Lyx Tävling!

Jag har haft turen att få prova SAS business ett par gånger, hur lyxit som helst. Men jag tycker det är lite roligare att leta sista minuten resor, att resa så billigt som möjligt. Hitta billiga mat ställen och övernattnings alternativ. Det lyxiga kan man bara drömma om.

Men om vi skulle ge oss ut på en liten resa i lyx!
Om några helger inviger vi lägenheten med en fest.
Idag inviger jag min lägenhet med en tävling i bloggen. 
 





Berätta i kommentarer och skriv vilket armband från Cocoo du vill vinna. Det blir en lycklig vinnare och tävlingen avslutas om två veckor - 20/10. Plocka fram din fantasi och berätta för mig vad som är det ultimata av lyx. Det kan vara en resa, ett plagg, en känsla, sovmorgon? Alla är vi olika.




Den lyxigaste upplevelsen som min lilla idérika reshjärna kan tänka sig är = North island i seychellerna. Ett klockrent alternativ om du vill lyxa till det ordentligt. 16 000 kr per natt inklusive mat, dryck, dykarkurser..osv. Man blir ju nästan sjuk av att titta på bilderna på den sidan.



Kommentarer
Postat av: Shanelle

Skulle vilja vinna armbandet nr. 3

För att my passion is fashion är den ultimata lyxen att kunna när som helst köpa det man hittar och mest av allt vill ha. Jag vill kunna gå in i en butik och köpa det jag känner för, när jag vill. Även få hem fina kläder, skor och accossearer i brevlådan utan att veta vars de kommer ifrån. Ooohlala, Det är lyx <3 ^^

2008-10-06 @ 14:56:41
URL: http://shanellep.blogg.se/
Postat av: H*

- haha ellerhur ;) haha okej då det var i fredags :$

2008-10-06 @ 15:00:32
URL: http://merei.blogg.se/
Postat av: tess

jag hittade precis hit till din sida. trevlig blogg. kul att jag lyckas komma i tid till en tävling, då försöker jag. :)



jag skulle vilja armband nummer 3, lite som en påminnelse att hur livet än bär och brister så klarar man det med tro, hopp och kärlek. :) kanske även lite av karlssons klister ler



lyx för mig är en känsla av lycka. jag är som lyckligast när jag sitter i soffan med kärlek runt omkring mig i form av familj släkt och vänner som alla sitter och skrattar och skojar. :)

2008-10-06 @ 15:19:13
URL: http://hondenteresia.blogg.se/
Postat av: Angel

Jag skulle vilja vinna armband 2,det lyxigaste jag kan komma på?Med tanke på att jag går på behandling mot min ätstörning måste det lyxigaste vara att få äta en bit choklad som jag totalt saknar just nu.

2008-10-07 @ 10:38:42
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Evve

om jag skulle vinna skulle jag välja armband 1.

lyx för mig är helt klart att få vakna upp med min sambo och vårat nya tillskott lydia! få se deras underbara ansikten och veta att de är min familj!

det är lyx och lycka i ett!

2008-10-07 @ 18:06:56
URL: http://evelinahogberg.blogg.se/
Postat av: nadja

jag vill vinna armbandet nr:3 lyx för mig är helt klart att vara frisk det betyder så mycket!

2008-10-07 @ 19:01:02
URL: http://rosalady.blogg se
Postat av: Zanna

Hej hej, Om jag skulle vinna så skulle jag vilja jag ha armband nr 4. Just nu är det lyckligaste jag kan komma på att få vara helt själv med min sambo i 24 h, alltså både en dag och en natt utan våran son, bara han och jag. Vi har inte varit själva mer än 10 h som längst på snart 10 månader. Så det skulle vara underbart att få sova en HEL natt tillsammans och hitta på nåt kul resten av dygnet. kul tävling :)

2008-10-07 @ 19:16:59
URL: http://mammazion.blogspot.com
Postat av: Johanna

Heej ! Titta runt och kom in på din trevliga blogg och såg en tävling , så tänkte lika bra att slå till.. Armband nummer 1 skulle vara någor för mig tror jag allt. Lyx för mig är när man drar iväg ett gäng vänner eller familj och tar in på ett hotell någonstans och dricker drinkar i bubbelpoolen, och har allmänt mysigt ihop. Lyx , finns så mycket man kan tycka är lyx , att få tillbringa en underbar dag ute i naturen med min hund Hero , att springa omkring och hoppa och leka och se han glad och pigg är även lycka..Se min familj må bra är även lycka de med Jaja nog om det :) Ha en bra dag!

2008-10-08 @ 14:52:47
URL: http://haltbananskal.blogg.se/
Postat av: ♥..liten Sessa..♥

Vilken härlig tävling! Armnband nr 4 tilltalade mig vid första anblick :o)

Lyx för mig är att veta att mina nära och kära mår bra och finns i min närhet :o)

2008-10-08 @ 15:15:45
URL: http://litensessa.blogg.se/
Postat av: emma

Jag skulle vilja vinna armband nummer 4. Lyx för mig är vetskapen om att alla älskade finns kvar hemma i Sverige och stöttar mig i mitt aupair år i london. Det är lyxigt att ha en mamma som varje dag anstränger sig och mailar gulliga mail om precis allt eller inget. En mormor och morfar som skickar sms då och då. Familjen är det ultimata lyxet!

2008-10-08 @ 15:51:17
URL: http://londonemma.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hej hej.

hihi, jag kan tänka mig att det en rätt udda humor.



Det lyxigaste jag vet är känslan av frihet, friheten att få göra vad man vill, när man vill. Att man kan ligga och dra sig i sängen med sin älskling en hel dag eller sätta sig på en mc och åka var man än vill och inte stanna för att det är någon annan som säger det. Att uppleva stunder, känslor och möten. Det är lyx för mig.

Nummer 3

KRAM, Em

2008-10-14 @ 00:14:29
URL: http://madebyem.blogg.se/
Postat av: Maria J

Nr4.

Det lyxigaste för mig är att jag har min familj nära mig + att min kille från Brasilien är hemma i sverige med mig, det är lyx. VERKLIGEN! mer lyx för mig är att få sova kvar när Någon annan ska gå upp tidigt, när man får lägga täcket över huvudet och somna om .. HALELELUJAAA!



kramis

2008-10-15 @ 12:44:04
URL: http://mariajonasson.blogg.se/
Postat av: Mariah N

Armband nr 3.Älskar gå på shoppningrunda med min bästakompis en heldag och prova kläder i olika butiker för att sedan avluta dagen med en fika på ett mysigt cafe,det är lyx för mig.

2008-10-15 @ 18:31:55
URL: http://nimah.blogg.se/
Postat av: Hang

Skulle vilja vinna nr2.

Lyx för mig skulle vara ifall jag skulle kunna vrida tillbaka tiden då inget skitsnack existerade,

2008-10-16 @ 17:58:11
URL: http://hang.blogg.se/
Postat av: BecKAn

Men guud, hur har jag missat den här tävlingen, så fina armband, och nummer 2 är vackert på alla sätt, fin färg och texten är nåt man kan behöva bära på sig och påminna sig själv.



Lyx för mig, hmm, visst massage, spa, shopping och resor i alla slag och framför allt att bo på hotell är lyx. Men men helt ärligt, just nu så känner jag att det mest lyxiga skulle få vara att få en hel dag och kväll med min mor och mina systrar. Bara för att kunna få gå på stan en sväng och handla mat tillsammans, (vilket i sig brukar vara en rolig upplevele, kan va ganska dryga ibland) och få gå hem till mamma och laga middag, dricka vin, snacka skit, göra mamma generad av vårat syster snack och bara vara tillsammans, just nu så skulle det vara det lyxigaste, utan att tveka.

2008-10-17 @ 18:54:47
URL: http://sandgata.blogg.se/
Postat av: Towa

Jag kommer väl ändå inte vinna, men man måste ju försöka. Och så tänker väl alla.



Det lyxigaste av lyx skulle vara att sitta på en paradisstrand och känna sig nöjd i magen. Ingen stress på att man vill någon annanstans eller att man ångrar eller önskar något. Man ska känna sig helt nöjd och lugn. Eller varför inte hemma i sin egen soffa, bara tanken på att kunna sätta sig ner och känna att man är nöjd och tänker sitta där i tio timmar ungefär. Utan att man vill vidare eller man borde göra det eller det, eller varför sitta i soffan när man kan diska, byta sängkläder, dammsuga?



suck..

Lyx= Lugn



Ge mig lyx

2008-10-20 @ 12:02:37
URL: http://www.towalindberg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0