Smiley

Yes! Då var den äntligen gjord :)
Större ring måste i senare så den syns när jag ler, men nu ska jag bara vänja mig vid att ha en snus i konstans. Haha. Jag har aldrig snusat men kan tänka mig att det typ känns såhär ;) Det gjorde inte alls ont att göra den, men nu gör det lite ont. Kommer få skavsår på tandköttet....
 
 

Swish!

Har ni provat swish? :) jäkligt smidigt betalsätt via mobilen. Jag har buzzat denna produkt en månad (dock bara fått nytta av den ett par enstaka gånger) men shit så smidig :)
Man slipper alla krångliga kontonummer och för snabbt över pengar till någon annan genom att använda den personens mobilnummer istället.

Prova NU!!


Mila

Sådär ja! Nu har jag äntligen tatuerat in Mila, av alla ställen jag kommer åt att tatuera på mig själv hamnade den efter noga övervägande på benet ovanför knät ;) hehe, eller var det kanske lättast? Jämfört med den dumma idén att själv tatuera ugglan på min fot var detta lätt som en plätt. Behövde inte sitta som en ostkrok för att komma åt :P


Träning!!! Men inget resultat :(

Kan det bli mer deprimerande? Tränar så jäkla mycket men tycker fan inte att jag ser att kroppen förändras :( okej, kanske är jag lite väl hård med mig själv men hade önskat mig lite mer resultat vid det här laget.. löpningen är kanske det enda som går framåt. Idag 5 km på 30.52. Det tar sig.

I slutet på denna månad sätter jag igång med ett 10 veckors program på Fristilen som heter Fat No More :) fånigt namn - jag vet. Men jag tror jag kommer ha mycket glädje av kostprogrammet och det roliga gänget jag ska träna med :) ser fram emot det!

Nu har jag lagat min första egna mat till Mila. Bönor, potatis och majs :) hon älskar det!!!


Pepp pepp pepp!!


Dagarna går..

Dagarna går så jäkla fort! Snart sitter vi på en strand i Phan Thiet :) Ska bli så spännande att resa med Mila. Det kommer säkert bli allt annat än lätt som en plätt - men säkert den bästa resa någonsin! :D





bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0