Trött

Tjoho, nu är vi en person till i lägenheten och det är riktigt roligt. Fler att umgås med = fler att försöka gömma sig ifrån om man har en dålig dag ;) Det vart en rätt sen Måndag kväll för att vara Sara och Emma, vi som kryper till sängen runt 20.15 på vardagarna och surrar oss till sömns.

Fick lön idag, det är skönt att äntligen ha lite pengar och att jag kan betala tillbaka lite skulder. Sorry om ni får vänta någon dag – men ni får dom så fort jag har fått in dom på mitt konto.  Och så ska man hålla på att köpa medecin.

Trött idag.

.....!!?

SUCK

Jag lyckades inte sälja till ynka ynka ynka 2 kunder idag och de var ju fördjävligt. 500 kr och jag var så nära att få dom :( och jag försökte verkligen! fan vad jag försökte.

Men bajs vad otur man kan ha alltså!!!! DJÂVLAR.


Bra dag

Jösses vad många telefonummer det finns, och hur många telefoner borde det då inte finnas. Nu är jag tillbaka på noll kr igen men det är ingen fara för jag har morötter i kylen. Och man klarar faktiskt av att leva på noll och ingenting när man bor roligt – vilket jag gör. Vi har pysslat så mycket i lägenheten att den börjar kännas riktigt hemtrevlig = mysig, på fredag slutar Leif och vem ska då sjunga upppeppar låtar när Emma och jag hänger med hakorna? Hoppas den nya svensken kan en och annan truddilutt.  

Solen skiner och det är äkta höstkyla i luften, inte som hemma där man just i denna sekund rullar stora snögubbar och skrapar is från bilen.  

Vi drar allihopa till en varmare julafton med sol, inte för att jag inte vill vara med min familj på julafton. Utan bara av den enkla anledningen att tiden det tar för mig att åka hem + pengarna går att lägga på någonting annat. Kanske lite själviskt men det måste jag få vara. Ân så länger är det bara luddiga planer, lika luddig som den jag har om att dra runt jorden endast iförd bikini och en tandborste i handen. Jihooo.....  

Vinter? i Odense

 Hipp hipp hurra idag är det min födelsedag. Lite ångest att fylla 24 – dagarna och åren bara försvinner och det är så töntigt att gnälla över det, som om det skulle vara en överaskning att jag blir äldre. Det vet jag ju! Och finns ingenting jag kan göra åt saken heller.  

Den nya killen kommer inte idag..nähä säger du det? Jag börjar undra om kontoret kokar ihop en massa historier och folk som ska komma och fylla ut lägenheten bara för att vi ska hålla lågan uppe. haha ;)

Det var väl sådär – jag och emma hamnade brevid en man som kastade öl på oss jag kastade tillbaka och emma hivade hans cigaretter åt helvete. Hehe. I lördags va det bowling med jobbet, euhm man kan väl säga att det inte vart som planerat. Jag var inte full, det var bara en allergisk reaktion på maten som jag åt..................? 

Jag har hittat ett dubbelrum i Dublin – men vad ska jag göra där är frågan. Men allt är bättre än Odense just i denna sekund. Odense är skit, vadfan är sena nätter och krogar som har öppet till 10 på förmiddagarna att skryta om? Det är så sjukt djävla värdelöst så det finns inte!!!!! 

Idag är inte en bra dag på jobbet. Det regnar dessutom eller duggar rättare sagt. På söndag fyller världens sötaste lilla kille 3 år och jag kan inte vara där när ni ska äta pirattårta. Men jag ska tänka på dig extra mycket hela dagen underbara lilla människa.  

Har sålt mina första abonemangsavtal för veckan nu, skönt så har man gjort sitt för idag liksom. Tur för mig att hon var så på för det var fasiken inte jag som sålde till henne hon sålde till sig själv. Jag ska försöka vara lite mer glad nu, se framåt – finns ju en massa att se fram emot och hej hopp va underbart de är. Allt blir ju bara blåbäsrsoppa när jag surar ihop. Ânda sedan jag kom ner och sa till säljchefen att jag ville sitta vid det andra fönstret har dom jobbat och kört bullriga maskiner utanför detta fönster...blä...ingen arbetsro, och vill man öppna fönstret för att andas måste man ha öronproppar.  

Jag luktar så jäkla mycket svett idag. Usch.   

 


Invandra

Tydligen kan jag inte länka i min blogg längre.Vvarför? hade jag kunnat hade jag länkat in dansk - svenskt lexikon så ni kan plugga lite danska, emmas alla flodhästar och ett antal andra roliga sidor jag surfar runt på. Denna vecka har jag lyckats sälja 16 avtal. jag är grym. iallafall denna vecka.

Ikväll är det Idol och sedan går vi nog ut, helgerna känns längre när vi är ute och virrar runt på krogarna. Har nu hittat en som inte stänger förs 10 på förmiddagarna så när Arkaden stänger kl 06.00 kan vi fortsätta på stadskällaren till 10.00. Jihoo ;)..eller hur det nu var..

Igår gjorde vi broccoligratäng på christoffers intiativ, jag tror det blir samma mat ikväll? Det jag vet säkert är att jag ska duscha och platta håret. En vacker dag som inte är så långt bort då rakar jag nog av mig rubbet - ja rubbet. Jag är så less på håret så jag bara vill gråta och skrika. Raka - gratis, eller hårförlängning för flera tusen?? ja hur ska jag göra.

Emelie skrev sig i Odense och måste nu invandra i Sverige om hon vill tillbaka. Jag ska passa mig för att skriva mig i Odense alltså.

YEA!

Harry är åter min och bara min!

Idag var en bra dag igen, har kommit underfund med att det inte spelar någon roll vart man bor och hur långt bort man åker från sin tråkiga vardag så hinner den ikapp. Men på något sätt så är ändå den tråkiga vardagen i Odense roligare än vad den var i Östersund. Nu tar jag små kliv och planerar mina dagar utifrån det perspektivet och nivån jag för tillfället befinner mig på. Vad jag gör i morgon samma tid som nu är det ingen som vet och det är skönt.

Jag försöker lära känna Emma, ibland känns det som om jag måste vara positiv för oss båda. Och det blir ibland lite mycket när jag i grund och botten måste kämpa med mig egen positivitet till saker och ting i Odense och på K2M, när jag till och med måste fejka och lura mig själv är det svårt att samtidigt behöva fejka och kämpa och lura för Emma. Men i slutändan rinner det ut i sanden och jag mår bra med Emma, och det är ju huvudsaken! Jag vet att jag begär utav henne att hon ska vara hurtbulle och glad som fan helatiden - men så kan ju ingen vara. Och det är orättvist av mig att tycka så.

BLÂ

Börjar bli riktigt less på detta nu. Har som ingen lust alls att vara kvar i Odense - här finns inget längre att göra. Tycker gott Towa kan haka på mig så åker vi någon annan stans?
Jag fick höra av Towa idag om en massa nya spännande planer, låter skitkul tycker jag allt det som jag fick höra. Jag har köpt mig två timmar här idag på internetcafet. Allt för att slippa gå hem ;)

Vill hitta ett annat jobb nu.

Men vart ska jag börja?

Lollo jag sa jag skulle till internetcafet och sitta på msn men du är inte här nu!?

Harry!! JIPPI


Jag har harry, jag har Harry. En liten gubbe i plast som speglar sig och tycker han är underbar och snygg. Han hänger ovanför datorn och det betyder att jag sålt bäst av alla hela veckan! Jäklarna va bra jag är och nu finns det ingen chans i världen att jag låter någon annan ha honom ;)

IntiWaraYassi dit vill jag nu igen. Hade ju min chans när jag skulle på interpraktiken, men än är det inte försent. Ikväll ska vi på krogen tror jag, fick höra av tjejerna igår att de inte alls va så kul som jag trode att det var att "piffa" till sig. Här anstränger jag mig och sminkar alla - det är lixom förfest för mig ju. Att stå framför spegeln. Kanske blir så när man bara har festat med systrarna som är lika fåfänga som jag ;)

Igår fick vi 1000 kr i förskott på lönen, skönt.
Emma citat - " Men vi måste ju få förskott! annars kan vi ju inte skita på en hel månad för vi har ju inte råd att köpa toalettpapper"

Snart fyller Wilmer 3 år jag hoppas att han får det bra på sin födelsedag :) jag hörde nått om pirat tema och pirat tårta känns märkligt att inte vara med och inte vara mitt uppi en massa förberedelser. Jag har fått mer perspektiv på saker och ting genom att flytta hit en bit från alla. Och jag måste hitta andra att fylla min vardag med, hemma har jag bara er och ni är mitt allt. Det är ni fortfarande men det är inte sunt att låta familjen bli ens enda allt.

Det är den 13.e idag - min och Lollos dag som alla 13.e är. Emma fnyste som om det skulle vara fånigt - Ja det är det också. Men 13 är ändå våran dag vare sig det är fånigt eller ej :)

Fredag den 13.e kanske därför jag inte lyckas bra med säljandet idag?


Bolivia?

Idag vart rasten ovanligt lång, jag skulle ringa Lollo så jag bad Emma springa ner och köpa en macka så jag kunde surra lite i fred. Men då fanns det ej tid till det, så 12:15 hade jag hunnit äta + pratar med Lollo och kollat mailen två gånger om. Vi missade chansen att vinna biobiljetter och middag - vi fick aldrig ihop 5 kunder igår och nu kommer vi nog aldrig  mer få chansen att vinna någonting ;)

Kollade resa till Bolivia idag, runt 12000 skulle de väl gå på. Vart får jag dom pengarna ifrån och vad ska vi i Bolivia och göra egentligen? Nu när jag väl har tagit mig från ôstersund kommer jag aldrig mer tillbaka. Så känns det nu. Det finns ingenting i ôstersund som får mig att längta dit, om allt va bra skulle jag be dig komma till mig istället. Men nu vet jag inte hur jag ska göra mer än att jag inte vill vara där i ôstersund. Aldrig mer Östersund.


Onsdag

 Jag är ledsen Lollo att det blev som det blev och jag är ledsen att jag inte kan vara där med dig nu och att vi kan prata om saker och ting. Jag är ledsen att vi går igenom det vi gör på skillda håll.  

Får vi hem 5 kunder tillsammans  idag Emma jag och Kristoffer får vi tre biobiljetter och en middag på restaurang  Jippi. Lätt att vi klarar det jag har redan fått hem 1 och Kristoffer 2 nu behöver vi ju bara 2 till. Jag ska minsan sälja till 3 idag!! 

Vi kollade på Hostel i måndags, skitfilm jag trode den skulle vara bättre. Bara en massa splatter och sprutande blod och skit.  

...en märklig dag

Hej hopp. Här kommer ny blogg ;) Söndag är ju bloggdagen då jag har tid att masa mig ner till internetcafét men i går sov jag hela dagen efter en lång natt i lördags. Lika kul som förra helgen, men förstår inte att danskarna klarar av att leva dagen efter när dom är ute och rumlar runt till 08 på morgonen. Söndagen blir inte ens en seg söndag – den blir en helt förstörd och bortblåst dag. En dag att bara sova bort. 

 Mat fantasin börjar på att tryta och nu ser det ut som om jag och Emma får leva på grytor efter grytor + bulgur. Allt bara rullar på och nu är vi inne på våran tredje vecka i Odense. Vi har gjort ett eget fia med knuff som vi kallar för K2M med knuff ;) På kvällarna proppar vi i oss chips som Emelie köper och vräker i oss billig choklad. Hehe. Rena rama paradiset! 

Jag vet att jag har sårat dig nu. Att jag gjort någonting jag kanske intet trode om mig själv. Men i slutändan är det ett val jag har gjort och nu måste jag ju ta konsekvenserna av det. Att vissa vill dömma mig för att jag gör vad jag tror är bäst för mig –  det får man göra. jag har inget behov av att förklara mig för andra än för Lollo.  

En rolig bok jag läser.   

- Mamma får jag ta en glass?
 - Nej det får du verkligen inte.
 -   Varför inte det?
Ja men ta en glass då! En glass hit eller dit, det kan ju vara mysigt att sitta och mumsa på en chokladglass när man är lite trött efter skolan, men vänta, nu har jag ju redan sagt nej och jag måstte faktiskt hålla fast vid Den Glasklara Planen. Då får man inte ändra sig. Det är helt färdigdiskuterat. Âsch, ta en glass då, men då måste du sitta ned vid matbordet och äta den, du får inte springa omkring. Då blir det glass överallt. Eller föresten! Ta inte en glass! Vi ska ju äta middag snart, eller snart, det är ju om två timmar, du kan ta en, eller nej förresten det är onödigt med glass, du fick ju en glass i går och man får inte vänja sig vid glass varje dag, lägg tillbaks den i frysen sa jag, eller vänta! Ât halva och släng halva eller vad tycker du?

                                    - Ur Martina – Koden med Martina Haag

?

FAAAAAN
Jag har försökt skriva blogg i tre dagar, det är bara inte meningen att det ska gå vägen. Allt bara försvinner. Nu har jag lyckats med att tappa bort tre inlägg på raden. Ids föor i helvete inte skriva mer idag så det får bli en skit blogg!

Suck, skärp upp er där hemma och skaffa egna liv.
Hänga över varandra och bestäma och förstöra för varandra? Varför?
Varför tycker ni att ni har rätt att lägga er i så förbannat mycket? Alla i familjen är faktiskt vuxna människor eller hur? Alla kan fatta sina egna beslut och göra sina egna misstag.

Arkaden där va vi till 06 inatt, så lite seg i huvudet är jag idag. Men fick ju sjunga Twist Again ;)

Jag målar jättemycket. Kul som fan.

I morgon blir vårat lilla kollektiv två personer större. Spännande.bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0