:)

Fick bilden av Towa, jättefin ju! Men lite mörk.


Styrdans par överallt!!


Tur att Malin finns att rädda mig när det dyrbaraste och viktigaste av allt (?) går sönder, man blir så utanför utan telefon. Fick låna denna lilla söta silvriga, har redan hunnit irritera mig på att varje gång jag skriver sms och vill radera ett ord tar jag bort hela meddelandet och får börja om från början, men jag lär mig...sakta men säkert. Var ner på stråket en sväng igår, en lugn kväll på en gräsmatta som slutade med veg.wok - gott! 

Min lugna kväll ägnade jag dock till att irritera mig på alla "styrdans par" varför väljer man att mitt i en trång lokal börja bugga? Jag har ju också den perfekta längden för att få alla armbågar rätt över näsan. Nä fan, gå nån annan stans om ni vill svinga varandra runt runt.


Men såklart man ska flyga!

Och då framför allt med SAS!

Klicka på bilden om du vill läsa hela artikeln på Aftonbladet.

Ungsbakad telefon

Haha, det är helt otroligt! Jag hinner inte med att göra någonting fast ändå hur mycket som helst (fast inget av det där praktiska som jag verkligen skulle behöva) Storhandla, packa upp datorn och installera, städa, tvätta. Man blir nästan lite handikappad när solen skiner. Allt det vardagliga som SKA göras skjuter man fram till regnigare dagar.

Min telefon fungerar fortfarande inte, så nu ligger den i ugnen på 40 grader.

Min nya frisyr


i en gummibåt


Sitter på Towas balkong, jag fick min nya dator idag så om jag bara kan få tag på photoshop så kan jag börja använda den istället! Jag har inte ens öppnat den, hade så bråttom i dag efter jobbet så den hamnade ouppackad i soffan. Spännande sen när jag kommer hem :D Nu blir det pasta och cider, sedan stråket en sväng om mina ben orkar med. Man måste ju utnyttja sin lediga dag i morgon (fast dumt att göra det bakis)



Lite sköna sommarbilder...









Stråket

Vi festade på en flotte igår, men större delen av tiden låg jag flytandes på sjön i en liten vattenfylld gummibåt. Underbart skönt, kanske ska fråga pappa om han kan bygga en flotte till oss. Eller jag kanske kan prova själv först? ;P Men mina glasögon flöt bort och jag fick gå genomblöt och droppandes på stråket. Men det var det värt, en trevlig kväll.




Tokyo bilder kommer...

?

Men snälla väx upp!
Hela detta inlägg är dedikerat min lilla syster vars blogg ni hittar HÄR, såklart vill man inte läsa om hur, när och var syrran har sex ännu mindre nästan se henne ha det. Vi har haft våra diskussioner om hurvida det är ok eller inte att lägga ut bilder på sig själv naken på internet, jag förstår absolut hennes begär att få så många läsare som möjligt - men till vilket pris? Kan man inte ha en härlig sex blogg utan att själv beskriva sina sexleksaker, sitt sex, sin partner, visa bilder på sig själv? Det finns så många andra - smak fullare - sätt att göra det på.

Såklart håller hon inte med, är man ung och snygg och kåt så varför inte bjuda på sig själv - på allt är hennes motto. Jag tycker inte det är ok att hon med hjälp av sin nakna kropp söker uppmärksamhet och på ett naivt sätt försöka vara provocerande. Skärpning. Och det gäller inte bara henne, det gäller alla - kvinna som man ung gammal syster bror mamma pappa mormor farmor morfar farfar kusin.....osv. Men mina åsikter har ingenting att göra med hur avundsjuk jag är på läsar antalet, på alla kommentarer hon får eller att hon får hem en låda dildos. Jag tycker hon betalar ett rätt högt pris ändå för det gratis grejer hon får.
 
Ja syskon är härligt, man ska inte vara överens om det minsta. Men jag älskar dom ändå. Själva irritationen kanske går ut över Towa, men egentligen så menar jag att ta ut den på det mesta, där framför allt unga tjejer tror att deras nakna kroppar ska ge dom vad dom vill ha.

Lunch i solen

Lunchrasten tog vi på gräsmattan. Vilket väder! Och här sitter vi till 20:00, att stråket är fullt av solglada människor och kall öl ska jag försöka att inte tänka på. Hoppas bara vädret håller i sig tills ikväll!

(namnlöst)(namnlöst)(namnlöst)

Tokyo

Jag lovade er bilder från Tokyo och förhoppningsvis kommer dom i morgon, jag hann inte igår då det blev en spontan utgång på G3 och ikväll efter jobbet blir det en sväng på stråket. Men i morgon efter jobbet hinner jag nog lägga in dom! Vi hann göra mer i Tokyo än vad jag trode, Aftonbladet har bra reseguider och vi brukar alltid försöka hinna med deras "5 måsten" i de städer där vi är men vi hann till och med de "5 turistfällorna" Haha, jag läste att Tokyo Disneyland skulle vara en mardröm och köerna långa till alla åkatraktionerna - men är man i Tokyo får man köa vart man än är. Jag är glad att vi tog oss tid att åka dit. Trots alla långa varma köer så var det barnsligt roligt, så missa det inte! Dom har till och med riktiga spöken där. Våran kamera dog precis efter att vi fotat det stora sagoslottet, lite tråkigt att jag inte kan visa er allt fint som vi såg.

Vi kände av jordbävningen, så jäkla läskigt att stå på 19:e våningen och känna hela huset svaja. Vi trode det var av blåsten, men inte kan ett 23 våningshus svaja av att det blåser.....

Den stora fiskmarknaden missade vi, Måndagen dagen innan vi skulle hem var vi uppe i ottan och skulle på världens största fiskmarknad. Såklart jag var kluven, ville jag se en massa döda fiskar? Och med tanke på Djurens rätts artikel om fiskar som våran planets utomjordningar som jag läste igår, så är jag glad att fiskmarknaden var stäng just när vi var där. Det är aldrig roligt att se döda djur.

Maten var inte så upphetsande, jag hade förväntat mig att det skulle finnas en hel hög med veg alternativ på menyerna - men icke. Jag kunde på ett ställe efter mycket om och men så friterade grönsaker, på ett annat fick jag tofu i nån genomskinlig gegga. Som tur var hittade jag veg sushi på 7eleven.

Som jag har skrivit innan så fattar man inte hur mycket folk 12 miljoner är, ännu mindre förstår man att 12 miljoner bara är dom som bor inne i staden och med omkringliggande områden är det runt 30 miljoner människor. Galet! Galet är det också att kollektivtrafiken flyter som den gör, ett tunnelbane system som är utom all kritik, lätt att hitta, bra skyltat, hjälpsamma människor om man inte förstår hur man köper biljetter i automaterna. Till råga på det så är det bergis den renaste staden som finns.  

Att man skulle vara förvirrad i fyra dagar finns inte. Man fattar på en gång, det är bara att ställa sig i ledet med människor och snällt vänta på sin tur. Ingen kan engelska, men med kroppsspråk och kartor kommer man långt. Verkligen häftigt att ha besökt världens största stad, och jag skulle rekomendera alla att åka, just bara för att det är en intensiv upplevelse med alla dessa miljoner människor. Vi shoppade inget, men mycke av tekniken kan man inte använda i Sverige. Så här i efterhand kan jag tycke det är tråkigt att vi aldrig riktigt besökte några stora butiker, men just då och där fanns det ingen ork. Alla människor tar så mycket energi. Och vilka människor! Alla är så vackra. Inte många tjejer går runt i platta skor. Ingen är den andra lik, varken när det gäller frisyr, utseende eller klädstil. Underbart.

Hej igen

Äntligen hemma, och vilken resa!
Vi kom till Stockholm igår och sov en natt på Sky City. Idag blev det Gröna Lund. En utförlig berättelse om galna Tokyo, jordbävning, myllret av människor och maten kommer i morgon + bilder! Nu ska jag äta, sen går planet hem 17:15 och jag ska sova i våran sköna säng hela natten.

Japan är underbart.


Ses hemma ♥

På arlanda

Självklart måste man blogga på Arlanda, vi har en massa tid över tills Köpenhamn kärran går och det finns inget bättre tidsfördriv än datorer. Jag vaknade i morse när telefonen ringde 06:15 och bestämde mig en kort stund för att ligga kvar i sängen, för vi behövde inte åka. Det går att avboka - lika impulsivt som vi bokade. Det är det som blir det dumma med att resa impulsivt, spänningen och förväntan försvinner helt. Man har inte sparat pengar och snålat i månader för att köpa en biljett, man har inte läst på om destinationen och pratat med människor som varit där. För mig känns det som att jag bara ska till Köpenhamn över dagen genom jobbet......

Men man får känna spänning över en massa annat, såklart det ska bli roligt! Underbart roligt. Men det är nog inte förens vi är framme som vi fattar vart vi verkligen är. Det blir för impulsivt för att man ska hinna förstå. Anders är bra på att göra stora saker av små - som att hans handflator blir alldeles klibbiga när planet lyfter (flygrädd) Eller att vi blev bjudna på frukost på planet, att jag nu har 85 000 Yen i väskan, att Towa sagt att planet ska störta. Bara att ta sig till Tokyo blir en STOR del av resan när man bara ska vara borta en vecka. Bra då att en Anders kan förstora upp det lilla.

Med våran vanliga otur kommer ni få strålande sol hemma nu, medans vi får ergn....



Packa?


Jag har inte ens börjat packa!
Kollade igenom mina klänningar och bestämde mig för att inte bara flyga med handbagage. 1dl förpackningar med vätska så det rymmer en 1l påse. Hur ska det gå med alla mina hudvårds produkter och krämer? Nej, det får bli en liten väska att checka in ändå, eller så delar vi på en....

Tog ett långt skumbad med en lyxig bubbelbit från Lush i väntan på att Anders skulle komma hem från golfbanan, men jag hann bada, duscha, torka håret och volyma upp det med volymtången från Björn Axén som jag fick av mamma i julklapp! Men han har fortfarande inte kommit hem.

Kan man gå vilse på golfbanan?

Det står överallt på internet att man inte behöver visum för Japan, meeen jag har inte ringt ambasaden för att dubbelkolla. Är det inte bara så typiskt att lita på ALLT som står på internet!

Ja, vi får se hur det går. Datorn följer inte med så kanske ses vi inte igen förns nästa vecka!








































JAAAAA!

Då var det bokat, men jag har lärt mig att inte hoppa högt innan allt är klart. Denna gång hoppar jag inte högt innan jag verkligen står på en gatan i Tokyo. Vi byter plan i Köpenhamn så det finns en chans att vi inte kommer vidare därifrån, men å andra sidan är Köpenhamn en mysig stad och jag gråter inte floder om vi blir kvar där istället. MEN det skulle vara en galen upplevelse att få spendera några dagar i Tokyo.

Jag blir skyldig Anders en hel del fast å andra sidan är han skyldig mig en massa för alla samtal han tryckt bort på golfbanan idag, okej jag är en igel och jag vill prata och diskutera alla beslut hela tiden. Så är jag. Haha. Inte Anders. Shit vad vi har hunnit med att resa på 7 månader, Thailand, Rom, Chicago och nu Tokyo och Australien till vintern (om vi har pengar kvar?) Nu ska jag snart hem och packa. Det blir bara handbagage, jo det är sant! Inte mer än tandborste lite smink och ansiktskräm.






Vart är jag i morgon?

Okej jag älskar tanken och känslan av att inte veta vart jag är i morgon, men nu börjar det faktiskt på att bli lite enerverande. Nordkap resan är inställd och egentligen förstår jag inte hur jag kunde hoppas på någonting så mycket - när jag ändå kände att det aldrig kommer bli. Jaja, det är bara att inse att Nordkap blir det inte - inte nu.

Ett alternativ var att åka upp över ändå fast inte så långt, men sedan blev det Stavanger med sina fjordar och härliga klippor. En tripp dit skulle vara ur skönt. I går ändrades planerna från bilsemester till flygresa och Tokyo stod överst på listan. Tänk vad häftigt! I dag bokade jag hotell i Peking - för att sekunden efter komma på att man faktiskt behöver visum. Tar tre dagar att fixa och jag vill flyga ikväll. Så det gick inte - inte nu.

Vad går egentligen att göra NU!? Tokyo!
 





Vinnaren i min tävling är:
pauliina
"hejhej. mitt bästa sverige resemål var Gränna.
Där har jag varit ända sen jag var liten och de är så mysigt och gulligt där.
Massa polkargrisar eller glisar, eller vad de nu heter. Man får se hur dem gör de också. Jättegullig liten stad med massa trevliga människor nära havet också. ;) "

Det dumma är bara att du varken lämnat bloggadress som funkar eller mailadress. Så läser du detta kontakta mig på [email protected]!


Jorden runt - strunt eller sunt

Jag bokade min första jorden runt idag - med stopp i Bangkok, Tokyo, Honolulu, Los Angeles och New York. Riktigt roligt och det sänkte ju inte mitt res sug direkt. Det behöver inte kosta skjortan att köpa en resa jorden runt, tänkte på det idag att det kan kosta minst lika mycket att ta en charter med Ving. Så kolla det alternativet nästa gång du ska ut och resa! 3 - 4 stopp klarar man väl på en månads semester?



Lite om allt möjligt....

Vad tycker ni om upptagna vänner som ständigt avbokar?
Ikväll ska vi spela spel och dricka Brunkullans röda. Ja det vill säga om de behagar dyka upp, jag vet inte varför men av någon anledning (?) så känns det som att vi ställer in i kväll med. Beror det på mig eller de som är så upptagen med allt annat? Lollo - skärpning! :P

Idag skulle Anders kanske åka båt, jag är lite avundsjuk för jag hade också velat ut på sjön. Inte för att fiska men jag skulle kunna fota vattnet, eller bara vila med vinden i håret. Ja ni vet bara ta det lungt och sådär. Sista dagen i morgon sen fem dagar ledig. SKÖNT!

Men åh vad många gobitar det fanns på Blocket nu!


Glöm inte bort min tävling!
Ni har idag på er att tipsa om härliga semester resor i Sverige.
Vinnaren utser jag senare ikväll.
Klicka på bilden.




Film

Kommer ni ihåg Falcor i Den oändliga historien 1? Så jäkla söt att man önskar att han fanns på riktigt, tänk om jag kunde ha en drak/hund - spännande. Har ni någon film ni bara älskar? En gammal barnfilm eller en skräckis som skrämde skiten ur er, en drama som fick er att tänka flera dagar?

En film som satte sina spår var verkligen 21 gram,  jag såg den på bio för flera år sedan och grät hela kvällen. Jag kan inte komma ihåg varför, den var bara....så....ja....jag finner inte ens ord.








Hund!

Jag somnade super tidigt i går medan jag kollade på Storm Warning. Verkar vara en jäkligt kass film, kanske därför jag somnade. Ägnade dagen och kvällen till att fika på PAUS - tror det blev närmare 4 timmars fika. Och efter det Sushi hemma på gården i solen. Nelson är så söt och man kan ju inte annat än längta efter hund själv!

Har spanat lite på blocket, och hittar faktiskt några som jag funderar att ringa på. Men möts ständigt av suckar och en inställning som att det skulle vara jobbigt, besvärligt, omöjligt, orättvist att ha hund i lägenhet? Finns många raser som inte ens kräver så mycket motion. Att ha hund behöver inte betyda timmar i skogen jagandes älg. Finns raser som inte är jakthundar, finns raser som är trevliga sällskaps hundar och mysiga familjemedlemmar.

Att ha djur i en trång lägenhet är väl inte att föredra, såklart. Men det är det inte med barn heller. Visst vill barn kunna springa ut och in som dom vill - det vill hundar med. Men man kan göra det bästa av situationen, som att vara en aktiv mamma/pappa - husse/matte.

Att vara inlåst är inte ett alternativ för hunden vare sig det är på landet i en hundgård eller i stan i en lägenhet. Sedan får man kanske fixa dag matte eller hitta en annan lösning om man behöver vara borta på dagarna.

Jag ska fortsätta fundera.

Vad tycker ni om hund i lägenhet??





Kvällen!

Hemma och klockan är snart 04:00, min kamera har varit med hela kvällen från det att vi pussades framför spegeln till det att jag gick barfota hem. Det sticker i foten, kanske glasbit, kanske kylan och den kalla asfalten. Men det är i vilket fall som helst inte av skorna. Men vilken kvälla! Anders är borta och Emma är full. Och jag då? Jo jag är slagen två gånger på kinden och en i magen...

-Flytta på dig!
-Varför det?
-Vakterna vill fram!!
-Är du vakt eller!?
-NEJ!
-Nej dåså, skaffa dig lite stötte tuttar så kan vi snacka sen....

Då säger bruden till sina vänner att jag är ful och fet, jag blinkar åt henne och slickar på mitt finger. Och samtidigt får jag en smäll på vänster kind, en smäll på höger och en handväska i magen. Läser du detta nu tjejen så menade jag inte att provocera dig så mycket, haha, jo lite men va liksom inte meningen att bråka. Jag gillar att retas bara.....

Du hade tur om du fastnade på en bild ikväll.....
(vill du inte vara med? skriv så plockar jag bort...såklart)


















bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0