God Jul!

Med ljusstake i fönstret, droppkanyl i handen, och nästan samma utsikt som hemfrån firar jag julaftons morgon på sjukhuset. Jag hade så gärna velat vakna med familjen i morgon, höra Wilmers prat och äta risgrynsgröt. Istället vaknar jag till fötter som trampar runt i korridoren och dörrar som öppnas och stängs. Jag har eget rum, tack som fan för det! Emma höll mig sällskap en stund på eftermiddagen och Anders från den stunden jag åkte in på akuten till det att jag somnade på våning 10 rum 7 kl runt 00:00. Hur skulle dagen sett ut utan alla supersöta som hållt mitt humör uppe.

Jag har otur med jular, känns som att jag varit sjuk nästan vartenda år, fick diagnosen ulcerös colit för 2 år sedan, juldagen 05. Nästa år ska jag inte planera någonting.

Jag önskar alla en härlig julafton!
Min plan är att åka hem över dagen, mysa, sitta i soffan, äta mosad potatis med smör, ge julklappar och sen åka och hämta Emma och Mackan i borglunda för att fira lite jul hemma hos Anders tillsammans. Äta lite ostar (om jag nu får i mig några) dricka lite vin? (inte jag) och sedan vara tillbaka på sjukhuset på juldagen (om jag ens kommer härifrån från första början)

Godnatt

Kommentarer
Postat av: Rubenheidi

Your site is best for specialist! i Like IT!

2008-11-20 @ 09:59:26
URL: http://rubenheidi.myblog.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0