Valborg


Jag vann tävlingen om extension, nu bär det av till Sthlm och snart är jag lycklig ägare till långt hår. Måste vara nästan 9 år sedan jag kunde göra en riktig fläta. Nu lär jag fastna vid spegeln och prova uppsatt, flätat, hårspännen och grejer. Jag ska skaffa en plattång och locktång och slänga mitt vax. Jag ska bli glad och börja träna, klara matten och jobba ihop pengar så jag kan resa jorden runt – med långt hår blir allt så mycket lättare.

Ha, nejdå jag tror inte jag blir lyckligare av längre hår.

Ikväll blir det brasa såklart, vi ska grilla majskolvar på systerysters balkong.
Det är dags att komma hem nu Towa, vi förstår att du menare allvar i det du sa om att du inte ville träffa oss på ett tag. Men en vecka? Hehe

Kl: 22.23

Nyss hemkommen från badhusparken fortfarande iskallt blå om fötterna och har röklukt i håret. Fyrverkerier, en stor eld mycket människor. Stå där med armen om mitt allt, det var så mysigt. Dagen har varit lite svängig måste jag erkänna och det beror mest på mitt humör. Men kvällen var perfekt.

Scones och sockerkaka - jag vet att jag kan bakafiskarn


"Min kniv är död"
Min systerson fiskade med morfar, harrar tror jag att dom fick. Men hans kniv blev blodig och inte lätt att förstå att kniven inte var död utan att det var fisken som var det.


Det började med en liten spik på väggen i vår skrubb som skulle bort, min underbara men ack så otroligt ohändiga flickvän hade tryckt in spiken i ett pluggat hål och tejpat fast den med frystejp. Mycket kan tejp användas till men inte till just det.
 
Det slutade med att hela dagen gick åt till att städa och ute sken solen.

Det är så komiskt för ska man gå efter fördomen om att ett lesbiskt förhållande ska innehålla en kvinnlig kvinna och en mannlig kvinna, så stämmer vi så bra in på det. Men efter fördomen att den manliga i förhållandet ska stå för det praktiska så rasar det direkt. Hon är den mannliga opraktiska kvinnan utav oss och säkert den utav oss med minst fördomar.
  
                vii


Alfakassan slarvade bort min anmälan och hinner inte godkänna innan 27.e, så frustrerande att inte ha några pengar. Man blir som så matt av det, vill bara vrida ur mig själv på sista slanten som att vrida ur disktrasan på vatten. Men så har jag ställt till med krånglet själv genom mina impulsiva beslut och jag ska betala tillbaka till CSN och det är hyran och middagen jag lovade dig mitt strösocker. Räkningarna som dimper ner i brevinkastet och jag vill bara låtsas som ingenting. Ingen fara det går bra jag lånar av dig och du får leva fattigt?
 
Varför betala TV licensen när vi kan underhålla varandra och varför el när du kan värma mina händer och varför mat när du smakar så gott…  ;P

Djurensrätt är värt ett besök, jag är djurfadder och skänker 50 kr i månaden till djurensrätt. Det är väl ingen vidare summa att skryta om men bedövar mitt dåliga samvete då jag blivigt så slarvig – det enda jag fortfarande håller kvar vid är sojamjölken. Nu är det svårt att tänka sig att jag vart vegan en gång i tiden, jag som är tokig i milkos grevémjukost och dreglar över ostar i allmänhet. Letar efter just en speciell sort, en lång rund korv med getost. Den smakar så obeskrivligt och serveras alltid till lassagen på Kniv & Gaffel. Man får den till veg.grillspettet på Simon & Victor också, jösses! När du ändå besöker djurensrätt sidan knata in på protestlistorna också.Klimt

Klimt

Sol och jag har gått hemifrån till ICA till Tehuset till Interflora och tillbaka hem, på 2,5 timma. Mitt släp (som systersonen skulle ha kallat henne) tog lång tid på sig och jag bar tunga påsar och tydligen så har vi båda snart blåsor i händerna. Den ena värre än den andra - som det ska vara.
Gjorde ett städryck och nu kan jag andas igen.

Försöker fortfarande komma underfund med hur min blogg fungerar. Hur vet jag om den ens blir läst? Hur vet jag att den syns över huvud taget. Hur fungerar detta med trackback? förklara någon... :)


Person A – Ät inte mitt bröd, det kostar pengar och nu är det slut tack vara dig!

Person B – Jag bara tar det jag vill ha, jag är hungrig, jag är törstig. Har ni nått gott? Ni kan ta av mig sedan, jag skjuttsar er i min bil.

Person A – Men snälla fråga, OCH BETALA!

Person C – Äsch, men nja, eller nej, du behöver inte betala. Och du det är väl lugnt om hon tar. Vi är ju syskon det jämnar ut sig, eller hur, inte sant? Älskling? Är allt okej om jag viker mig dubbel och går av?

Person A – Nej, BETALA. Person B och jag är inte syskon! Det jämnar aldrig ut sig, jag är fattig och hon är rik. Hon kan gott betala.

Person B – Hejdå, nu är det slut. Jag vill inte umgås med er längre för ni är dumma. Ni kan glömma mig och min bil.

Person C – Men jag har inte gjort nått väl? jag är bara snälla syster som sitter i kläm, en mesig fis som inte tar någons parti och bara försvarar alla i alla lägen. Nu är vi alla vänner snälla..


Inser ni inte vad töntigt det är egentligen?Extension

Lollo med fotenLillasyster vann tävlingen på extension med 2399 röster, och nu ska jag vara med i tävlingen! Lätt min enda chans att få ha långt hår igen, jag är en sån som sparar och sparar men som aldrig får längre hår än vad jag har nu. Så knata in på sidan och rösta på Sara. Flickvännen är hemma med en stor bandageklump på foten, jag bar in den tunga TV:n i sovrummet och hon hoppade runt på sitt ena ben och såg nervös ut över att den skulle dimpa i golvet. Men jag är starkare än vad jag ser ut ;)

Påsk middag hemma hos föräldrarna idag, fullt bord och jag tycker om när vi skattar tillsammans. 

Lovade flickvännen en middag på Simon & Victor bara hon drar in röster så jag vinner tävlingen, haha. Hoppas hon har förstått att det blir något billigt ;P nädå jag skojar, hon är värd det bästa och det godaste. Fast...såklart får det inte bli för gott rara du då har jag inte råd. 

Springer skyttetrafik mellan dator och bruden, datorn och frukosten som ska plockas undan, duschen och sängen. Känner mig som en mamma med 20 barn. Stressad och får panik om jag inte sitter här, jag vill ju så gärna vinna!! jag blir verkligen galen om jag inte gör det. Och det går mig på nerverna jag gav systrarna värsta utskällningen när dom satt i min säng i går kväll och flamsade öronen av sig, jag skrek och jagade dom ut ur lägenheten med en kudde.

Nu Towa vet jag att du skrattar när du blir rädd och nervös

Lyssnar på musik från kenya, jag förstår inte texterna alls men musiken är skön. Såklart för att jag förknippar den med kenya. Och där trivdes jag. Men hemma här hos dig är alltid bäst.
 


Nudlar till frukost

Fick tidningen kom ut för någon vecka sedan, den damp ner i brevinkastet. Jag och Lollo blev medlem i RFSL för att komma in gratis på Open Mind fest på Huset, eller var det för nått på Pride!? Äsch, inte vet jag. Det var ingen hitt tycker jag, och tydligen blir det en gång till. Jag känner mig inte hemma på sådana ställen känner mig väl inte speciellt hemma någonstans. tulpaner

Hm, jag har lite problem med att jag är svartsjuk. Jag är svartsjuk i hemlighet. Jag är dryg och skojar om min tjej och hennes ex – roliga skoj faktiskt i mitt huvud men jag vet att hon inte uppskattar dom. Och jag försöker verkligen sluta. Men kanske måste jag skoja för att inte tycka det är ännu mer jobbigt och drunkna i alla tankar jag har. Jag vet att jag är en djävla tönt! Jag borde tycka om tanken att ni nu kan bete er med varandra liksom. Men jag är nog bara lite rädd innerst inne att förlora dig till någon du faktiskt tyckte väldigt mycket om och fortfarande tycker om.

Jag vill inte vara en sådan som förbjuder och tramsar på. Men ibland önskar jag att det ni har bara kunde rinna ut i sanden och bli svårt att ta upp igen, men samtidigt vill jag allt som är bra för dig. Och det är bara innerst inne som jag inte vill att ni träffas. För när jag tänker tanken på riktigt så tycker jag att jag är orättvis mot er.

Behöver lite roliga tipps på WorkShop´s som ska gå ut på att förstå och se färg. En grej till skolan, jag gruvar mig lite men bara jag får till nått bra så blir det kalas.

Jag trodde jag hade tappat bort er, jag har undrat hur ni har det och jag saknar några - vill veta hur ni mår. Nu med lite distans så kan jag tycka dom dagarna kvällarna nätterna var väldigt underhållande, men skönt att det fanns ett slut på det med.   Du är bra, och jag är glad som har dig. Vi är inte osams.
Naken och påskgodis

Jag lämnade in målningar till en utställning, en jurybedömd. Jag kom med – tre utav dom får nu hänga på vägg för beskådning på Jamtli. Jäkligt kul måste jag säga men det var inge vidare att få sälja, känns sorligt att aldrig mer få se den….
Och kanske tog jag för lite betalat!?

För visst är det svårt att sätta pris på sådant, vad kostar mina tankar och mina känslor. För dyrt då vill ingen köpa, för billigt – ja då kan jag lika gärna skänka bort målningarna.


70535-1

Min tjej sågades i foten på operationsbord idag 07.15, längtar efter din mysiga rumpa Lollo, jag tog härliga ”naken” foton till dig idag med meningen jag älskar dig skrivet över tuttarna. Tur du inte läser detta då hade överraskningen varit förstörd. Du skulle ha sett mig sittandes på pallen i fotoautomaten, naken på överkroppen och fnissig över min roliga ide.  


Jag kan visst ta hand om dig ska du veta. Och jag hatar att höra skämt om att jag inte kan.

Min syster vinner nog extensions, och jag har hjälp henne! ;) och fick 50 kr som tack. MOHAHA, är det inte löjligt så säg, jag behöver inte pengar som tack Towa, men....jag är fattig så jag tar dom. tack.

Jag fick påskgodis i ett ägg, men kolan tog slut och jag vet inte hur.

bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0