Bättre sent än aldrig!

Kanske vill ni se lite midsommar bilder? :) Har ju helt glömt bort att visa, hinner ju inte någonting nu när jag jobbar :(
Hur gör alla andra!?

Vårruset!

Vilken härlig kväll!!! Efter att ha suckat mig igenom dagen på nya jobbet då 2 veckors nyförvärvad kunskap helt plötsligt sa - tack och hej - och lämnade mig tom i huvudet och helt förvirrad, så var det skönt att trängas med 4500 tjejer och springa välbehövliga 5 km och rensa tankarna. Jag vill ha ett vårruset varje vecka! Nu kan vi väl träna lite inför tjejmilen nästa år? Vi måste ju ha nåt att se fram emot :)   

Ge mig lite långhåriga tips! :P

Jag har önskat mig långt hår i EVIGHETER! Men nu när jag har det, vad gör jag med det!? Tips på roligt jox att göra med långt hår tack!!! Det går bra på F-kassan förresten :) Trevligt folk där oxå. Jag viste redan första dagen att jag kommer trivas:)

(H)järnkoll hade en bod på Jamtli på nationaldagen och i morgon springer vi vårruset :P Jag och Mila Buzzar bickids pennor!!!!!!

Mila badar i Storsjön!

bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0