Ellos

Tänk att en arg kund kan förstöra hela dagen. Skönt att det blev lugnt på linjen nu så jag kan andas, blev som matt och lite skakig i händerna. Kanske sömnbrist eller kanske brist på det mesta. Men fick höra att han tyckte jag var professionell och trevlig. Bra det. Har shoppat på ellos nu och tänkte jag skulle visa bilder på skiten men hittar bara på ena klänningen - så jäkla märkligt eftersom att jag faktiskt hittade bilder på den andra igår - när jag beställde.


Grattis Emma! (igen) men nu på riktigt

image575

Fina Emma som lyser upp hela världen med härligaste leéndet fyller 23 idag, jag har redan hunnit gratta henne med blogginlägg och presenter men kan ju inte strunta i att gratta henne igen den dagen då hon på riktigt fyller år. Hur ska jag fira henne idag då? Kanske köpa muffins, dricka te och klappa henne på huvudet.


Vilken seg grå dag och jag har ingen lunch med mig.
Slapp gå till jobbet och jag är evigt tacksam för det, det tar en timma att gå. Förstå hur jobbigt det skulle ha varit att gå i regnet i kall jacka och hårda skor. Lördagen spenderades på Olearys övervåning, var väl som dom flesta lördagarna på senaste har vart - förvirrat och trångt, lite bråk, lite tårar, en underbar Emma, en trött syster som inte tar sig från jobbet och en Roger bakom baren. Gick hem tidigt med falafel och hamburger dressing i handen.


Ett gott skratt förlänger livet?

Haha, men jösses. Jag grävde lite i min mail och hittade utkast och sparade grejer.
Och detta! Det är ju förbannat roligt med människor som har så dålig självkänsla att dom behöver snacka lite skit om andra för att överleva. Jag skrattar gott nu när jag några år senare läser detta och är glad att jag sparade det. Det är ett mail från ett gammalt ex till hans mamma, där han förklarar varför vi inte kommer och fikar hos henne. Känner inte riktigt igen beskrivningen av mig och min familj? Haha. Och kolla svaret han fick! Haha.

Hallå mor,

Vet inte om Sara vill komma och fika. Hon är inte direkt den pratsamma 
typen. Men vi kanske dyker upp nån dag. Får väl se.
 
Över huvud taget är Sara lite märklig. Eller,  märklig är väl kanske inte 
rätt ord, men jag känner att jag nog är värd något bättre egentligen. Jag 
stör mig på ganska mycket hos henne. Hon gillar Fame Factory och en massa 
annat dokusåpatrams på TV, hon är inte så intelligent, inte bildad. Hon
 kan  vara lite vresig/barnslig/egotrippad och vet inte riktigt hur man beter
 sig  i samhället känns det som. Hon var inget problembarn men en tjej med nån slags
 identitetskris  eller nånting.
Sån är hon inte nu självklart, men du kanske förstår vad jag menar.

Hon har två lillasystrar. En typisk brutta som är 17 och går på nåt 
gymnasium i afrika. Den andra är 19 och har skaffat barn med nån korkad 
pizzabagare som inte vill ha barnet (fattar jag det som) så hon har hoppat av skolan och tar hand om barnet nu.

Pappan jobbar som skogsarbetare. Mamman är  personlig assistent.
Jag säger som du: "Det är ju inget fel med det, men...". Hehe... du förstår vad jag menar?
Känner mig som en arrogant  överklassunge men det kan tyvärr kännas lite jobbigt ibland att vi är så olika och har så olika bakgrund. Annars kan vi ha ganska kul ihop.
 Får väl se hur länge det håller... kanske tar slut när jag går ut Lunnevad.
 
Jaja. Nu ska vi se på film. Jag kommer förbi i morgon måndag. Ses då.
 
/Calle



Hej son!

Nej du gör som du vill eller som ni vill. Ville bara säga att om ni ville
komma förbi så är ni välkomna.

Ta tiden an, man måste få känna sig för. Du har många år och erfarenheter på
dig. Man behöver Inte bestämma nåt med första bästa. (Sa alltid min pappa, morfar Knut! Att man måste få prova sig fram och ha kul och träffa o lära känna många, både flickor och pojkar, sa han, och att man känner när det är rätt för då mår man bra). Och du är värd en mycket bra tjej, med huvut på skaft, livserfarenhet, humor, kanske mer hel tjej, mogen. Som du också får nåt av, kan dela tankar o livet med.

Så vänta in du och ta det lugnt. Och om man inte delar grundläggande värderingar så är det inte lätt. Det var väl det här som Anders kände när han gjorde slut med sin Petra, att det inte funkade pga att de inte delade så mycket i livet. Hade helt olika bakgrund och värderingar. Och det var ju Anders första "sällskap". Man kan ju inte binda sig vid första, man måste få prova sig fram, och du kommer att träffa andra. Gör det du ska i livet med dig själv  först o främst, utbilda dig, förkovra dig lär dig nya saker och anta utmaningar. Du är inte alls nån överklassunge som ser ner på andra, du står för den du är och vad du vill ha ut av livet. Ni är väl för olika helt enkelt, så är det bara. Och då kanskedet inte funkar. Så ta våren ut och så får du se vad som händer när du slutar Lunnevad och ni går åt olika håll. 

Ta tag i körkortet och visa att du fixar det under våren.
Vi syns ikväll!
Mor


Mys i solen

Nu är jag på god väg att vinna 45 miljoner!
Jag kan ju inte det där med spel men jag är ju söt så lite tur måste man väl ha, och när alla i teamet ska spela på trav så kan man ju inte välja att inte vara med? Tänk om dom skulle vinna och jag var för snål för att lägga 50 spänn.

Mös i solen på altanen idag på lunchen, pestopasta keso och kaffe.


Isig bilruta

Blev en lugn Fredag, efter jobbet knatade jag och Anders upp till Emma där jag lyckades mosa i mig nästan en hel chipspåse. Blir Lördagen like lugn? Känns trist att det är jobb hela helgen när vädret är så skönt. När ska jag ha tid att shoppa gråa strumpbyxor på ellos??

Började morgonen med att skrapa en bilruta med min vaxtub.

Ledig på Tisdag, oj vad jag ska sova.


G3 igen igen igen



"Tänk va - att man kan tycka om någon så mycket, att man skulle kunna rädda den människan ända in i döden trots att hon är osminkad" Finns ju bara en person som slänger sig med sådana små funderingar.


Jag tycker jag luktar alkohol idag, känner mig sådär måttligt fräsch och tråkig. Massagen igår gav mig värk i hela nacken och vänster axel. G3 kvällen blev toppen lyckad - 4 galningar i VIP rummet bland snyggingar som klätt upp sig från topp till tå. Champagne öl och buffe med god ost. Vi strosade runt med varsin tallrik och såg ut som hungriga djur, högg efter gurkstavar och chips Var fasligt nära att sjunga Twist again på kareoke men några strulade till det, tappade bort mig, bröt av mig tummen. 7 trappor är galet långt när sista drinken är ett stort glas ren sprit fick jag erfara - och nej det var inte mitt glas. Jag vill köpa ett galet roligt sällskapsspel och bjuda in alla gapiga människor som aldrig kan hålla tyst och spela hela natten. 


Tänk va mycket roligt man kan göra för pengarna istället för att köpa så mycket alkohol var mitt förslag....Svaret på det blev - ja men jag kan ju göra det med...lite kaxigt...

Hann med en fika på Wedemarks nu på morgonen, ostmacka och kallt grönt te. Mums? Sällskapet var iallafall härligt, jag gillar när Emma ler och och fattar allt jag tänker.


Grattis i förskott Emma

Helgen är EMMAS! och jag har spenderat dagen med att shoppa presenter hon ska få ikväll :) Vi ska baka tårta och käka mat. Tok stressade till massagen i morse och sedan tillbaka för att jag glömt pengarna hemma och sedan kuta som en galning i klackar och kom till jämtknådarna svettig, somnade nästan under massagen och sedan bar det av till tehuset. Jag är helt slut nu.


Oj vad mycket fint jag hittat idag!


Hälsoundersökning



Grått är härligt.

Nu har jag gjort en hälsoundersökning på jobbet. Jag äter för oregelbundet och dricker för mycket alkohol, det som var bra var blodvärden och kolesterol. Skönt för det bevisar att min vegetariska kost inte på något sätt skulle påverka min hälsa negativt. Ett plåster på fingret har jag också. Jag vet, har varit dålig på att blogga om roliga saker denna vecka. Men har varit lite mycket att tänka på. Men Ingen bra idé att tänka för mycket, jag är ju den som alltid predikar om att följa sitt hjärta, vara spontan och bara göra det som gör en glad och lycklig. Sen att det finns så många som inte klarar av detta, det får stå för dom. Ska försöka att inte ta åt mig av den negativa energin.

Middag ikväll hos Emma.
Strålande väder och jag vill promenera vid vattnet. Ingen som vill med?

Själviska Sara?

Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Ja det får vara dagens tema.
Jag tycker att jag gör det, jag försöker tänka på andras känslor. Men i hur stor utsträckning ska man göra det? När är det okej att vara rent igenom självisk? Viktigast i mitt liv är ju jag, mår inte jag bra kan jag inte heller vara en bra vän eller en skön storasyster. Så förlåt mig - men självisk tänker jag vara när det passar.

Ibland tror människor att dom kan ta mycket mer än vad dom ger. Eller inte bara ibland - utan ofta. Man kan inte begära utav mig att jag ska handla på ett vist sätt eller bete mig "rätt" i situationer där man själv kommer till korta. Jag är inte mer än människa precis som du, så begär inte att jag ska ge dig mer än vad du vet att du kan ge mig.

Kom inte in i mitt liv med en massa krav på att jag ska vara mer än vad jag är.
Jag är så djävla bra, men man måste förtjäna det.


Igen

Vilken härlig dag, solen sken och vi var uppe med tuppen. Jag Emma och Anders gick en sväng på frösön, uppförsbackar och så somnade vi nästan på en bänk vid hamnen. Eftermiddag är dock lite dimmig.

Ja men då var vi redo för party igen!
Syns vi på Olearys?
 

Inte vardag tack

image564
Jag vill gå på dunder kalas och vara super vacker i lång klänning. Eller på någon galen fest där man vadar över golv täckta av ballonger. Jag vill hålla ett glas vitt i båda händerna och sedan har jag munnen full av jordgubbar. Jag vill göra någonting spontant och härligt någonting som piggar upp en tråkig vardag. En resa - behöver inte vara långt, men iallafall ett stenkast från Östersund. Vill bli lite bortskämd och omhändertagen, vill skratta och ha roligt. Jag vet att jag inte är den enda som drömmer såhär. Det roliga i kråksången är ju att man faktiskt kan göra verklighet utav det om man bara vill.


Gult

Har letat lite gult på nätet, den gula mössan är från Lindex den gula väskan hade jag på min dator och fattar inte vart den kan komma från!? Någon som sett den nånstans? har letat runt men hittar den inte - kanske letar dåligt. Resten är från Asos. Har haft konstiga drömmar de två senaste nätterna och min lägenhet är stökig. Lite nytt i garderoben skulle pigga upp både mig om min slöa lya. Fick stort paket från Ellos igår och jag blev glad glad.


Mornar som dom oftast är

Blev en stressig morgon, blir ju alltid det när man vaknar med någon som är så mycket tids optimist så jag framstår som världens stressade människa. Det var 5 minuter kvar tills bussen skulle gå och jag stod fortfarande i hallen påklädd i skorna med väskan på axeln, det är inte konstigt då om det börjar rycka i stress nerverna. Klockan gick och vi småsprang till bilen som dessutom hade en isig "måste skrapas" ruta. 07:29 och jag höll tummarna för att vi inte skulle krocka - 1 minut kvar tills bussen skulle gå. Jag blir utkörd och dumpad på frösön, var lite osäker på om bussen gick förbi där jag stod. Men det gick vägen.

Till råga på allt möttes jag av en spindel som hängde från taket - nyvaken och suddig i ögonen - jag alltså, inte spindeln. Usch, jag gillar dom inte.


Vill inte hem ikväll..igen


Shoppade en ljusgrå glittrig stickad basker idag på Åhlens och ett par grå svart randiga tumvantar som man kan göra om till ett par torgvantar, söta accessoarer. (Hittade inga exakta bilder men ovan bilder förklarar ungefär vad det är jag köpt) Strosade runt bland kläderna och önskade mig både den ena klänningen efter den andra. Men Åhlens priser blir jag galen på. Kan hitta liknande kläder på H&M för halva priset. Men ibland vill man ju inte ha det näst bästa....så då antar jag att man får punga ut med dubbla pengen.

Blir TV ikväll men har svårt att välja mellan Idol och Kristallen. Blir väl ett evigt zappande.....men helst skulle jag vela gå på bio och se en mysig film eller hålla någon i handen och knata gata upp och gata ner i kylan och mörkret. Fönstershoppa smycken och kläder, eller sitta på en bänk i badhusparken. Jag vill inte gå hem....

Zebra zebra på väggen där...

Säg vem som randigast i världen är...
Har aldrig sett denna söta filur förut, men igår när jag och Gunnar gick på stormig promenad genom stan så mötte vi denna på en vägg på vägen ner mellan DOMUS (mittpunkten) och den hysteriska sko/kläd affären som ligger bredvid apoteket.

Back to work


Lappen

Nu har det äntligen snöat klart för idag. Men snön lär säkerligen inte ligga kvar länge, det dumma i morse var att mina nya skor redan har hål i hälen och hur roligt är det med blöta hälar. Jag sitter och fryser, hoppade över frukosten i morse för att få ligga extra länge i sängen.

  

Lappen1
:
Hej Grannen.
Hur mår du?
Svara till Axelsson våning 1

Ps: Du är het....Ds.


Svaret: Vem fan är du?


Lappen2:
Hejsan! Vill be om ursäkt för "lappen" som kom tidigare, det var min vän som tyckte det var kul att skoja litegran. Iallafall så är det bara bra med mig. Hur mås det själv? Vet dock ej vem du är. Skulle vara kul att veta...

Haha ja kanske skulle man börja med lapp leken i trapphuset, kan ju göra alla grannar lite smått förvirrade. Jag blir förvirrad av att bara se dom. Fattade inte först vilken lapp hon/han ber om ursäkt för men fattade sedan att hon/han ber om ursäkt för svaret på lappen som var - vem fan är du? Och att det är de den skojiga vännen tyckte var kul? Hon/han får lite dåligt samvete och skickar en snällare lapp tillbaka där hon/han säger att hon/han mår bra. Haha! Är det en hon eller en han tro?


Men släng dig i väggen

Vad gjorde jag innan jag började blogga och läsa andras bloggar?
Min dag har spenderats på stan, men framförallt framför datorn. Läst bloggar, kollat filmer på YouTube och funderat på det mesta och egentligen ingenting. Surfade in på Stefan Falkelinds blogg och läste om något man så gärna blundar för, eller tror att det inte händer. Underbara mysiga lilla trygga Östersund. Stan ligger nerbäddad mellan sjön och fjäll som en liten fristad (fast utan mysiga fik och bra ute ställen)

Men så tittar jag på filmen med den rösten som säger så mycket som jag inte förstår att man kan tro eller tycka. Det är meddelanden som har lämnats på Stefans telefon. Blir arg, förbannad, frustrerad - jag blir allt man kan bli när någon snackar så mycket skit. Finns denna människa i våran stad? Finns han ens i vårat land!? Om jag bara kunde skulle jag mosa ner honom med alla mina arga argument och mina starka åsikter om hur man respekterar alla och ser allas lika värde tills han blev en skamsen  blöt pöl på marken.


Ny dag nya andetag


Var påväg att köpa härliga senapsgula benvärmare på H&M men samvetet kröp ikapp och jag hann inte slösa några pengar. Istället blev det grillad panini, sallad och vatten på tehuset. Jag och Gunnar strosade omkring i blåsten och diskuterade vilka kläder som är snyggast på tjejer. Tajt där man kan se former eller lite slappare, ja ni kan ju gissa vad Gunnar gillar. Han köpte 30 års present till sin bror. Igår hängde jag med Fredrik och Towa på Indisk restaurang, stark smakrik mat som man får äta med händerna. Var lite hängig igår, då är det skönt att umgås med dom man inte behöver göra sig till för. Dom som tar mig för vad jag är, och jag får vara som jag vill.

'image551

  

Hängig

Shoppade makeup på rea igår, mascara, två ögon skuggor, en stor rosa söt dosa med puder, två nagellack och någonting glittrigt i en liten dosa med en puff och sist men inte minst ett härligt läppglans. Fick en necessär med gudomligt doftande bodylotion av Towa + trosor och topp av Mamma och Emma. Nej jag fyller inte år jag är bara så söt och snäll.

Nu är det lunch. Jag är slut, så trött. Musten har gått ur mig och mitt risiga hår bara hänger.

Ja just ja,  Daniel är med i ÖP. Kul!

SUBWAY

image547

Välkommen säger jag till SUBWAY som nu ligger på nedervåningen på busstorget. Har en massa härliga minnen från stället i Odense, där det var vårat första lunch alternativ. Härliga mackor med en massa slemmig dressing och lök. Nyttigt? det vet jag inte men gott så in i  helsike!





bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0