Festlördag

Lyckades få tag på några bilder från 40 års festen i lördags :) Hur trevligt som helst hade vi. Nu börjar vi planera Nyårsfesten som vi också vill ha på klubben!!





Gymträning

Haha! ja såhär kan man se ut på gymmet ;) Jag och syster körde vårat andra PT pass, hade sjuk träningsvärk sedan i tisdags men det märktes knappt när vi väl satt igång. Det är så roligt :) Otroligt glad att jag hoppade på Fat No Mode på Fristilen - efter mycket tjat från Emma ;) Hade jag inte börjat där hade jag inte känt mig så inspirerad att träna och så nöjd med mig själv idag. Om 10 veckor ska ni få se resultatet av träningen ;)




Första (H)järnkollsföreläsningen

Då var det gjort :D Jag Emma och Linda föreläste i Hammarstrand, två föreläsningar var - lång dag! HUR ROLIGT SOM HELST. Och vi fick så mycket bra respons på våra berättelser. Det kändes betydligt naturligare än vad jag tänkt att det skulle kännas, att berätta om sitt liv så öppet och ärligt. Det var som jag inte gjort annat. Vi fick nog mersmak alla tre!!











Hemma!

Hemma igen :) Riktigt skönt, men planerar redan nästa resa. 1 vecka med tjejerna i solen vore inte helt fel :P
Jag har ju bytt telefon nu, och har inga nummer kvar :( Och inte heller några sms konversationer där jag lovar att höra av mig om tatueringar när jag är tillbaka i Östersund. Så vet du att jag lovat att höra av mig kan väl du kontakta mig istället? :D
 
Mila blev 9 månader i Vietnam ♥ 
Tänk att jag bara varit mamma i 9 månader till denhär lilla skrutten. Känns som en evighet redan.
Bilden är från en vandraingstur i Vemdale i höstas.
 
 
 
 

..

 
 Hejdå Vietnam och Mui Ne, och ödlan vid poolen :)
 

Mila kryper!

Japp, nu närmar det sig - hemresan. I morgon är sista dagen och jag är bränd, Mila är less på poolen och våran annars så badglada lilla ljusrosa bebis är nu en kolabrun bestämd dam som bara skrattar när hon får uppmärksamhet från gamla tyska par. Ni får ställa in er på att hon kommer vilja roas BIG TIME när vi kommer hem. Men ni alla är ju utvilade så jag och Semy kanske kan få några "semester" dagar ;)
 
Mila har slutat rulla och börjat krypa :)
 
 

Bara 3 dagar kvar nu

 Den 18.e lämnar vi stranden och lata dagar vid poolen för att åka hem, känns som att vi nyss kom! Tiden går verkligen betydligt mycket fortare med bebis. Hennes rutiner är ju inte mer slappa bara för att vi vill slappa ;) Det ska roas och lekas och pysslas och matas och knuffas och gungas. Men det har verkligen varit värt det, första resan med mini Mila kommer vi ju minnas för resten av livet! 
 
Om ni där hemma önskar er presenter så är det dags att önska nu :P
 
Den 19.e på kvällen är vi hemma i Östersund!
 
 
 

Sand sand sand...

Poolhäng såklart och en tur till sanddynorna här i Mui Ne, provade på att åka nedför på en plastbit. Gick inte fort alls så var mer en rolig sak att göra än nån vidare kick upplevelse :P Har solskyddsfaktor 30 på kroppen och 50 i ansiktet, ändå är jag fläckig och bränd. 
 
 
 
 

Utan telefon/facebook/instagram - hjälp :(

 
Idag gick det upp för mig att alla mina telefonnummer kanske försvinner i och med att min telefon dött, ligger alla telefonnummer på sim kortet eller i telefonen!? :( Och alla fina bilder och filmer på Mila, nog för att många redan ligger på bloggen och instagram - men alla som aldrig hamnat där då. Och alla "att komma ihåg"datum i almanackan. SUCK. Som att inte det vore nog så har Semys telefon också gått sönder. Den vattentäta super mobilen dog av poolvattnet, luckan där man sätter laddaren var öppen och då är den självklart INTE vattentät - borde jag väl ha fattat :S Så nu har vi inga telefoner. Men har med mig kameran som tur är så bilder blir det iallafall. Mila lever filmstjärneliv här nere, vart vi än går vill folk klämma och känna och lyfta och bära. Hon får inte vara i fred ens när hon sover. Hon kommer få det tufft när vi kommer hem, där får hon inte i närheten så mycket uppmärksamhet som här. Haha. 
 
Facebook funkar inte på datorn, så har ingen koll på vad som händer i era liv :( Mer än att Emma nu är med minibuss!? Kuul :) Har ni något roligt/viktigt att berätta så lämna en kommenar här på bloggen. Jag vill ju inte missa nåt ju!!!
 
 
Hittar massa fina snäckor mamma :) Platta i olika färger. 
 
 
 

Hejdå iPhone...

Bilder från middagen idag och poolen :) Semy har badat sönder min iPhone så nu får jag blogga från datorn, ganska skönt ändå för jag vill byta telefon och han har lovat mig en Sony Xperia Z ;P Nu ska vi sova, i morgon blir det en tur till Phan Thiet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bara en vecka kvar :(

Låg magsjuk i sängen hela dagen igår :( och idag på eftermiddagen var det feber som gällde. Två dagar utan käk och jag känner mig jäkligt matt. Semy köpte nån dunder medicin på Apoteket igår så idag har jag iallafall inte kräkts nåt. Nu är det bara en vecka kvar här och det känns som att jag inte sett nåt av Mui Ne ännu. Nu blir det till att utforska lite mer det närmsta dagarna, är inte så smidigt gjort med Mila bara. Kan ju inte sätta henne på en moppe och vill gärna inte kånka runt henne i värmen mitt på dagen. Men sanddynerna här måste ses och marknaden och hamnen :)
Idag fick vi komplettera upp förrådet med ersättning och våtservetter, hon äter två burkar mat hemma till lunch och middag men här vill hon bara ha flaska mest. Men bra oxå, då vet vi att hon får i sig vätska! Men vi tog med för lite semper, tur det fanns här.

Har ni testat smsgrupp? En app som gör det superenkelt att sms många samtidigt, kostar som ett sms och alla får allas svar. Smidigt som sjutton. Jag testar det via Buzzador nu :)


Pandanus Resort

Nu sitter vi och äter frukost :) Klev upp 07 i morse och sprang, men fy sjutton vad jobbigare det är här än hemma! Mila sover till 07-08 på dagarna, men såklart beror det på dom sena kvällarna. Vi har inga planer alls nu, mer än att ligga vid poolen. Vi har köpt en flytring till Mila, bilder från bad kommer under dagen :)

 

 


Hejdå Saigon!

Sista shopping gjord i storstan :P Blev en utflykt till en armé överskotts marknad med en lycklig Peter ;) Bara en massa gröna kläder och hjälmar!!? Inte konstigt mannen i receptionen skakade på huvudet och sa "no good for you" när jag frågade vad det var för typ av marknad. Haha. Men vi fick ju se mer av staden vilket var spännande.
Har lyckats slarva bort Peter bebis och Semy, rivit ett kaffeglas i golvet och gjort fransk manikyr på mig själv. Händelserik dag...


Shopping!

Sådär ja! 1000:- gjorde jag av med på shopping idag :P blev helt salig när vi tillslut hittade ett shoppingcenter där dom hade "vanliga" kläder och inte tråkiga t-shirts och souvenirer. Nike träningsbyxor, linnen, tröjor, smycken, jeans/bomulls shorts och Mila fick badräckt, väska, kläder och en solhatt :P. Det är en dag i morgon också.. Tyvärr säger plånboken. Fast varför spara på pengarna när dom kan shoppas upp :S
Började dagen med intervall pass på löpbandet och i morgon kör jag det igen :) Sofia har legat magsjuk hela dagen vi hoppas att hon är bättre imorgon!

Mila trillade ur sin säng nu ikväll :( Går tydligen att fälla ner halva ena långsidan och den spärren fick hon upp!!!??? Lite panik men hon grät inte så länge stackarn, verkar inte vara någon större fara mest föräldrarna som är i chock!!!

Haha! Kommer fram massa folk helatiden som vill fota Mila! Chefen på fiket där vi drack iskaffe, ett gäng människor utanför hotellet, folk stoppar Semy på gatan för att få hålla våran bleka knubbsäl och bli fotad!! Märkligt.


Första dagen i Vietnam!

Resan gick hur bra som helst! Fattar inte varför jag var orolig :) Mila verkade inte bry sig om öronen slog lock eller surret i kabinen. Hon sov, skrattade, hoppade, lekte med en Alfons docka hon fått av farmor och käkade välling. Så jäkla duktig. De 6 timmarna väntandes på Dohas flygplats var en aning ledsamma men hon somnade efter en stund över mitt bröst. Vi hade sån tur som fick en mittenrad längst fram på båda flygsträckorna, med en korg där Mila kunde sova. Ingen konst att flyga med bebis när det finns sånna ju!! Iallafall inte om bebisen är en lättroad och nöjd liten krabat.

Idag har vi hunnit med att bada i poolen, en tur på marknad, käkat en STOR middag och planerat de resterande dagarna här i Ho Chi Minh :) Mila var dy blöt av svett när vi kom hem från marknaden ikväll, jag hade fan glömt hur fuktigt det är.

I morgon blir det mini gymet kl 08.00 och sen frukost! :D Åh jag är då glad att vi äntligen är här <3






bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0