Hej Alla

Nu har vi hittat ett internetcafe som har öppet till kl 01 ;) så vi kan ju sitta hela kvällen om vi vill. Idag har vi bara tagit det lugnt och strosat på stan, kollat affärer och hittat en massa små sköna butiker som vi kommer ebsöka flitigt. Finns en som doftar rökelse och spelar skön musik så man nästan somnar, den heter systarna grön men påminner lite om en lyxigare 10 kr affär. Finns jättemånga gränder att utforska och hur många butiker som helst fullproppade med skor och väskor.

Ikväll är det fest i våran lägenhet, men jag hoppas den inte varar för länge, jag går hellre ut och kollar in nån trevlig krog. Haha, säljchefen sa att det inte var nån fara om vi ej va hemma när dom kom - dom hade egen nyckel. Eh, är det vi som bor i lägenheten eller inte?

Dom säljer alkohol överallt, och idag fick vi hem ett reklamblad från suber brugsen (eller av det heter) som är som en stor mataffär, andra sidan var full av viner. Har köpt nya stövlar för 280 kr.

Trivs som fisken i vatnnet!

Jobbet är faktiskt kul, och för varje kund som tackar nej blir jag ännu mer peppad att hitta den kunden som säger ja :D Har skickat iväg ett fax - alltså nästan sålt, jag har bara lyckats om jag får faxet tillbaka underskrivet. Men det fick ja ej men har ju lyckats halvvägs iallafall.
Jihoo Jihoo


Lägenheten är toppen och bara jag och emma som bor där, stor som sjutton och alldeles vit. Ballkong och stora fönster och en dubbelsäng att dela :) Vi har det faktiskt jättebra i Odense, Danmarks tredje största stad. Kom och hälsa på oss vet ja!!

Jobbet har vi börjat lite smått och idag har vi övat på varandra. haha, nu efter lunch ska vi öva på Lydia - hon som har hjälpt oss komma i ordning och så.

Vi har det bra och jag lever och trivs.

Ta hand om er hemma.

Danmark mark

På tisdag flyttar jag till Danmark, igår när det bestämdes var det så mycket att göra. Jag han inte ens tänka, jag skulle fixa papper och packa grejer för nu ska lägenheten hyras ut. Det har inte riktigt landat ännu att jag ska vara ifrån familjen och Lollo, från tisdag bor jag i Danmark. Jag känner lite – ÄNTLIGEN – gör jag någonting. Men att Lollo ska stanna hemma, så var det ju inte meningen att det skulle vara. Hinner inte säga hejdå till Towa som nu är i Nyköping, känns konstigt men å andra sidan ska jag inte flytta till andra sidan jorden utan bara till Danmark.

Det var billigt att åka tåg dit! 488 kr så ni kan komma och hälsa på.


HejsanSvejsan i lingonskogen

Lollo är på cup och jag sitter i soffan framför fotboll men Björn, Towa och Cissi. Dom dricker te och surrar Linköping och Nyköping. Ikväll ska vi på Olearys, kanske inte blir lika kul utan lollo. Jag tycker det är ofantligt roligt att bli lite full, vara fnittrig och fnissig, snubbla hem och skratta i hallen med lollo för att jag är lite vimsig. Sedan ska jag sitta på badkarskanten och surra medans hon tvättar ansiktet och jag borstar tänderna. Jag hickar oss båda till söms medans hon håller om mig. Haha, det är så det ska vara.


Vi letar jobb i Norge, men lättare att hitta jobb än bostad? Verkar så…

Lycka till till oss.

  

TV3

Idag skickade jag ansökan till familjeunderhållning på TV3.
Hoppas vi kommer med nu då familjen ;)


Familjen Lindberg - Nordin vi har alltid bott i Husås 5 mil utanför Östersund, Mamma, Towa och Emma jobbar hos samma man, det skojas om att det börjar likna ett familjeföretag. Många fascineras utav min familjs starka band till varandra, våran sammanhållning. Många förstår inte hur jag och mina systrar klarar av att bo i samma hyreshus. Att prata med varandra dagligen och alltid hålla alla uppdaterade i minsta lilla detalj. Vanligtvis spenderar vi tiden tillsammans hemma i Husås, mysiga middagar eller en tur i bilen ute i skogen för att kolla efter älg för att göra pappa nöjd. Blocka bär är kul och diskutera konst, politik, homofobi, barn och mat hör till det vanliga.  

Mamma heter Lotta 46 år, vimsig med ett hjärta av guld och ett sinne för hjärngympa och sudoku, arbetar som personlig assisten och kommer från Stockholm. Tycker livet är lattjo och lunchar gärna på stan med bästa vännen, döttrarna, eller varför inte hela byn! social som få och anpassningsbar som en nylonstrumpa. Pysslig och samlar på det mesta som får plats i en garderob.  

Pappa heter Göran 56 år, ödmjuk men bestämd jägare och skogsarbetare som är uppväxt i Husås. Med tre förvirrade döttrar är det körigt att vara förstående pappa, han har fått lära sig mycket utav oss. Lite tyst och fundersam så som en skogsarbetare ska vara. Snäll morfar som ställer upp på det mesta som har med motorer, fiske och bus att göra. Tycker om friluftsliv och bärplockning.  

Emma 22 år, mamma till Wilmer som blir 3 i oktober jobbar som personlig assistent. Shoppar gärna IKEA och är inte rädd att sätta slagborren i väggen eller få skit under naglarna. Å andra sidan är hon en underhållande tjej i stilettklackar som letar mannen i sitt liv på Spraydate. Rak på sak och ärlighet lönar sig i längden. Spenderar tid på möbler och inredning.  

Towa 20 årig donna från Milano – eller hur det nu var. Hon jobbar som personlig assistent och roar sig gärna med träning fest och vänner, och såklart UFE hennes bil. Svår att komma henne in på livet om du inte är en framgångsrik party drottning. Anmäler sig till det mesta och är med på allt. Inget hindrar Towa i hennes väg till framgång.  

Och så jag – Sara 23 år, Konstintresserad vegetarian med flickvän. Bor en våning ovanför mina systrar mitt i Östersund och just nu letar jag jobb i Norge. Drömmer om att resa. Jag har beslutsångest när det gäller allt och är lite slarvig när det gäller att spara pengar.  

Nu vill jag hitta på något riktigt jäkla kul med min familj! Kom igen, ge min tokiga familj chansen att vara med i leken.

Hemma äntligen

     
   

Så nu var vi äntligen hemma. Vi har haft en hel skön vecka med sol och drösvis med värme. Badat i havet och kommit fram till att det är för salt, sand som fastnar överallt och skönast är nog att bada i poolen. Sista dagen hittade vi favoritplatsen på stranden och dit vill jag igen. Vi har shoppat kläder men det känns som om det mesta av tiden gick till att åka buss och vara på väg till ännu en utflykt. Vi dök, var på forsränning, turkiskt bad och turkisk kväll den sista utflykten med båt hoppade vi över med argumentet att jag var ”sjuk” och spenderade dagen på stranden istället.  Kan varmt rekommendera turkiskt bad, oj vilken massage! Haha. Inte nådigt för Saras fingrar och tår ;)

Turkiska kvällen sög verkligen och känslan av att andas under vatten är obeskrivlig. Även fast naturen på havets botten var rätt död och det är väldigt sorgligt att se så var det en upplevelse i sig att kunna stanna under vattenytan så länge. Vi åt god mat och träffade mycket trevligt folk.  

Jag längtar till värmen igen, men inte just Alanya tror jag.bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0