Invandra

Tydligen kan jag inte länka i min blogg längre.Vvarför? hade jag kunnat hade jag länkat in dansk - svenskt lexikon så ni kan plugga lite danska, emmas alla flodhästar och ett antal andra roliga sidor jag surfar runt på. Denna vecka har jag lyckats sälja 16 avtal. jag är grym. iallafall denna vecka.

Ikväll är det Idol och sedan går vi nog ut, helgerna känns längre när vi är ute och virrar runt på krogarna. Har nu hittat en som inte stänger förs 10 på förmiddagarna så när Arkaden stänger kl 06.00 kan vi fortsätta på stadskällaren till 10.00. Jihoo ;)..eller hur det nu var..

Igår gjorde vi broccoligratäng på christoffers intiativ, jag tror det blir samma mat ikväll? Det jag vet säkert är att jag ska duscha och platta håret. En vacker dag som inte är så långt bort då rakar jag nog av mig rubbet - ja rubbet. Jag är så less på håret så jag bara vill gråta och skrika. Raka - gratis, eller hårförlängning för flera tusen?? ja hur ska jag göra.

Emelie skrev sig i Odense och måste nu invandra i Sverige om hon vill tillbaka. Jag ska passa mig för att skriva mig i Odense alltså.

Kommentarer
Postat av: mamma

Heja Sara du är bäst!
Hoppas du får behålla Harry. Kul att höra från dig, ha så kul i helgen men ta det lugnt.
Kram mamma

2006-10-20 @ 11:55:39
URL: http://towa.blogg.se/
Postat av: Towa

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN KÄRA SYSTER!!

2006-10-23 @ 08:32:53
URL: http://towa.blogg.se/
Postat av: Jan Åke Steenberg

Hej Sara! Grattis på födelsedagen! Och om tre dagar är det exakt fem år sen vi pratade första gången! Jag hoppas du har jätteroligt och att allt är bra! Kram!

2006-10-23 @ 11:06:47
URL: http://www.sannsaga.se
Postat av: Teolotta

Had to leave my mark, Nice site! Rugzar

2008-12-08 @ 17:35:47
URL: http://teolotta.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0