Det mest fantastiska i mitt liv ♥
 

Klädd för promenad!
bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0