Så efterlängtad!

Hej :) Haha nu är det ju nästan så att jag måste presentera mig för att ni ska komma ihåg vem jag är ;) Jag pratade med min syster om att vi aldrig i våra bloggande liv har bloggat så lite som vi gör nu. Undrar varför. Jag fick en tatueringsmaskin av Semy i julklapp! Så jäkla bra då jag behövde uppdatera lite.

Vi hade en jättemysig julafton hos mina föräldrar. Men den allra bästa julklappen fick vi igår. Äntligen är han här den lilla killen vi väntat på i 9 månader! Hälsade på hos dom idag, en sliten mamma och pappa och en superstolt storebror. Tänk när det är min tur! Galet och svårt att fatta.


Nu dags för serier!





Mums! Törners varma lyx choklad!

img_0011 (MMS)

Mums! Törners varma lyx choklad!


Äntligen snö på träden igen :)

img_0837 (MMS)

Äntligen snö på träden igen :)


Nytt veganskt godis från ICA! Jag har de s...

img_9663 (MMS)

Nytt veganskt godis från ICA! Jag har de senaste veckorna ätit en massa sura godisar, dock kan jag inte äta allt jag vill :( men nu finns ett surt alternativ till :)


Huås

Jag var i Husås i helgen hos mina föräldrar. Bakade safransskorpor och tittade på TV. Så himla mysigt där :) Dom renoverar så det är lite rörigt men det blir fint och klart till Julafton! Fick frågan här på bloggen om vilken gravidapp jag använder - 1177 tycker jag är bäst och är också den som min barnmorska rekommenderade eftersom den är mest faktabaserad. Roligt att hon var så uppdaterad på app fronten men inte veg omega3 :P


Rött

Haha, jag är i 12.e veckan bara och får ständigt uppdateringar från min gravidapp att komma ihåg mig själv. Köpa nya skor!? Hjälp, redan? Påminna Semy om hur jag mår..det märker han ändå.. Göra roliga saker, hur ska jag orka? Jag sover ju helatiden :P

Nu ska jag och Wilmer en sväng på stan och julhandla.


Hej magen

Flingor och mjölk till frukost, mosad potatis med smör till lunch och flingor med a-fil till middag. Haha, vad är det som händer med mina annars så uppfinningsrika matvanor. Jag är inte så hungrig längre, iallafall inte när jag är i närheten av mat. Finns det dock ingen mat i närheten - som när jag är på India några timmar då kan jag nästan dö om jag inte får en ostmacka med gurka. Hade sådan galen huvudvärk så gick hem lite tidigare idag, somnade på en gång. Pigg har jag inte blivit. Men jag väntar med spänning på när dagen kommer då jag som alla säger ska bli pigg igen!


Jag önskar jag kunde vara som Bibi. Strunta i om magen växer, bara äta och sova och må bra. Jag märker så fort när jag lägger på mig lite i ansiktet, jag gillar det inte. Kan knappt ha mina jeans längre heller, små i midjan. Vet inte om jag vågar stänga in magen i supertajta jeans, känns som att jag mosar..någon..


Potatis!

Första dagen som jag känner mig pigg :) Hoppas att det håller i sig! Har formaterat om min dator så nu har jag inga bilder på den, men ska rycka upp mig och ta med mig kameran ut någon dag och ta lite fina vinter bilder. Älskar när snön ligger så tungt på träden som den gör nu, det är så vackert! Utsikten från våra stora fönster ut mot Rådhuset blir extra fin när staden drunknar i snö ♥ Har pysslat lite med en bloggdesign idag, var så jäkla länge sedan så hade glömt det mesta, men det var kul. Fick min kreativa hjärnhalva jobba lite ;)


Nu kokt potatis med smör - det godaste som finns!
Jag blir snart moster, Emma är beräknad till 21/12..vi håller andan och väntar.

Luciatåg på PAUSE :) mysigt!

img_5529 (MMS)

Luciatåg på PAUSE :) mysigt!


Dimitri tycker om snön!

img_0687 (MMS)

Dimitri tycker om snön!


Lite gladare hår

Kändes nästan lite för långt i morse när jag skulle fixa det, är nog bara det att jag är ovan :P

Men det blev så himla fint!

 

Så här ser det ut nu:

 

Innan:


Äntligen träning

Tänkte ni skulle få se en bild på mitt nya lååånga hår. Men jag orkar inte ta någon bild ikväll, fixar det i morgon! Kom just hem frå spinning, har varit lat i flera veckor nu (nog för att jag har en hyffsat bra anledning) Har tryck i mig choklad och kakor i mängder med tanken att jag i vilket fall som hest ändå kommer att gå upp i vikt. Haha! Inte den sundaste tanken kanske ;) Jag ska skärpa mig. Imponerad över att jag fortfarande har lite flås kvar.

Varför finns det inte ett vegetariskt julbod i stan att gå på??
Jag vill också som alla andra gå och äta ett maffigt julbord med all mat man kan tänka sig.



Ni får denna bild istället..långt hår, men inte så långt som det är nu ;)

Nu sätter vi i mitt nya fina långa hår :)

img_4335 (MMS)

Nu sätter vi i mitt nya fina långa hår :)


Nu sätter vi i mitt nya fina långa hår :)

img_4335 (MMS)

Nu sätter vi i mitt nya fina långa hår :)


Glada strumpor

I morse fick jag ett litet gråtanfall när jag insåg att inga jeans längre är sköna i midjan :( Så då beställde jag tre par strumpbyxor på Happy Socks! :) Dom lär jag ju kunna ha ett tag iallafall :P

 


Julgodis!

Vi har gjort julgodis hela dagen jag och min syster. Knäck, rullrån och flarn med nötkräm imellan. Nu gör jag risgrynsgröt till frukosten :) Det enda som jag saknar nu är mjukt tunnbröd! Tänk om jag kunde baka det i öppenspisen ;) I helgen var vi på Jamtlis Julmarknad, lika mysigt som vanligt. Köpte tre ostar från skärvången, haha, jag sa till min syster att jag är så jäkla tråkig som varje år alltid bara köper det..varför inte våga prova några andra ostar från något annat ställe!?





Ikväll bjuder Malin på fetaostpaj! Galet g...

img_0166 (MMS)

Ikväll bjuder Malin på fetaostpaj! Galet gott och så lyxigt att bli bjuden på hemlagat :)


Titta så söt! :D en snögubbe i vit choklad...

img_6365 (MMS)

Titta så söt! :D en snögubbe i vit choklad! Precis vad jag behövde. Fick den av Sandra på jobbet, nu kan de gärna få snöa lite också




bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0