Besviken

Varför ska jag behöva känna mig splittrad och dragen i små tusen bitar. Varför finns det inte människor som unnar mig att vara glad och må bra. Konstigt det där med vänner, jag tycker faktiskt jag gör allt jag kan för att det ska bli bra men ändå lyckas det inte riktigt fullt ut. Alltid någonting som inte stämmer någonting som fattas, missförstånd och svårigheter att se andra än sig själv. Jag är inte så invecklad, men tydligen passar jag inte någonstans.

Jag leker inte med någon förutom kanske mig själv, leker med tanken om att jag också kommer hitta hem någon gång. Jag kommer också tillslut sitta där med det jag drömmer om och bara känna ro.

Jag kan inte ge mer av mig själv än vad jag gör, kan inte vara dendär djupa personen som sitter i timmar och förstår och lyssnar och vrider ut och in på vartenda ord för att hitta tusen sätt att se på saker. Jag är bara jag, jag finns för dig på alla sätt sitter vaken och stirrar i spegeln med ett diadem i munnen för att få dig att skratta. Somnar bredvid dig för att det är skönt att höra dig andas, det är skönt att du finns. Men såklart kan du inte begära att jag ska vara mer än mig själv, och såklart kan jag tänka på att kanske försöka visa att jag bryr mig om dig och som du säger vara mindre självupptagen – vilket jag inte kan förstå att du tycker att jag är.


Varför känns det som att mitt liv går ut på att vara bra för andra? Varför finns det ingen som bara vill vara bra för mig utan att kräva så mycket. I slutändan är det jag som får anpassa mig för att någon tycker att jag inte lever upp till deras förväntningar, men snälla sätt inte dina förväntningar så högt upp så slipper du bli besviken på mig.


Kommentarer
Postat av: Mollyland - din källa till skvaller på nätet! TÄVLING! Vinn biobiljetter!

Jag skrev ett liknande inlägg på min förra blogg! Du kan läsa det här http://mollyland.blogs.se/2006/03/23/en_tom_ma_nniska_jag~669741#comments

2007-01-10 @ 16:47:48
URL: http://mollyland.blogg.se
Postat av: michis

men lilla du.. anpassa dig bara så mkt som känns bra för dig.. man måste ju kompromissa =) båda ska anpassa sig lite så d blir en balans =)

/en som inte känner dig men läste din blogg

2007-01-10 @ 17:30:45
URL: http://michaeala.blogg.se
Postat av: Mamma

Du ska ju bara vara dig själv Sara, det är ju det som är så härligt med dig, varför ska du anpassa dig till allt och alla? Gör som du själv känner, det är ju det bästa. Vi som känner dig vet att du inte är självupptagen, det kanske är så att du lägger energi på saker som inte gynnar dig. Älskar dig precis som du är. Puss

2007-01-10 @ 17:49:10
URL: http://towa.blogg.se/
Postat av: Towa

Jag håller med mamma - VI ÄLSKAR DIG - vi som vet hur du är egentligen. Låt inte folk stjäla din energi bara för att dom egentligen själva mår så jävla dåligt. STÅ UPP FÖR DIG SJÄLV! Jag älskar dig. Kram

2007-01-11 @ 16:42:21
URL: http://towa.blogg.se/
Postat av: Emmi

Vad härligt med ärliga bloggar som man inte behöver läsa mellan raderna.
Kram!

2007-01-11 @ 19:38:19
URL: http://emilieto.blogspot.com
Postat av: Alvinkatarina

Informative website! Thanks!

2009-06-23 @ 08:16:42
URL: http://alvinkatarina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0