?

Sorry Zorro men jag har laddat batterierna så har varit lite inaktiv när det gäller bloggandet. Finns ju perioder då man känner sig allmänt deprimerad och ifrågasätter sin existens, inte för att jag har befunnit mig där nu men min blogg har gjort det.

I morgon åker syster hungrig ifrån oss i två månader, jag önskar dig allt man kan önska någon och lite till.


En dag som alla andra

Lånade en bok på biblioteket idag, Kvinnor på ett tåg

Hungrig haj

                                            

70535-158
Slemsemla, så äcklig så jag låter Wilmers haj äta upp den.

 


The Sweet Escape

If I could escape
And re-create a place as my own world
And I could be your favorite girl
Forever, perfectly together
And tell me boy, now wouldn't that be sweet?

The Sweet Escape med Gwen Stefani. Skön låt. Jag nynnar på den helatiden.

Krånglig utgång

Utgång med Emma blev ju världens företag när varken jag, Emma eller Towa har en lägenhet i stan. Det har inte hänt på åtta år! Träffade Emma och körde en sväng på konsum för att köpa paj och keso, blev pasta istället. Glassade runt i Emmas bil för 160 000 men hade inte råd att tanka. Ha! Knatade in hos Towa och Roger och ställde till med storkok och till allas förfäran hade inte Roger några kryddor. Fnissade lite i soffan, läste Vecko Revyn 4 gånger gjorde ett försök på korsordet, diskuterade återigen det faktum att vi inte hade någonstans att sminka på oss party fejsen. Panik utbröt (som vanligt) och på tre röda satt systrarna i bilen på väg till Lillänge, måste på bolaget skriker Emma som inte skulle dricka och Towa hinner inte ens packa. Väl i bilen undrar Towa varför hon följde med!? Ingen viste.


Det är alltid såhär med er. Det är underbart.  


Tillslut hamnade jag och Emma i Gunnars soffa där vi kollade melodifestivalen. Men va mycket skit det var, inget av det där vill jag lära mig utantill och sjunga i extas på G III. Vi åkte buss från Frösön, var så länge sen jag åkte buss. Jag är nog lite bortskämd? Sneglade avundsjukt upp på våra lägenheter och återkom till temat att vi nyligen hade perfekta lägenheter mitt i smeten. Där i fönstret satt det nu tre nya nyfikna figurer som glodde på kön, haha vad pinsamt skrattade vi även fast det var vi som satt som klistrade i soffan och stirrade på kön alla lördagar.


70535-156

HaHa!

"Jävla latmask!"
Tobbe kommenterar sin rullstolsburne kompis som får lite hjälp under längdhoppet.


Nu har dom uppdaterat sidan med några fler sköna citat, nattens garv - Tobbe
Och kan man inte få nog - Mer Tobbe

HAHAHA, men herre jösses. Jag tror jag dör!! Vill du ha sex med mig


Okej, jag ger mig. Gonatt!

70535-155

Lär dig någonting nytt!

70535-154


Det är faktiskt lite skönt att vara ensam, även om jag kan gruva mig länge för att vara det. Men nu sitter jag här i din nyköpta soffa och kan lyssna på vilken musik jag vill. Men i längden är det inte det minsta roande, avslappnande, lugnande. Blir lite stressad av att inte kunna fråga någon någonting. Vad tycker du om nyhetstjejens hår? Pillar med min mobil hela tiden och väntar på sms, blir tokig när jag inte får svar på en gång. Har borstat tänderna två gånger på en halvtimma – tror jag är den som är mest skyldig till att tandkrämen snart är slut. Har öppnat kylen tre gånger sen jag kom hem, varje gång konstaterar jag att keson faktiskt är slut och jag tuggar på hårdbröd istället.

Idag har jag försökt pracka på Towa en söt klänning, spana in tjallamalla och bli inspirerad Towa!
Jag vill ha allt....tack Ägnade lite tid på att leta roliga och konstiga kurser här i stan ifall att någon (JAG) är sugen på att lära sig någonting nytt. Medborgarskolan - vad sägs om Att välja glädje eller Matglada singlar för er singlar som tröttnat på nudlar och varma koppen. Vegetarisk matlagning , Scrapbooking , Gör egna smycken. På Studiefrämjandet  finns liknande kurser.
Lär dig spanska på Folkuniversitetet. Lär dig hoppa fallskärm.

Tipsa gärna om fler spännande och konstiga utbildningar och kurser!
Vad skulle du helst av allt vilja lära dig?Wille!

 
Är han inte underbaraste och finast i världen så säg?
På skylten står det: Jag älskar dig

Min alla hjärtans dag var en skön dag, lite seg med att uppdatera om den bara. Coklad hjärtan och trisslotter från mamma. Blev bjuden på galet god pasta på Dalwhinnie och somnade där jag helst av allt vill sova.

Hoppas ni hade det bra!

Flytt

Ja nu har jag med gjort en panikflytt, ska det göras ska det göras med en gång. Jag tror det är systrarna Lindbergs motto!? Varför vara den enda utav oss som inte panikflyttat så jag tänkte, nu kör vi! Eller jag har ju inget körkort så jag kan inte köra någonting någonstans, det gör det hela lite mer komplicerat.  

Får helt enkelt bo där jag får plats tills första mars då jag förhoppningsvis får lägenhet, ligger jäkligt bra till på dom jag anmält mig på hos östersundsbostäder. På 3.e plats av 73 på 6 stycken tror jag det var, så någon utav dom 6 måste jag väl få! Håll tummar och tår för mig.  

Det är härligt när det möbleras om lite i livet, jag trivs med förändring måste bara lära mig att se positivt på vissa saker. Och nej, detta är inte ännu ett förnekelsestadium som vissa verkar tro att jag ständigt går igenom. Jag antar jag har lätt för att släppa taget bara, behöver inte stanna kvar och vältra mig i skiten. Jag vill vara där jag mår bra, där jag trivs och är glad.

Eniro 118 118

Nej det gick nog inte så bra idag på intervjun.

Ja men då släpper vi det och hoppar på nästa tåg! Inga sura miner, ingen hängläpp..Mitt humör ligger där uppe på toppen och jag ler faktiskt mitt i allt kaos. 

 Wilmer till sig själv när han skivade sitt ägg i morse.
Kan vi klara det?Ja! Det kan vi!

Och det är såklart vi kan.


 Jag flyttar hem till Husås, haha nu är det bara Towa som saknas. vilken cirkus och jag kommer bli expert på det här med att flytta! Tack för all hjälp, vilka små smultron ni är alltså :P

Konst!

"Även om vi reser runt
i hela världen
för att finna det sköna
måste vi bära det med oss,
annars hittar vi det inte."
-Ralph Waldo Emerson 

Så sant, jag vet. Det spelar ingen roll hur mycket jag längtar bort så kommer jag aldrig finna den ro och det lugn jag letar efter om jag inte hittar den hos mig själv först. Jag vill plugga konst! Ska jag äntligen ta tag i det kanske, funderar på Östersunds Konstskola till hösten. Men kanske är lite fegt att inte satsa på högskola istället. Umeå Konsthögskola Malmö Konsthögskola och sedan hittade jag denna sida Konstutbildningar. Varför inte söka någon annan stans i världen :) Oh nej, nu gör jag så igen – seglar iväg på ett litet drömmoln. Jag ska hålla mig på jorden och inte ställa så höga krav och förväntningar på mig själv. Men ja, jag ska nog köra på konsten, där känner jag mig hemma.

Så nästa gång du träffar mig, tjata om arbetsproverna jag ska skicka in så jag inte går runt och tappar bort min konsthögskole plan!


Hjärtan!

70535-152 


Kakbak fint va? :) riktigt stolt, jag smakade på smeten och spritsade hjärtan. Det är ju hela jobbet. Ja gubbarna med konstiga miner är mamma skyldig till såklart, själv vill man ju gärna följa ett tema :P och hjärtan ligger ju rätt i tiden!


Tidiga mornar


70535-147
        

Tur att det är någon som får upp mig på mornarna, då har jag ju värsta chansen att göra något bra av dagen. På jakt efter lägenhet så om det är någon som har eller vet något om en lägenhet som ska hyras ut så är jag garanterat intresserad.  

Förstår inte varför jag aldrig tar mig tid att åka hem till Husås, framför allt när jag så väl vet att det är här man hämtar nya krafter. Solen skiner och jag tänkte att det var ett ypperligt tillfälle att fota lite snö så jag slängde Tula på axeln – Här ska fotas lekande busig katt i snön. Men nix, kritvita Tula med sina svarta fläckar försvann fort som attan när jag satte ner henne på den kalla backen. Kanske lite misslyckat men fick i alla fall till ett par bra bilder.  

Snart drar Towa, vem ska jag då umgås med. Måste eventuellt dra igång en fadder gala för mig själv, adoptera en vilsen och förvirrad Sara. Finns i ett antal färger och storlekar så att hon passar in i ditt liv.  

 Roligt?

Behöver tips på sevärda filmer!
Och för guds skull, se inte dessa ;P  Dark Memories , Dolt Hot 

 

 


Hångel på Onsdag?

Ja så var det fredag igen då, veckorna rusar förbi och jag hinner knappt med. Är inte direkt så att jag anstränger mig för att hålla samma tempo, jag är lite low just nu. Nästan instängd i mig själv, och jag trivs där - det är tyst och skönt. Öppnar inte munnen om jag inte känner att det är nödvändigt, och det är det ju nästan aldrig. Kan inte riktigt hitta dendär energin jag vet att jag har, känner mig inte så värst inspirerad till att göra mina dagar glada och bubbliga. Om jag bara kunde (utan att få dåligt samvete eller bli stressad över att vara ensam) så skulle jag sitta i sängen, läsa en bok och lyssna på Magnus Tingsek. Jag bor på biblioteket idag. Vill inte vara hemma, eller hemma och hemma, vet inte vad jag ska kalla det. Jag har ju inte direkt någonting att kalla hemma.  

Vem vill du hångla med på Onsdag? Alla hjärtans dag är faktiskt underskattat, och alla pratar om vilken dum och dålig dag det är, att det inte behövs för att man ska kunna visa vilken dag som helst på året att man gillar dom man nu gillar. Men håll med om att alla blir lite extra rosa 14:e februari. Och det är fint. Sedan kan man välja själv om man vill fira dagen eller ej, eller hur man tänker fira. Jag är glad bara ni är glada.

Ont....

70535-146 

Idag värker det mer än igår, i mina händer. På Tisdag ska jag på intervju på Eniro, jag önskar jag kunde hitta ett jobb jag inte längtar bort ifrån. Fast jag kanske bara får leva med att jag är en sådan som längtar efter någonting annat helat tiden. Har grävt fram penslarna och färgen ur förrådet och släpat det hit, nu gäller det bara att hitta lite inspiration. Hur gör man det, försöker hitta någon slags lust eller kanske olust inför någonting - som gör så att man känner något som man sedan vill gestalta…tjaa, låter väl inte så svårt.


Pillerbilden passade in idag, jag behöver naproxen för lederna och colazid för magen. Naproxen är slut och colazid är jag dålig på att komma ihåg....!


Mohaha

Ja vad finns det att säga?
Stoppa inte mer i munnen än vad som får plats...

 70535-143


Fullproppadbildblogg

Bilder, sorry för den suddiga kvaliten på vissa och dom dåliga beskärningarna på några :)

 
    
 
    

:(

Vilken dag att vara usel. Känns som om jag skulle vara instängd i mig själv och kommer inte ut, blir inget jobb idag heller. Hur i hela svarta helvetet ska jag kunna motivera mig själv till att gå på svenskan, trolla fram min gladaste röst och sälja utav bara den. Nu längtar jag så otroligt mycket efter att plugga.


Jag vill sälja mina målningar!! Inte släpa runt på dom till förråd efter förråd.

 


Tobbe


"Kaffe bara. Ingen dricka, inte - då kan inte jag sova"

Tobbe - åh vilken skön människa :) jag önskar jag också kunde kläcka ur mig en massa roliga komentarer.

!!

Åh att man bara orkar blogga, jag förstår inte. Vad otroligt fånigt värdelöst och slöseri på tid. Varför? För att vi är så stressade över att inte få veta vad alla gör och ännu mer stressade över att inte få tala om för alla vad vi gör. Men innan jag har 56 000 läsare av min blogg så kommer jag alltid vara missnöjd över att det inte är så många som faktiskt egentligen vet vad jag gör.

Har suttit i timmar och kollat bloggar, hur många modebloggar orkar folk med. Hur många finns det inte som skriver sådär världsvant om modet i Milano och vilken tröja i vilken färg som rätt just nu till vilka skor den passar och vilket märke som är hippast. Eller dom bloggare som klistrar in bild efter bild och kommenterar med någon fyndig rad som får en att sätta tomatsoppan i halsen. Eller alla ni som gör som jag, för någon slags bloggdagbok över vilket tråkigt/roligt/galet/underhållande/tragiskt liv man har. Är det inte lite penibelt att blogga om sig själv? Ändå gör jag det. Det är lite som med dokusåpor -  ingen absolut ingen ser dom (alla smygtittar på dom med nerdragna persienner) Ingen läser skvaller för det är ju inget vettigt man får veta! Men ändå kan man inte låta bli att bläddra när man hamnar framför en HäntExtra i väntrummet hos tandläkaren.  Man får se till att stoppa in någon bra politisk åsikt som gör texten mer läsvärd kanske. Eller länka till bra sidor på Internet som får mig att verka smartare än vad jag är. Eller skriva små texter som ger min person mer djup eller ha utförsäljning på mina målningar och låtsas att jag jobbar på lågprisbutik.


Ge mig allt jag vill ha, daggvåta gummistövlar mjuka linnelakan tron på mig själv och en evighet som rymmer längta vänskap värma lugn och ro.
bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0